Ultimele subiecte | » Marsupiu Snugli - gen Manduca/ luna/bobaSam Aug 03, 2013 9:42 am Scris de adelaeu » CAFEAUA DE DIMINEATA! 9Mier Sept 26, 2012 1:43 pm Scris de andreea_k » buna seara Vin Mar 30, 2012 11:44 am Scris de Anna» Hainute, jucarii, incaltari la preturi modice Dum Mar 18, 2012 2:12 pm Scris de adelaeu » Tricotaje manuale pentru copiiMier Oct 26, 2011 9:53 am Scris de dina_dorina » Recoltare celule stemJoi Sept 29, 2011 12:17 pm Scris de Regina Maria » La baby Expo barza vine cu premii de la Regina MariaJoi Sept 22, 2011 2:10 pm Scris de Regina Maria » Hainute superbe pt copilasi de toate varstele!Mier Sept 21, 2011 10:33 pm Scris de liliana_c » fetita mea are bronsita Joi Sept 15, 2011 11:57 am Scris de Anna |
Produsele de top! | Cele mai bune produse pentru copilul tau!
Viziteaza-ne nu te vom dezamagi!
Hainute! Si aici!
|
Sondaj | | cine va fi pitica/ul saptamanii? | Eric | | 48% | [ 14 ] | Maria | | 52% | [ 15 ] |
| Total voturi : 29 |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: CALCULAREA CALORIILOR SI GREUTATEA IDEALA Mier Mar 10, 2010 1:58 pm | |
| nu esti grasa,esti o bunaciune ca noi toate :limbascoasa3: |
| | | Alexa mamica noua
Mesaje : 10 Varsta : 40 stare de spirit : fericita, implinita
| Subiect: Re: CALCULAREA CALORIILOR SI GREUTATEA IDEALA Mier Mar 10, 2010 2:02 pm | |
| Daca noi nu ne laudam atunci cine? :flower: :inimioara: Out of the subject, eu nu stiu sa-mi creez album aici, si sa-mi pun poze :roll: Could you please help me ! | |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: CALCULAREA CALORIILOR SI GREUTATEA IDEALA Mier Mar 10, 2010 2:11 pm | |
| intra la cafeaua de dimineata sau pe chat si.ti explic acolo. ai grija te rog la posturile duble,ca sunt interzise si se penalizeaza...daca mai ai ceva de adaugat si nu a scris nimeni,foloseste butonul editer din dreapta mesajului. |
| | | mariaa mamica super
| Subiect: Re: CALCULAREA CALORIILOR SI GREUTATEA IDEALA Sam Mar 13, 2010 12:18 pm | |
| mama lor de calori ne manca astea asa greu le damm josss si asa usor le punem | |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: CALCULAREA CALORIILOR SI GREUTATEA IDEALA Sam Mar 13, 2010 7:48 pm | |
| eu fac 40de min bicicleta si dau 500 de calorii,vin acasa si o ciocolata si le´am pus inapoi:suras:: |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: CALCULAREA CALORIILOR SI GREUTATEA IDEALA Dum Mar 14, 2010 7:40 am | |
| Eu cred ca intotdeauna inceputul este greu,dupa care intervine obisnuinta.Dar ce te faci cand vezi ceva bun de mancare in fata ta si conform noului stil de viata nu ai voie???Conteaza cat mananci! |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: CALCULAREA CALORIILOR SI GREUTATEA IDEALA Dum Mar 14, 2010 12:13 pm | |
| asa e gina.mie mi.a spus si cumnatul meu(antrenor de fitness) mancatul la ore fixe,sa nu mananci pana pocnesti(cum fac eu:)) si sa nu mananci du 6 seara.slabesti in timp si te mentii... |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: CALCULAREA CALORIILOR SI GREUTATEA IDEALA Sam Mar 20, 2010 9:07 am | |
| Exact:slabesti repede,te ingrasi repede |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: CALCULAREA CALORIILOR SI GREUTATEA IDEALA | |
| |
| | | | CALCULAREA CALORIILOR SI GREUTATEA IDEALA | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |