Ultimele subiecte | » Marsupiu Snugli - gen Manduca/ luna/bobaSam Aug 03, 2013 9:42 am Scris de adelaeu » CAFEAUA DE DIMINEATA! 9Mier Sept 26, 2012 1:43 pm Scris de andreea_k » buna seara Vin Mar 30, 2012 11:44 am Scris de Anna» Hainute, jucarii, incaltari la preturi modice Dum Mar 18, 2012 2:12 pm Scris de adelaeu » Tricotaje manuale pentru copiiMier Oct 26, 2011 9:53 am Scris de dina_dorina » Recoltare celule stemJoi Sept 29, 2011 12:17 pm Scris de Regina Maria » La baby Expo barza vine cu premii de la Regina MariaJoi Sept 22, 2011 2:10 pm Scris de Regina Maria » Hainute superbe pt copilasi de toate varstele!Mier Sept 21, 2011 10:33 pm Scris de liliana_c » fetita mea are bronsita Joi Sept 15, 2011 11:57 am Scris de Anna |
Produsele de top! | Cele mai bune produse pentru copilul tau!
Viziteaza-ne nu te vom dezamagi!
Hainute! Si aici!
|
Sondaj | | cine va fi pitica/ul saptamanii? | Eric | | 48% | [ 14 ] | Maria | | 52% | [ 15 ] |
| Total voturi : 29 |
|
|
| CONTROLUL ELIMINARILOR LA BEBEI | |
| | Autor | Mesaj |
---|
Vizitato Vizitator
| Subiect: CONTROLUL ELIMINARILOR LA BEBEI Mar Mar 02, 2010 8:36 am | |
| "E important sa stii ce si cum elimina puiul tau dupa o masa copioasa. Este unul dintre principalii indicatori ai starii lui de sanatate.
Culoarea care da alarma Culoarea si textura Semnificatie Negru, verde, lipicios Primul scaunel, meconiu Galben, fluid Normal pentru bebelusii alaptati Galben-inchis, granulat sau ca o omleta Normal pentru bebelusii alaptati Verde-maroniu, ca piureul de mazare Normal, dar poate fi si diaree (arata un scutecel murdar doctorului si cere-i sfatul) Cu bucatele de mancare nedigerate Normal in prima diversificare Verde sau asemanator noroiului Diaree sau prea multa lactoza (arata un scutecel murdar doctorului si cere-i sfatul) Maro, nelegat (bucatele foarte tari), uneori cu urme de sange Constipatie (arata un scutecel murdar doctorului si cere-i sfatul) Maro-inchis sau negru, cu aspect de drojdie uscata Melana, sangerare in abdomen (cheama salvarea imediat) Palid, albicios, nepigmentat, cu aspect de budinca Malabsorbtie sau o problema hepatica (du copilul la control cat poti de repede) Rosu-sangeriu Obstructie (cheama salvarea imediat)"
Ultima editare efectuata de catre ginutavrabiuta in Dum Mar 07, 2010 3:47 pm, editata de 1 ori |
| | | Anna Administrator
| Subiect: Re: CONTROLUL ELIMINARILOR LA BEBEI Mar Mar 02, 2010 10:22 am | |
| Da Ginuta multumim de sfaturi | |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: CONTROLUL ELIMINARILOR LA BEBEI Mar Mar 02, 2010 10:23 am | |
| Sper sa nu ajungeti la ultimele aspecte ale culorilor de mai sus |
| | | mariaa mamica super
| Subiect: Re: CONTROLUL ELIMINARILOR LA BEBEI Mar Mar 02, 2010 2:01 pm | |
| DAA MATEII AA FOSTT DIN CAUZA LIPSEI DE FIERR :roll: | |
| | | mamicisibebelasi Moderator
| Subiect: Re: CONTROLUL ELIMINARILOR LA BEBEI Mar Mar 02, 2010 10:21 pm | |
| | |
| | | mariaa mamica super
| Subiect: Re: CONTROLUL ELIMINARILOR LA BEBEI Mier Mar 03, 2010 10:31 am | |
| | |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: CONTROLUL ELIMINARILOR LA BEBEI Mier Mar 03, 2010 12:07 pm | |
| si eu sper sa nu ajungem la ultimele culori!! |
| | | olo_family mamica super
Mesaje : 491 Varsta : 43 stare de spirit : Alaturi de voi...BUNA
| Subiect: Re: CONTROLUL ELIMINARILOR LA BEBEI Sam Apr 24, 2010 7:23 am | |
| Bine ca am gasit acest subiect inainte sa deschid eu altul!:) Am o intrebare pt voi mamici,am vazut in pampers in dimineata asta un scaun galbui inchis, putin fluid,dar care prezenta mucus! Am patit si ieri ,dar era putin! Am sunat imediat pediatra ,iar ea mi-a zis ca e din cauza a ce mananc eu(hranit natural+formula+diversificare) sau faptul ca e hranit cu de toate! Mi-a sugerat sa ii dau doua zile intre mese , putina cantitate, ceai de menta sau chimin! Voi..mamici ce ziceti? Pupici | |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: CONTROLUL ELIMINARILOR LA BEBEI Sam Apr 24, 2010 9:22 am | |
| Asa am patit si eu cand i-am diversificat mancarea;pe langa ceai de menta i-am dat si orez,banana si lapte fara lactoza.Dar tu inca alaptezi si vad ca ar fi normal sa arate asa scaunul copilului |
| | | olo_family mamica super
Mesaje : 491 Varsta : 43 stare de spirit : Alaturi de voi...BUNA
| Subiect: Re: CONTROLUL ELIMINARILOR LA BEBEI Sam Apr 24, 2010 9:26 am | |
| merci ginuta draga..parca m-am ma ilinistit te pupam | |
| | | dolcemaria Moderator
| Subiect: Re: CONTROLUL ELIMINARILOR LA BEBEI Sam Apr 24, 2010 9:34 am | |
| Foarte bun articolul Ginutza..bravoo. :SSSS: | |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: CONTROLUL ELIMINARILOR LA BEBEI Sam Apr 24, 2010 9:34 am | |
| Si sora mea are un pui de 6 luni si ii da ca si tine formula+diversificare + alaptat si tot asa arata.Pupici la bebici |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: CONTROLUL ELIMINARILOR LA BEBEI | |
| |
| | | | CONTROLUL ELIMINARILOR LA BEBEI | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |