Bine ati venit pe forumul: "Mamici si Bebelasi" Te asteptam!
Pentru a comunica la 5 stele pe forum trebuie sa te inregistrezi,asa ca ce mai astepti? Nu vei regreta intra acum!
Bine ati venit pe forumul: "Mamici si Bebelasi" Te asteptam!
Pentru a comunica la 5 stele pe forum trebuie sa te inregistrezi,asa ca ce mai astepti? Nu vei regreta intra acum!
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  ParteneriParteneri  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
Ultimele subiecte
» Marsupiu Snugli - gen Manduca/ luna/boba
ce ne dorim noi femeile de la barbatul de linga noi EmptySam Aug 03, 2013 9:42 am Scris de adelaeu

» CAFEAUA DE DIMINEATA! 9
ce ne dorim noi femeile de la barbatul de linga noi EmptyMier Sept 26, 2012 1:43 pm Scris de andreea_k

» buna seara
ce ne dorim noi femeile de la barbatul de linga noi EmptyVin Mar 30, 2012 11:44 am Scris de Anna

» Hainute, jucarii, incaltari la preturi modice
ce ne dorim noi femeile de la barbatul de linga noi EmptyDum Mar 18, 2012 2:12 pm Scris de adelaeu

» Tricotaje manuale pentru copii
ce ne dorim noi femeile de la barbatul de linga noi EmptyMier Oct 26, 2011 9:53 am Scris de dina_dorina

» Recoltare celule stem
ce ne dorim noi femeile de la barbatul de linga noi EmptyJoi Sept 29, 2011 12:17 pm Scris de Regina Maria

» La baby Expo barza vine cu premii de la Regina Maria
ce ne dorim noi femeile de la barbatul de linga noi EmptyJoi Sept 22, 2011 2:10 pm Scris de Regina Maria

» Hainute superbe pt copilasi de toate varstele!
ce ne dorim noi femeile de la barbatul de linga noi EmptyMier Sept 21, 2011 10:33 pm Scris de liliana_c

» fetita mea are bronsita
ce ne dorim noi femeile de la barbatul de linga noi EmptyJoi Sept 15, 2011 11:57 am Scris de Anna

Produsele de top!
Cele mai bune produse pentru copilul tau! Viziteaza-ne nu te vom dezamagi!
mamicagrijulie
Hainute! Si aici!
Sondaj
cine va fi pitica/ul saptamanii?
Eric
ce ne dorim noi femeile de la barbatul de linga noi Empty48%ce ne dorim noi femeile de la barbatul de linga noi Empty
 48% [ 14 ]
Maria
ce ne dorim noi femeile de la barbatul de linga noi Empty52%ce ne dorim noi femeile de la barbatul de linga noi Empty
 52% [ 15 ]
Total voturi : 29

ce ne dorim noi femeile de la barbatul de linga noi

In jos 
+3
ancacornel
adryaana
mamicisibebelasi
7 participanți
AutorMesaj
mamicisibebelasi
Moderator
Moderator

Varsta : 41
stare de spirit : FFFFF BUNA

ce ne dorim noi femeile de la barbatul de linga noi Empty
MesajSubiect: ce ne dorim noi femeile de la barbatul de linga noi   ce ne dorim noi femeile de la barbatul de linga noi EmptyMier Feb 03, 2010 11:34 pm

eu imi doresc sa fie cu mine de ziua indrgostitilor in rest am totul
Sus In jos
adryaana
mamica super
mamica super
adryaana

MesajSubiect: Re: ce ne dorim noi femeile de la barbatul de linga noi   ce ne dorim noi femeile de la barbatul de linga noi EmptyJoi Feb 04, 2010 8:22 pm

ioana1 a scris:
eu imi doresc sa fie cu mine de ziua indrgostitilor in rest am totul

e plecat undeva?
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: ce ne dorim noi femeile de la barbatul de linga noi   ce ne dorim noi femeile de la barbatul de linga noi EmptyJoi Feb 04, 2010 8:34 pm

inca nu stiu,orice imi va aduce sotzul meu va fii binevenit :[url=http://yo
Sus In jos
adryaana
mamica super
mamica super
adryaana

MesajSubiect: Re: ce ne dorim noi femeile de la barbatul de linga noi   ce ne dorim noi femeile de la barbatul de linga noi EmptyJoi Feb 04, 2010 8:43 pm

mami_de_kevin a scris:
inca nu stiu,orice imi va aduce sotzul meu va fii binevenit :[url=http://yo
daca ai zis ca iti doresti sa fie cu tine.. ma gandeam ca e plecat undeva si nu stii daca o sa fie acasa de ziua indragostitilor..:).. asa e.. ai dreptate.. indiferent ce primim de la iubitii nostri soti e bineprimit:)
Sus In jos
mamicisibebelasi
Moderator
Moderator

MesajSubiect: Re: ce ne dorim noi femeile de la barbatul de linga noi   ce ne dorim noi femeile de la barbatul de linga noi EmptyJoi Feb 04, 2010 8:51 pm

da e plecat in cipru la lucru
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: ce ne dorim noi femeile de la barbatul de linga noi   ce ne dorim noi femeile de la barbatul de linga noi EmptyJoi Feb 04, 2010 8:55 pm

uhh..ce naspa e unu acasa ,altul plecat 😢
Sus In jos
ancacornel
mamica super
mamica super
ancacornel

stare de spirit : OPTIMISTA,CURAJOASA

MesajSubiect: Re: ce ne dorim noi femeile de la barbatul de linga noi   ce ne dorim noi femeile de la barbatul de linga noi EmptyVin Feb 05, 2010 8:55 am

:[url=http://yo
acu 2ani , de ziua indragostitilor am fost ceruta in casatorie...in fiecare dimineata ne intalneam si mergeam impreuna la servici...prima data mi-a dat 2 ursuleti de plus cu o inimioara intre ei,apoi in drum spre serv.a oprit in fata unui parc f frumos plin de lumini(era 6.30) si mi-a dat un buchet de trandafiri rosii si inelul ...a fost foarte frumos.
poate o sa incercam sa ne povestim povestile noastre de iubire,ce sp?
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: ce ne dorim noi femeile de la barbatul de linga noi   ce ne dorim noi femeile de la barbatul de linga noi EmptyVin Feb 05, 2010 1:25 pm

wow!!!super!!!!bravo sotzului tau !! ❤
Sus In jos
mamicisibebelasi
Moderator
Moderator

MesajSubiect: Re: ce ne dorim noi femeile de la barbatul de linga noi   ce ne dorim noi femeile de la barbatul de linga noi EmptyVin Feb 05, 2010 2:22 pm

da e rau asa despartiti dar asta e......anca e romantic sotul tau...SUPER
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: ce ne dorim noi femeile de la barbatul de linga noi   ce ne dorim noi femeile de la barbatul de linga noi EmptyVin Feb 05, 2010 3:21 pm

ce ne dorim noi femeile de la barbatul de linga noi 25f23ww
Sus In jos
ancacornel
mamica super
mamica super
ancacornel

stare de spirit : OPTIMISTA,CURAJOASA

MesajSubiect: Re: ce ne dorim noi femeile de la barbatul de linga noi   ce ne dorim noi femeile de la barbatul de linga noi EmptyVin Feb 05, 2010 3:39 pm

da fetelor...dar noi suntem niste fiinte atat de suave si avem nevoie de toata atentia si de dragostea lor.anul trecut tot de ziua indragostitilor mi-a adus un buchetel cu flori,bomboane si m-a inscris la scoala de soferi....anul asta la ce sa ma astept?!
daca sunteti de acord sa ne povestim trairile noastre de iubire-eu am o poveste lunga si frumoasa-ce sp,sunteti de acord?
oricum eu imi fac curaj si voi incepe:
sotul meu,cornel,a mai fost casatorit o data.diferenta de varsta intre noi este de 5 ani:eu 26,el 32
ne-am cunoscut in martie 2006.totul a fost bine si frumos pana cand a trebuit sa-l prezint parintilor.intre noi a fost dragoste la prima vedere si parca ne cunosteam de-o viata...mama mea nu a fost de acord sa fim impreuna din motiv ca a mai fost casatorit-de parca daca cineva se desparte nu mai are voie la o a doua sansa!-si mereu facea orice numai ca sa nu fim impreuna.uneori ii spuneam ca nu mai suntem impreuna si ne vedeam pe ascuns...la un moment dat l-a acceptat cat de cat,dar la ea cand era bun ,cand era rau... toate astea pe noi ne-a unit si mai mult si nefacea sa ne dorim si mai mult unul pe celalalt.in martie 2008 am ramas insarcinata si pot spune ca rodul iubirii noastre ascunse ne-a UNIT si ne-am CASATORIT.ACUM mama regreta ca s-a bagat atat de mult intre noi pt ca acum nici el nu o ..inghite..pe ea.dar stam deoparte si ne vd doar cand mergem in vizita si asa e cel mai bine.dar ma intreb :oare daca mama lui mi-ar fi facut la fel eu as mai fi acceptat-o??
oricum eu am visul implinit:sunt casatorita cu barbatul pe care il iubesc si cu care am cea mai mare minune din lume :Stefan!cat despre mama eu am iertat-o pt ca ...e mama si o respect asa rautacioasa cum a fost ea cu noi.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: ce ne dorim noi femeile de la barbatul de linga noi   ce ne dorim noi femeile de la barbatul de linga noi EmptyVin Feb 05, 2010 3:45 pm

foarte frumoasa povestea voastra ce ne dorim noi femeile de la barbatul de linga noi Wbuel3
mama trebuie iertata si respectata oricat de mult ti ar gresi!
e cel mai bine ca nu stati toata ziua bot in bot,fiindca ar avea un efect negativ in casnicia voastra,la fel si cu restul familiei,stii cum e vb aia " mai rarut ca´i mai dragut"
Sus In jos
mariaa
mamica super
mamica super
mariaa

Varsta : 38
stare de spirit : excelenta

MesajSubiect: Re: ce ne dorim noi femeile de la barbatul de linga noi   ce ne dorim noi femeile de la barbatul de linga noi EmptyVin Feb 05, 2010 11:00 pm

eu as dori sa fie mai galant cu mine mai dragastoos si mai iubitor nu cum ee el si sa imi ofere atenti sa vb frumos cu mine sa ma iubeasca
Sus In jos
Magda
mamica super
mamica super
Magda

MesajSubiect: Re: ce ne dorim noi femeile de la barbatul de linga noi   ce ne dorim noi femeile de la barbatul de linga noi EmptyDum Feb 07, 2010 12:42 am

mai mult decat ca-l am alaturi de mine, si nu oricum, ci formand un tot... nu-mi pot dori!

Anca, felicitarile mele pentru intelepciunea de a alege fericirea.
Maria, imi pare rau ca nu primesti ceea ce astepti de la sotl tau. Ai incercat sa vorbesti cu el despre asta?
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: ce ne dorim noi femeile de la barbatul de linga noi   ce ne dorim noi femeile de la barbatul de linga noi EmptyDum Feb 07, 2010 2:13 am

Magda a scris:
mai mult decat ca-l am alaturi de mine, si nu oricum, ci formand un tot... nu-mi pot dori!

frumos :inima:
Sus In jos
mamicisibebelasi
Moderator
Moderator

MesajSubiect: Re: ce ne dorim noi femeile de la barbatul de linga noi   ce ne dorim noi femeile de la barbatul de linga noi EmptyDum Feb 07, 2010 8:43 am

uni barbati sunt mai reci fata de sotiile lor dar asta nu inseamna ca nu le iubeste
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: ce ne dorim noi femeile de la barbatul de linga noi   ce ne dorim noi femeile de la barbatul de linga noi EmptyDum Feb 14, 2010 1:12 am

ioana ,ti se indeplineste dorintasau nu poate veni acasa???
Sus In jos
mamicisibebelasi
Moderator
Moderator

MesajSubiect: Re: ce ne dorim noi femeile de la barbatul de linga noi   ce ne dorim noi femeile de la barbatul de linga noi EmptyJoi Mar 18, 2010 6:35 pm

nu miZa indeplinit dorinta vine abea in august
Sus In jos
Anna
Administrator
Administrator
Anna

Varsta : 34
stare de spirit : super

MesajSubiect: Re: ce ne dorim noi femeile de la barbatul de linga noi   ce ne dorim noi femeile de la barbatul de linga noi EmptySam Iun 12, 2010 5:23 pm

km multi ioana zbori peste ocean si al meu sotu e tare rece are el cand i vine dragostea momente si momente
Sus In jos
nikole
Mamica Excelenta
Mamica Excelenta
nikole

Varsta : 36
stare de spirit : ferikita si implinita!!!

MesajSubiect: Re: ce ne dorim noi femeile de la barbatul de linga noi   ce ne dorim noi femeile de la barbatul de linga noi EmptyMier Iul 07, 2010 6:58 pm

eu mi-as dori sa fiu p primul loc pt el....dar se pare ca acest lucru e cam imposibil....altele sunt mai importante
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: ce ne dorim noi femeile de la barbatul de linga noi   ce ne dorim noi femeile de la barbatul de linga noi Empty

Sus In jos

ce ne dorim noi femeile de la barbatul de linga noi
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Noi femeile - mereu nevinovate?
» AI INTALNIT BARBATUL IDEAL??? test...
» In "luna indragostitilor" femeile trebuiesc premiate
» Daniela Gyorfi: "George nu mai este bărbatul meu, este liber şi poate să se culce şi cu un câine"

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: LA O BÂRFĂ... :: Despre căsnicia noastră-
Mergi direct la:  

Tema creata de Geosh. pentru MamicisiBebelasi

Creati un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente