| ce ne dorim noi femeile de la barbatul de linga noi | |
|
+3ancacornel adryaana mamicisibebelasi 7 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
mamicisibebelasi Moderator
| Subiect: ce ne dorim noi femeile de la barbatul de linga noi Mier Feb 03, 2010 11:34 pm | |
| eu imi doresc sa fie cu mine de ziua indrgostitilor in rest am totul | |
|
| |
adryaana mamica super
| Subiect: Re: ce ne dorim noi femeile de la barbatul de linga noi Joi Feb 04, 2010 8:22 pm | |
| - ioana1 a scris:
- eu imi doresc sa fie cu mine de ziua indrgostitilor in rest am totul
e plecat undeva? | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: ce ne dorim noi femeile de la barbatul de linga noi Joi Feb 04, 2010 8:34 pm | |
| inca nu stiu,orice imi va aduce sotzul meu va fii binevenit :[url=http://yo |
|
| |
adryaana mamica super
| Subiect: Re: ce ne dorim noi femeile de la barbatul de linga noi Joi Feb 04, 2010 8:43 pm | |
| - mami_de_kevin a scris:
- inca nu stiu,orice imi va aduce sotzul meu va fii binevenit :[url=http://yo
daca ai zis ca iti doresti sa fie cu tine.. ma gandeam ca e plecat undeva si nu stii daca o sa fie acasa de ziua indragostitilor..:).. asa e.. ai dreptate.. indiferent ce primim de la iubitii nostri soti e bineprimit:) | |
|
| |
| Subiect: Re: ce ne dorim noi femeile de la barbatul de linga noi Joi Feb 04, 2010 8:51 pm | |
| da e plecat in cipru la lucru | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: ce ne dorim noi femeile de la barbatul de linga noi Joi Feb 04, 2010 8:55 pm | |
| uhh..ce naspa e unu acasa ,altul plecat |
|
| |
ancacornel mamica super
Mesaje : 166 Varsta : 41 stare de spirit : OPTIMISTA,CURAJOASA
| Subiect: Re: ce ne dorim noi femeile de la barbatul de linga noi Vin Feb 05, 2010 8:55 am | |
| :[url=http://yo acu 2ani , de ziua indragostitilor am fost ceruta in casatorie...in fiecare dimineata ne intalneam si mergeam impreuna la servici...prima data mi-a dat 2 ursuleti de plus cu o inimioara intre ei,apoi in drum spre serv.a oprit in fata unui parc f frumos plin de lumini(era 6.30) si mi-a dat un buchet de trandafiri rosii si inelul ...a fost foarte frumos. poate o sa incercam sa ne povestim povestile noastre de iubire,ce sp? | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: ce ne dorim noi femeile de la barbatul de linga noi Vin Feb 05, 2010 1:25 pm | |
| wow!!!super!!!!bravo sotzului tau !! |
|
| |
| Subiect: Re: ce ne dorim noi femeile de la barbatul de linga noi Vin Feb 05, 2010 2:22 pm | |
| da e rau asa despartiti dar asta e......anca e romantic sotul tau...SUPER | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: ce ne dorim noi femeile de la barbatul de linga noi Vin Feb 05, 2010 3:21 pm | |
| |
|
| |
ancacornel mamica super
Mesaje : 166 Varsta : 41 stare de spirit : OPTIMISTA,CURAJOASA
| Subiect: Re: ce ne dorim noi femeile de la barbatul de linga noi Vin Feb 05, 2010 3:39 pm | |
| da fetelor...dar noi suntem niste fiinte atat de suave si avem nevoie de toata atentia si de dragostea lor.anul trecut tot de ziua indragostitilor mi-a adus un buchetel cu flori,bomboane si m-a inscris la scoala de soferi....anul asta la ce sa ma astept?! daca sunteti de acord sa ne povestim trairile noastre de iubire-eu am o poveste lunga si frumoasa-ce sp,sunteti de acord? oricum eu imi fac curaj si voi incepe: sotul meu,cornel,a mai fost casatorit o data.diferenta de varsta intre noi este de 5 ani:eu 26,el 32 ne-am cunoscut in martie 2006.totul a fost bine si frumos pana cand a trebuit sa-l prezint parintilor.intre noi a fost dragoste la prima vedere si parca ne cunosteam de-o viata...mama mea nu a fost de acord sa fim impreuna din motiv ca a mai fost casatorit-de parca daca cineva se desparte nu mai are voie la o a doua sansa!-si mereu facea orice numai ca sa nu fim impreuna.uneori ii spuneam ca nu mai suntem impreuna si ne vedeam pe ascuns...la un moment dat l-a acceptat cat de cat,dar la ea cand era bun ,cand era rau... toate astea pe noi ne-a unit si mai mult si nefacea sa ne dorim si mai mult unul pe celalalt.in martie 2008 am ramas insarcinata si pot spune ca rodul iubirii noastre ascunse ne-a UNIT si ne-am CASATORIT.ACUM mama regreta ca s-a bagat atat de mult intre noi pt ca acum nici el nu o ..inghite..pe ea.dar stam deoparte si ne vd doar cand mergem in vizita si asa e cel mai bine.dar ma intreb :oare daca mama lui mi-ar fi facut la fel eu as mai fi acceptat-o?? oricum eu am visul implinit:sunt casatorita cu barbatul pe care il iubesc si cu care am cea mai mare minune din lume :Stefan!cat despre mama eu am iertat-o pt ca ...e mama si o respect asa rautacioasa cum a fost ea cu noi. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: ce ne dorim noi femeile de la barbatul de linga noi Vin Feb 05, 2010 3:45 pm | |
| foarte frumoasa povestea voastra mama trebuie iertata si respectata oricat de mult ti ar gresi! e cel mai bine ca nu stati toata ziua bot in bot,fiindca ar avea un efect negativ in casnicia voastra,la fel si cu restul familiei,stii cum e vb aia " mai rarut ca´i mai dragut" |
|
| |
mariaa mamica super
| Subiect: Re: ce ne dorim noi femeile de la barbatul de linga noi Vin Feb 05, 2010 11:00 pm | |
| eu as dori sa fie mai galant cu mine mai dragastoos si mai iubitor nu cum ee el si sa imi ofere atenti sa vb frumos cu mine sa ma iubeasca | |
|
| |
Magda mamica super
| Subiect: Re: ce ne dorim noi femeile de la barbatul de linga noi Dum Feb 07, 2010 12:42 am | |
| mai mult decat ca-l am alaturi de mine, si nu oricum, ci formand un tot... nu-mi pot dori!
Anca, felicitarile mele pentru intelepciunea de a alege fericirea. Maria, imi pare rau ca nu primesti ceea ce astepti de la sotl tau. Ai incercat sa vorbesti cu el despre asta? | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: ce ne dorim noi femeile de la barbatul de linga noi Dum Feb 07, 2010 2:13 am | |
| - Magda a scris:
- mai mult decat ca-l am alaturi de mine, si nu oricum, ci formand un tot... nu-mi pot dori!
frumos :inima: |
|
| |
| Subiect: Re: ce ne dorim noi femeile de la barbatul de linga noi Dum Feb 07, 2010 8:43 am | |
| uni barbati sunt mai reci fata de sotiile lor dar asta nu inseamna ca nu le iubeste | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: ce ne dorim noi femeile de la barbatul de linga noi Dum Feb 14, 2010 1:12 am | |
| ioana ,ti se indeplineste dorintasau nu poate veni acasa??? |
|
| |
| Subiect: Re: ce ne dorim noi femeile de la barbatul de linga noi Joi Mar 18, 2010 6:35 pm | |
| nu miZa indeplinit dorinta vine abea in august | |
|
| |
Anna Administrator
| Subiect: Re: ce ne dorim noi femeile de la barbatul de linga noi Sam Iun 12, 2010 5:23 pm | |
| km multi ioana zbori peste ocean si al meu sotu e tare rece are el cand i vine dragostea momente si momente | |
|
| |
nikole Mamica Excelenta
Mesaje : 1436 Varsta : 36 stare de spirit : ferikita si implinita!!!
| Subiect: Re: ce ne dorim noi femeile de la barbatul de linga noi Mier Iul 07, 2010 6:58 pm | |
| eu mi-as dori sa fiu p primul loc pt el....dar se pare ca acest lucru e cam imposibil....altele sunt mai importante | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ce ne dorim noi femeile de la barbatul de linga noi | |
| |
|
| |
| ce ne dorim noi femeile de la barbatul de linga noi | |
|