Bine ati venit pe forumul: "Mamici si Bebelasi" Te asteptam!
Pentru a comunica la 5 stele pe forum trebuie sa te inregistrezi,asa ca ce mai astepti? Nu vei regreta intra acum!
Bine ati venit pe forumul: "Mamici si Bebelasi" Te asteptam!
Pentru a comunica la 5 stele pe forum trebuie sa te inregistrezi,asa ca ce mai astepti? Nu vei regreta intra acum!
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  ParteneriParteneri  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
Ultimele subiecte
» Marsupiu Snugli - gen Manduca/ luna/boba
MAMA-cea mai grea meserie!! - Pagina 2 EmptySam Aug 03, 2013 9:42 am Scris de adelaeu

» CAFEAUA DE DIMINEATA! 9
MAMA-cea mai grea meserie!! - Pagina 2 EmptyMier Sept 26, 2012 1:43 pm Scris de andreea_k

» buna seara
MAMA-cea mai grea meserie!! - Pagina 2 EmptyVin Mar 30, 2012 11:44 am Scris de Anna

» Hainute, jucarii, incaltari la preturi modice
MAMA-cea mai grea meserie!! - Pagina 2 EmptyDum Mar 18, 2012 2:12 pm Scris de adelaeu

» Tricotaje manuale pentru copii
MAMA-cea mai grea meserie!! - Pagina 2 EmptyMier Oct 26, 2011 9:53 am Scris de dina_dorina

» Recoltare celule stem
MAMA-cea mai grea meserie!! - Pagina 2 EmptyJoi Sept 29, 2011 12:17 pm Scris de Regina Maria

» La baby Expo barza vine cu premii de la Regina Maria
MAMA-cea mai grea meserie!! - Pagina 2 EmptyJoi Sept 22, 2011 2:10 pm Scris de Regina Maria

» Hainute superbe pt copilasi de toate varstele!
MAMA-cea mai grea meserie!! - Pagina 2 EmptyMier Sept 21, 2011 10:33 pm Scris de liliana_c

» fetita mea are bronsita
MAMA-cea mai grea meserie!! - Pagina 2 EmptyJoi Sept 15, 2011 11:57 am Scris de Anna

Produsele de top!
Cele mai bune produse pentru copilul tau! Viziteaza-ne nu te vom dezamagi!
mamicagrijulie
Hainute! Si aici!
Sondaj
cine va fi pitica/ul saptamanii?
Eric
MAMA-cea mai grea meserie!! - Pagina 2 Empty48%MAMA-cea mai grea meserie!! - Pagina 2 Empty
 48% [ 14 ]
Maria
MAMA-cea mai grea meserie!! - Pagina 2 Empty52%MAMA-cea mai grea meserie!! - Pagina 2 Empty
 52% [ 15 ]
Total voturi : 29

MAMA-cea mai grea meserie!!

In jos 
+5
CATASTEFY
Anna
mariaa
mamicisibebelasi
ancacornel
9 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
ancacornel
mamica super
mamica super
ancacornel

Varsta : 41
stare de spirit : OPTIMISTA,CURAJOASA

MAMA-cea mai grea meserie!! - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: MAMA-cea mai grea meserie!!   MAMA-cea mai grea meserie!! - Pagina 2 EmptyDum Feb 28, 2010 12:52 pm

Rezumarea primului mesaj :

Haideti sa vorbim despre cat de greu e sa fii mama.Stiu ca unele vor zice :ce poate fi asa de greu sa ai grija de un copil si o sa le dau dreptate...da e si usor dar e si greu.Situatia depinde foarte mult si de mama si de copil.

As vrea sa purtam discutii argumentate nu doar cu raspunsuri puerile.Sper ca acest topic sa duca la dicutii din care fiecare sa invatam una de la alta nu sa aratam cu degetul una spre alta!!!
Sus In jos

AutorMesaj
liona
mamica super
mamica super
liona

Varsta : 40

MesajSubiect: Re: MAMA-cea mai grea meserie!!   MAMA-cea mai grea meserie!! - Pagina 2 EmptySam Apr 10, 2010 8:26 pm

da intradevar fetelor,ar trebui sa pretuim faptul ca am devenit mamici,si avem o minune-doua-trei( depinde de fiecare) alaturi de noi.Un copil dupa parerea mea schimba foarte mult o familie,o aseaza la casa ei ca sa spun asa .La noi cel putin asa s a intamplat,ne am maturizat ,si am constientizat faptul ca de acum inainte avem noi responsabilitati.
Stiu foarte multe familii care incearca si nu reusesc sa aiba copii si atunci stau si pretuiesc si mai mult minunea ce mi a dat-o Dumnezeu.
Adevarul este ca alaturi de ei,uiti de toate relele care te inconjoara. :inimioara:
Sus In jos
Carmenionescu
mamica noua
mamica noua

MesajSubiect: Re: MAMA-cea mai grea meserie!!   MAMA-cea mai grea meserie!! - Pagina 2 EmptySam Apr 10, 2010 8:30 pm

Corect;si prin ei ai ocazia sa retraiesti copilaria,sa mai furi un moment de joaca,un moment de iubire sincera si neconditionata;eu simt ca am ocazia sa renasc si sa retraiesc prin copilul meu ce am uitat si am pierdut odata cu varsta
Sus In jos
Anna
Administrator
Administrator
Anna

Varsta : 34
stare de spirit : super

MesajSubiect: Re: MAMA-cea mai grea meserie!!   MAMA-cea mai grea meserie!! - Pagina 2 EmptySam Apr 10, 2010 8:31 pm

asa este e frumos sa fi mama dar si dificil adica greu ma refer cand e bolnav copilu treci prin momente grel insa mama trece peste toate momentele si bune si rele
Sus In jos
Carmenionescu
mamica noua
mamica noua

MesajSubiect: Re: MAMA-cea mai grea meserie!!   MAMA-cea mai grea meserie!! - Pagina 2 EmptySam Apr 10, 2010 8:35 pm

Eu parca sunt bolnava odata cu el
Sus In jos
Anna
Administrator
Administrator
Anna

Varsta : 34
stare de spirit : super

MesajSubiect: Re: MAMA-cea mai grea meserie!!   MAMA-cea mai grea meserie!! - Pagina 2 EmptySam Apr 10, 2010 9:02 pm

asa si eu nu sport sa vad ca i curge nasu sa altceva doamne ferestene
Sus In jos
mamicisibebelasi
Moderator
Moderator

Varsta : 41
stare de spirit : FFFFF BUNA

MesajSubiect: Re: MAMA-cea mai grea meserie!!   MAMA-cea mai grea meserie!! - Pagina 2 EmptyDum Apr 11, 2010 10:02 pm

si eu la fel
dar asa e un parinte adevarat sufera cind ai e copilasul bolnavior
Sus In jos
flori82
mamica super
mamica super
flori82

Varsta : 42

MesajSubiect: Re: MAMA-cea mai grea meserie!!   MAMA-cea mai grea meserie!! - Pagina 2 EmptySam Mai 08, 2010 5:05 pm

A fi mamă e greu, nu-i simplu deloc ,după părerea mea, dar e foarte frumos! Venirea pe lume a lui Abi ne-a schimbat total, avem alte responsabilităţi, totul se învârte în jurul ei, planurile se fac în funcţie de ea...Cel mai greu mi s-a părut cu odihna, mai ales că 7 luni nu mi-a dormit nopţile (adormea spre ziuă, în ciuda eforturilor mele disperate de a-i schimba programul) ...Din fericire, e un copil sănătos, n-am avut probleme şi nu poate decât să mă bucure acest lucru.... Când o văd că-mi zâmbeşte şi mai nou că-mi spune mama cu vocea ei dulce uit de tot, de oboseală ...Sunt cea mai fericită mămică!
Sus In jos
Iuly35
mamica super activa
mamica super activa
Iuly35

Varsta : 50
stare de spirit : fericita,"implinita"

MesajSubiect: Re: MAMA-cea mai grea meserie!!   MAMA-cea mai grea meserie!! - Pagina 2 EmptyDum Mai 09, 2010 7:33 pm

...si eu ma pot numi o mamica "cu o grea meserie" dar fericita....nu e usor,e drept, dar nici greu...sau poate din puncul meu de vedere atunci cand ai doi"capeti experienta''... MAMA-cea mai grea meserie!! - Pagina 2 749457 ...cert e ca, mult mai dificil e atunci cand,o mama de adolescenta,"se transforma"in mama de bebe....gandesti matur (pt donsoara) si "dai in mintea copiilor" (pt bb)...treaba nu gluma....sa nu mai "punem" si rolul de sotie....ehe... MAMA-cea mai grea meserie!! - Pagina 2 767206
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: MAMA-cea mai grea meserie!!   MAMA-cea mai grea meserie!! - Pagina 2 Empty

Sus In jos

MAMA-cea mai grea meserie!!
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
 Subiecte similare
-
» mama surogat
» am vergeturi cum scap de ele ?
» mama surogat
» NORA PENTRU MAMA
» MAMA din viata unei MAME...

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: COPII ŞI PĂRINŢII :: Copii şi părinţii-
Mergi direct la:  

Tema creata de Geosh. pentru MamicisiBebelasi

Creati un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente