Ultimele subiecte | » Marsupiu Snugli - gen Manduca/ luna/bobaSam Aug 03, 2013 9:42 am Scris de adelaeu » CAFEAUA DE DIMINEATA! 9Mier Sept 26, 2012 1:43 pm Scris de andreea_k » buna seara Vin Mar 30, 2012 11:44 am Scris de Anna» Hainute, jucarii, incaltari la preturi modice Dum Mar 18, 2012 2:12 pm Scris de adelaeu » Tricotaje manuale pentru copiiMier Oct 26, 2011 9:53 am Scris de dina_dorina » Recoltare celule stemJoi Sept 29, 2011 12:17 pm Scris de Regina Maria » La baby Expo barza vine cu premii de la Regina MariaJoi Sept 22, 2011 2:10 pm Scris de Regina Maria » Hainute superbe pt copilasi de toate varstele!Mier Sept 21, 2011 10:33 pm Scris de liliana_c » fetita mea are bronsita Joi Sept 15, 2011 11:57 am Scris de Anna |
Produsele de top! | Cele mai bune produse pentru copilul tau!
Viziteaza-ne nu te vom dezamagi!
Hainute! Si aici!
|
Sondaj | | cine va fi pitica/ul saptamanii? | Eric | | 48% | [ 14 ] | Maria | | 52% | [ 15 ] |
| Total voturi : 29 |
|
|
| MAMA-cea mai grea meserie!! | |
|
+5CATASTEFY Anna mariaa mamicisibebelasi ancacornel 9 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
ancacornel mamica super
Mesaje : 166 Varsta : 41 stare de spirit : OPTIMISTA,CURAJOASA
| Subiect: MAMA-cea mai grea meserie!! Dum Feb 28, 2010 12:52 pm | |
| Rezumarea primului mesaj :
Haideti sa vorbim despre cat de greu e sa fii mama.Stiu ca unele vor zice :ce poate fi asa de greu sa ai grija de un copil si o sa le dau dreptate...da e si usor dar e si greu.Situatia depinde foarte mult si de mama si de copil.
As vrea sa purtam discutii argumentate nu doar cu raspunsuri puerile.Sper ca acest topic sa duca la dicutii din care fiecare sa invatam una de la alta nu sa aratam cu degetul una spre alta!!! | |
| | |
Autor | Mesaj |
---|
liona mamica super
| Subiect: Re: MAMA-cea mai grea meserie!! Sam Apr 10, 2010 8:26 pm | |
| da intradevar fetelor,ar trebui sa pretuim faptul ca am devenit mamici,si avem o minune-doua-trei( depinde de fiecare) alaturi de noi.Un copil dupa parerea mea schimba foarte mult o familie,o aseaza la casa ei ca sa spun asa .La noi cel putin asa s a intamplat,ne am maturizat ,si am constientizat faptul ca de acum inainte avem noi responsabilitati. Stiu foarte multe familii care incearca si nu reusesc sa aiba copii si atunci stau si pretuiesc si mai mult minunea ce mi a dat-o Dumnezeu. Adevarul este ca alaturi de ei,uiti de toate relele care te inconjoara. :inimioara: | |
| | | Carmenionescu mamica noua
| Subiect: Re: MAMA-cea mai grea meserie!! Sam Apr 10, 2010 8:30 pm | |
| Corect;si prin ei ai ocazia sa retraiesti copilaria,sa mai furi un moment de joaca,un moment de iubire sincera si neconditionata;eu simt ca am ocazia sa renasc si sa retraiesc prin copilul meu ce am uitat si am pierdut odata cu varsta | |
| | | Anna Administrator
| Subiect: Re: MAMA-cea mai grea meserie!! Sam Apr 10, 2010 8:31 pm | |
| asa este e frumos sa fi mama dar si dificil adica greu ma refer cand e bolnav copilu treci prin momente grel insa mama trece peste toate momentele si bune si rele | |
| | | Carmenionescu mamica noua
| Subiect: Re: MAMA-cea mai grea meserie!! Sam Apr 10, 2010 8:35 pm | |
| Eu parca sunt bolnava odata cu el | |
| | | Anna Administrator
| Subiect: Re: MAMA-cea mai grea meserie!! Sam Apr 10, 2010 9:02 pm | |
| asa si eu nu sport sa vad ca i curge nasu sa altceva doamne ferestene | |
| | | mamicisibebelasi Moderator
| Subiect: Re: MAMA-cea mai grea meserie!! Dum Apr 11, 2010 10:02 pm | |
| si eu la fel dar asa e un parinte adevarat sufera cind ai e copilasul bolnavior | |
| | | flori82 mamica super
| Subiect: Re: MAMA-cea mai grea meserie!! Sam Mai 08, 2010 5:05 pm | |
| A fi mamă e greu, nu-i simplu deloc ,după părerea mea, dar e foarte frumos! Venirea pe lume a lui Abi ne-a schimbat total, avem alte responsabilităţi, totul se învârte în jurul ei, planurile se fac în funcţie de ea...Cel mai greu mi s-a părut cu odihna, mai ales că 7 luni nu mi-a dormit nopţile (adormea spre ziuă, în ciuda eforturilor mele disperate de a-i schimba programul) ...Din fericire, e un copil sănătos, n-am avut probleme şi nu poate decât să mă bucure acest lucru.... Când o văd că-mi zâmbeşte şi mai nou că-mi spune mama cu vocea ei dulce uit de tot, de oboseală ...Sunt cea mai fericită mămică! | |
| | | Iuly35 mamica super activa
Mesaje : 1571 Varsta : 50 stare de spirit : fericita,"implinita"
| Subiect: Re: MAMA-cea mai grea meserie!! Dum Mai 09, 2010 7:33 pm | |
| ...si eu ma pot numi o mamica "cu o grea meserie" dar fericita....nu e usor,e drept, dar nici greu...sau poate din puncul meu de vedere atunci cand ai doi"capeti experienta''... ...cert e ca, mult mai dificil e atunci cand,o mama de adolescenta,"se transforma"in mama de bebe....gandesti matur (pt donsoara) si "dai in mintea copiilor" (pt bb)...treaba nu gluma....sa nu mai "punem" si rolul de sotie....ehe... | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: MAMA-cea mai grea meserie!! | |
| |
| | | | MAMA-cea mai grea meserie!! | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |