Ultimele subiecte | » Marsupiu Snugli - gen Manduca/ luna/bobaSam Aug 03, 2013 9:42 am Scris de adelaeu » CAFEAUA DE DIMINEATA! 9Mier Sept 26, 2012 1:43 pm Scris de andreea_k » buna seara Vin Mar 30, 2012 11:44 am Scris de Anna» Hainute, jucarii, incaltari la preturi modice Dum Mar 18, 2012 2:12 pm Scris de adelaeu » Tricotaje manuale pentru copiiMier Oct 26, 2011 9:53 am Scris de dina_dorina » Recoltare celule stemJoi Sept 29, 2011 12:17 pm Scris de Regina Maria » La baby Expo barza vine cu premii de la Regina MariaJoi Sept 22, 2011 2:10 pm Scris de Regina Maria » Hainute superbe pt copilasi de toate varstele!Mier Sept 21, 2011 10:33 pm Scris de liliana_c » fetita mea are bronsita Joi Sept 15, 2011 11:57 am Scris de Anna |
Produsele de top! | Cele mai bune produse pentru copilul tau!
Viziteaza-ne nu te vom dezamagi!
Hainute! Si aici!
|
Sondaj | | cine va fi pitica/ul saptamanii? | Eric | | 48% | [ 14 ] | Maria | | 52% | [ 15 ] |
| Total voturi : 29 |
|
|
| SOACRELE;PRO sau CONTRA? | |
|
+14iulia_mama_evelynei feliciaboar nikole rebek2508 olo_family dia Iuly35 DD cao2011 andreiutza Andreea Stefan Anna mamicisibebelasi mariaa 18 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Vizitato Vizitator
| Subiect: SOACRELE;PRO sau CONTRA? Sam Feb 27, 2010 12:15 pm | |
| Rezumarea primului mesaj :
Haideti sa vorbim despre soacre;cum se poarta cu voi,cum va purtati voi cu ele?Sunt PRO sau CONTRA voastra? |
| | |
Autor | Mesaj |
---|
Anna Administrator
| Subiect: Re: SOACRELE;PRO sau CONTRA? Vin Mar 19, 2010 4:15 pm | |
| soacra e la 3 minute departe de mine si nu am treaba daca am ceva de lucru sta cu ralu :fgtrd : | |
| | | mamicisibebelasi Moderator
| Subiect: Re: SOACRELE;PRO sau CONTRA? Vin Mar 19, 2010 4:26 pm | |
| ana ai si tu noroc de o soacra buna | |
| | | andreiutza mamica super
| Subiect: Re: SOACRELE;PRO sau CONTRA? Joi Apr 15, 2010 1:14 pm | |
| eu ma inteleg super cu soacra mea departarea face mult bine pt noi | |
| | | cao2011 mamica super
| Subiect: Re: SOACRELE;PRO sau CONTRA? Joi Apr 15, 2010 3:50 pm | |
| soacra mea e la fel, acum ma iubeste, acu imi reproseaza una ,alta. noroc ca nu stam impreuna si vb mai mult la tel. Nu prea poate sa imi reproseze ca ma tin si eu tare si stam in casa mea. ei nu ne-au dat nimic. si ii bag pumnu in fata tot timpul chestia asta. | |
| | | DD mamica super activa
| Subiect: Re: SOACRELE;PRO sau CONTRA? Joi Apr 15, 2010 5:22 pm | |
| vorbeati de soacre azi, de trei ani de cand am plecat din casa ei ne-a vizitat de fix patru ori si jumatate (a venit o data pana in fata blocului si ne-am facut cu mana de la geam).E foarte distanta si rece dar de cate ori am avut nevoie de bani niciodata nu a spus nu.Deci e ok | |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: SOACRELE;PRO sau CONTRA? Joi Apr 15, 2010 5:24 pm | |
| Pai asa soacra cred ca ne dorim toate; |
| | | DD mamica super activa
| Subiect: Re: SOACRELE;PRO sau CONTRA? Joi Apr 15, 2010 5:26 pm | |
| trebuie luate cu lugu-lugu daca merge daca nu, nu o bagati in seama | |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: SOACRELE;PRO sau CONTRA? Joi Apr 15, 2010 5:35 pm | |
| A mea-i faina ca tine mai tare cu mine decat cu fiul sau.E feminista convinsa si crede ca toti barbatii sunt mitocani(inclusiv fiul sau) |
| | | Anna Administrator
| Subiect: Re: SOACRELE;PRO sau CONTRA? Joi Apr 15, 2010 7:03 pm | |
| | |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: SOACRELE;PRO sau CONTRA? Lun Apr 19, 2010 11:54 am | |
| Fetelor,i-am varsat sucul in ochi soacrei;fara intentie;ii dadeam sa miroase si am apasat pe sticla ca sa iasa aroma......pana la urma nu numai aroma a iesit.Am ras de ea,a ras si ea .....
LA MULTI ANI ADMIN! |
| | | Iuly35 mamica super activa
Mesaje : 1571 Varsta : 50 stare de spirit : fericita,"implinita"
| Subiect: Re: SOACRELE;PRO sau CONTRA? Joi Apr 22, 2010 8:02 am | |
| ..ei hai ca dat am de un subiect fain...soacra...hmm...ce pot spune despre soacra mea ...e a doua ,fiind recasatorita,am'' experinta" la capitoul acesta...bunnn...ce pot spune despre actuala...vorbea mai tot timpul de fosta ,(nora),pana cand am rugat-o sa nu mai pomeneasca de acea pers caci nu imi pik bn la stomac.... acesta e unul din motive pt care sunt acum in apart parintilor(am incercat sa maresc distanta dintre noi)astfel sa evitam vizitele dese ,si tachinarile.Au fost multe contexte in care m-am simtit penibil,dar am evitat cearta,deoarece sotul e unicul fiu al mamei si el sufera cel mai mult...se imparte, si nu e bn sa il pun intre noi.(mama-sotie)..ma amuza,ca,atunci cand vrea ceva ma suna si ma roaga...de ex duminica face un parastas,iar eu am "directiva' de a face piftelele(parjolute,zis popular),asa ca....nu comentez mai mult vizavi de soacre | |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: SOACRELE;PRO sau CONTRA? Joi Apr 22, 2010 8:08 am | |
| Se pare ca eu sunt cea mai fericita cu soacra mea;e mai faina ca fiul(uneori);iar la evenimente(gen parastasuri,sarbatori etc)mi s-a spus clar ca atata timp cat am soacra,eu nu pun mana pe nimic;ea ma vrea cocheta si aranjata si cand merg la ea,ma pune pe un scaun,imi ia copilul,imi pune cafeaua in fata(uneori berea)si stam la barfa de nu ne mai ridica nimeni de acolo.Dar asta doar pt ca ne vedem la sfarsit de saptamana(sunt convinsa ca daca ne vedeam mai des,apareau si neintelegerile) Iuly35,am si eu rude in Iasi,dupa parerea mea,cel mai frumos oras din tara! |
| Subiect: Re: SOACRELE;PRO sau CONTRA? Joi Apr 22, 2010 8:20 am | |
| fericit-o....hai sa iti spun o faza....in ziua cand ne-am casatorit(dimineata),am facut o cafea,eram toti in bucatarie ,mai putin socrul,inclusiv parintii mei...si imi aprind o tigara (stiu ca nu e buna),dupa care o vad pe soacra ca se inroseste si spune"vai dak te vede taiktu,iese scandal...eu rasp..nu tin minte sa fi avut intentia de al supara dar eu ma casat. cu fiul dumnealui,si acesta m-a acceptat asa cum sunt...cred ca de atunci am "pikat"de la inima ei.... ..sau nici nu am fost acolo vreodata... :roll: | |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: SOACRELE;PRO sau CONTRA? Joi Apr 22, 2010 8:23 am | |
| Eu nu fumez,m-am prostit din cand in cand cu anturajul;soacra mea nici ea nu fumeaza(si nici sotul meu) dar cand il prinde pe celalalt fiu,ii ia 2 tigari ca sa ne "prostim" si noi doua: "ce,noi n-avem voie sa ne simtim bine?"-am incheiat citatul |
| | | dia mamica super activa
Mesaje : 1007 Varsta : 46 stare de spirit : nume-dia,nume copil-bianca
| Subiect: Re: SOACRELE;PRO sau CONTRA? Joi Apr 22, 2010 8:28 am | |
| da bravo,bine i-ai spus pai daca fiul ei accepta ce tre sa accepte si tata? gine felicitari pt soacra,si a mea e ok merg la ea si nu fac nimic si nici nu comenteaza,pana si patul vine si-l face dupa mine iar cu bia tot timpul imi zice s-o las la ea dupa ea as putea s-o las toata vara dar nu pot sta eu fara ea mai are si parti proaste,ma enerveaza ca-si bafga nasul dar de vrea sa stie ca e fiu-su si e cam aeriana cu fata nu are grija f mare dar ee ok | |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: SOACRELE;PRO sau CONTRA? Joi Apr 22, 2010 8:32 am | |
| La aspectul asta ma plang si eu: in sensul ca nu as avea incredere sa-mi las copilul acolo nici macar o jumatate de ora.E neatenta,panicoasa,exagerata etc |
| Subiect: Re: SOACRELE;PRO sau CONTRA? Vin Apr 23, 2010 6:15 am | |
| buna....va invidiez cu asa soacre ,mi-as dori sa ii intru si eu in gratii,dar...ginuta noi domiciliul stabil il avem in pacurari,daca cunosti iasul...da intradevar e un oras frumos,dar e cam aglomerat,sau poate acum e liniste aci la "mine' si de aia mi se pare ...apropo terminasi de facut piftele si le trimisesi prin sot...acum astept laudele @dia....waw sa imi faca patul soacra :roll: ,nici pomeneala...ups ma cam ia gura "pe dinainte" poate o fur.....glumesc...oricum si eu sunt incapatanata si orgoliaosa din cand in cand...de sunt taur,iar socrita e varsator | |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: SOACRELE;PRO sau CONTRA? Vin Apr 23, 2010 6:56 am | |
| A mea "socrelnita" e scorpion dar daca stii cum s-o iei......si eu sunt uneori prostesc de orgolioasa si mandra,dar lasam una de la alta si.........vrajeala multa!Dar ma vad eu peste ani(ca n-am decat 3 ani de casnicie)! |
| Subiect: Re: SOACRELE;PRO sau CONTRA? Vin Apr 23, 2010 7:13 am | |
| ...sa fie,cat mai multi ani de casnicie,cu multa dragoste,intelegere (si cu soacra),dar in primul rand cu sotul si bb... | |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: SOACRELE;PRO sau CONTRA? Vin Apr 23, 2010 7:15 am | |
| Sa dea Dumnezeu la toti ca nu vedeti ca exista din ce in ce mai putina intelegere intre oameni(ce filozoafa sunt asa de dimineata-ce constatare,wow) |
| | | olo_family mamica super
Mesaje : 491 Varsta : 43 stare de spirit : Alaturi de voi...BUNA
| Subiect: Re: SOACRELE;PRO sau CONTRA? Vin Apr 23, 2010 7:21 am | |
| Buna fete...am dat si eu peste soacra.. E ok,asa , sa nu fiu rea,adica nu e genul care sa barfeasca,iti spune in fata ,gen: Papusa ,hai incoace,iti spun ceva ,daca iti place bine,daca nu iara ii bine!! Asta e soacra mea! Inainte sa ma casatoresc m-a atentionat sa nu cumva sa imi bat joc de fiul ei,sa il insel,pt ca si mama mea a facut la fel in tinerete,pana l-a parasit pe tatal meu..si pe noi!(pe mine si pe sora mea)!NU mi-a cazut bine deloc,dar asta e..i-am raspuns ff frumos..: Dar s-a schimbat moda cumva?? nu baietii inseala mai mult?? La doua zile dupa ce m-am casatorit mi-a zis asa zambind: Ei daca nu erai tu, Alin nu se insura in veci!! Dar ai dat si tu de bine,de aceea v-ati luat laolalta!! Mda...mancam din tortul meu de mireasa..va dati seama ce gust a avut dintr-o data,dar i-am dat si eu replica: Pai fiecare trage acolo unde ii este mai bine,NU??? I-am zis asa pt ca si ea s-a casatorit cu socrul meu neavand nikkk,doar el avea!! Pe cand Alin,sotul meu, ...nu avea chiar nimik,doar iubire :inlove:
Oricum...am plecat in luna de miere,ne-a sunat : Haide-ti acasa ...vai tu Diana nu te gandesti ca Alin trebuie sa mearga la lucru?! Noi statusem doar 5 zile..:((
Am continuat sa stau cu ea un un an jumate...cu bune cu rele!!! Apoi ne-am cumparat o garsoniera in 2006,ea a pus piciorul pt prima data in casa noastra cu de ziua mea,cu 10 zile inainte sa nasc, noiembrie 2009!!!!
E ff mandra,o mandrie prosteasca, s-a certat cu sotul meu, acesta i-a trantit pumnul de masa, i-a zis raspicat : La mine in casa nu ai ce cauta!!! Iar ea ...NU A VENIT!!!
Dupa ce am nascut s-a schimbat complecttt! FF atenta,chiar ma suna zilnic :S: ,venea saptamanal la noi....
DAr nu tine o minune ..trei zile..nu?? I-am spus frumos sa nu imi tina copilul in brate ff mult, sa nu il leagana pt ca adoarmer in brate si nu vreau...sa nu il pupe pe fata(o luna/o luna jumate)... FF frumos i-am mai zis de NNNNN ori! Nu a inteles,apoi sotul s-a dus la ea a pus punctul pe I si...surpriza ...NU A MA V ENIT la noi! nu ma suna...dar astepta sa mergem noi la ea!!! daca ii este dor de Paul,sa vina,daca nu,asta e!!!
Poate va plictisesc cu aceste povesti , dar am tinut sa va povestesc in mare aceste intamplari tocmai pt a va face o idee.. Bine, mai sunt multeee,stiti prea bine fiecare,dar unele trec,altele nu! | |
| Subiect: Re: SOACRELE;PRO sau CONTRA? Vin Apr 23, 2010 7:25 am | |
| Stiti care e cea mai mare problema..am vrut sa gasesc in ea o mama ,dar asta e...mai ales ca am o mama vitrega(FF VITREGA) si o mama bun,dar cu noua ei familie.. | |
| Subiect: Re: SOACRELE;PRO sau CONTRA? Vin Apr 23, 2010 7:25 am | |
| mai mai,uite ca "mai rasar" soacre ca a meaaa( soacra lui olo ) | |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: SOACRELE;PRO sau CONTRA? Vin Apr 23, 2010 7:28 am | |
| Stii ce admir eu cel mai mult din ce am citit?Atitudinea sotului tau;desi mama e mama si sotia sotie,nu multi pot avea taria sa fie drepti.Mai bine ca sta la distanta de voi,altfel v-ati fi sufocat(ceea ce s-a si intamplat in trecut) |
| Subiect: Re: SOACRELE;PRO sau CONTRA? Vin Apr 23, 2010 7:32 am | |
| Da iuly, sunt alaturi de tine :yess: Ginuta, da ai dreptate, am mare noroc cu el ,pt ca pana nu ii zice el, nu intelege! Noi locuim intr-un cartier in partea opusa acelui in care locuieste ea!Acolo lucreaza si sotul,asa ca atunci cand iese de la munca,da pe la ea,cam o dat ape sapt..sa ii de-a buna ziua! Nu se multumeste de asa ceva,chiar a spus ca nu il las cica sa vina la ea..offf, dar ce vrea?? | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: SOACRELE;PRO sau CONTRA? | |
| |
| | | | SOACRELE;PRO sau CONTRA? | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |