Bine ati venit pe forumul: "Mamici si Bebelasi" Te asteptam!
Pentru a comunica la 5 stele pe forum trebuie sa te inregistrezi,asa ca ce mai astepti? Nu vei regreta intra acum!
Bine ati venit pe forumul: "Mamici si Bebelasi" Te asteptam!
Pentru a comunica la 5 stele pe forum trebuie sa te inregistrezi,asa ca ce mai astepti? Nu vei regreta intra acum!
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  ParteneriParteneri  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
Ultimele subiecte
» Marsupiu Snugli - gen Manduca/ luna/boba
SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 8 EmptySam Aug 03, 2013 9:42 am Scris de adelaeu

» CAFEAUA DE DIMINEATA! 9
SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 8 EmptyMier Sept 26, 2012 1:43 pm Scris de andreea_k

» buna seara
SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 8 EmptyVin Mar 30, 2012 11:44 am Scris de Anna

» Hainute, jucarii, incaltari la preturi modice
SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 8 EmptyDum Mar 18, 2012 2:12 pm Scris de adelaeu

» Tricotaje manuale pentru copii
SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 8 EmptyMier Oct 26, 2011 9:53 am Scris de dina_dorina

» Recoltare celule stem
SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 8 EmptyJoi Sept 29, 2011 12:17 pm Scris de Regina Maria

» La baby Expo barza vine cu premii de la Regina Maria
SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 8 EmptyJoi Sept 22, 2011 2:10 pm Scris de Regina Maria

» Hainute superbe pt copilasi de toate varstele!
SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 8 EmptyMier Sept 21, 2011 10:33 pm Scris de liliana_c

» fetita mea are bronsita
SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 8 EmptyJoi Sept 15, 2011 11:57 am Scris de Anna

Produsele de top!
Cele mai bune produse pentru copilul tau! Viziteaza-ne nu te vom dezamagi!
mamicagrijulie
Hainute! Si aici!
Sondaj
cine va fi pitica/ul saptamanii?
Eric
SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 8 Empty48%SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 8 Empty
 48% [ 14 ]
Maria
SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 8 Empty52%SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 8 Empty
 52% [ 15 ]
Total voturi : 29

SOACRELE;PRO sau CONTRA?

In jos 
+14
iulia_mama_evelynei
feliciaboar
nikole
rebek2508
olo_family
dia
Iuly35
DD
cao2011
andreiutza
Andreea Stefan
Anna
mamicisibebelasi
mariaa
18 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Urmatorul
AutorMesaj
Vizitato
Vizitator
Anonymous

SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 8 Empty
MesajSubiect: SOACRELE;PRO sau CONTRA?   SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 8 EmptySam Feb 27, 2010 12:15 pm

Rezumarea primului mesaj :

Haideti sa vorbim despre soacre;cum se poarta cu voi,cum va purtati voi cu ele?Sunt PRO sau CONTRA voastra?
Sus In jos

AutorMesaj
Iuly35
mamica super activa
mamica super activa
Iuly35

Varsta : 50
stare de spirit : fericita,"implinita"

MesajSubiect: Re: SOACRELE;PRO sau CONTRA?   SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 8 EmptyMar Iun 22, 2010 6:22 am

felicia.... fericita e vecina ta....Doamne cat imi doresc sa "ma accepte"soacra mea...tin la ea,sincer.....si mi-as dori sa fiu "fiika"ei....nu stiu de ce e asa "intepeta"uneori...nu mint cand spun ca,am facut tot posibilul sa ii "intru in gratii"dar degeaba... xxxx .....toate rudele ie,mi-au spus ca e cam dificila,dar nu am crezut,pana cand am avut cearta ce avea sa ma faca sa plec din iasi....offff....
Sus In jos
feliciaboar
mamica super
mamica super
feliciaboar

Varsta : 41
stare de spirit : fericita ca in sf avem un bebe

MesajSubiect: Re: SOACRELE;PRO sau CONTRA?   SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 8 EmptyJoi Iun 24, 2010 4:57 pm

fete ce mai zic soacrele voastre a noastra ne-o sunat sa merem la ea ca o facut ceva bun cica,acum ma mai gandesc ca sotu nu-i prin zona si cu alceva nu am chef sa merg
Sus In jos
DD
mamica super activa
mamica super activa
DD

stare de spirit : optimista

MesajSubiect: Re: SOACRELE;PRO sau CONTRA?   SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 8 EmptyJoi Iun 24, 2010 5:37 pm

Pai si nu te duce;mai ales daca e si frig afara!
Sus In jos
mamicisibebelasi
Moderator
Moderator

stare de spirit : FFFFF BUNA

MesajSubiect: Re: SOACRELE;PRO sau CONTRA?   SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 8 EmptyJoi Iun 24, 2010 7:01 pm

ee bn sa ne intelegemm si cu soacrelee noastre
eu si cu fosta soacra ma inteleg si acum vb la tel ne si intalnim cand am timpp
si cu actuala la fel de bn ma intelegg
eu pot zice ca am avut noroc la soacreee
Sus In jos
nikole
Mamica Excelenta
Mamica Excelenta
nikole

Varsta : 36
stare de spirit : ferikita si implinita!!!

MesajSubiect: Re: SOACRELE;PRO sau CONTRA?   SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 8 EmptyJoi Iun 24, 2010 7:36 pm

eu nici nu vreau sa aud de ele....felicia te scoti usor ca spui ca nu ai cu ce veni si ca e frig afara....

fetelor tineti-mi pumnii ca dumineca e ziua lu soacra-mea SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 8 535197 SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 8 804862 SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 8 804862 SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 8 804862 SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 8 804862
Sus In jos
iulia_mama_evelynei
mamica super activa
mamica super activa
iulia_mama_evelynei

Varsta : 42
stare de spirit : fericita...super fericita....imi iubesc nespus familia....

MesajSubiect: Re: SOACRELE;PRO sau CONTRA?   SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 8 EmptyJoi Iun 24, 2010 10:31 pm

bafta....ai grija sa nu s-e inece cu tort.... TTTT daca trebuie sa-i dea cineva dupa ceafa...fii tu aia ca nu se stie cand mai ai ocazia lol! pup...nikole SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 8 913730
Sus In jos
Iuly35
mamica super activa
mamica super activa
Iuly35

Varsta : 50
stare de spirit : fericita,"implinita"

MesajSubiect: Re: SOACRELE;PRO sau CONTRA?   SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 8 EmptyVin Iun 25, 2010 6:30 am

nikole..bafta duminica,caci si eu am nevoie,e ziua socrului...si ma rog sa plouaaa SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 8 749457 ......
Sus In jos
feliciaboar
mamica super
mamica super
feliciaboar

MesajSubiect: Re: SOACRELE;PRO sau CONTRA?   SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 8 EmptyVin Iun 25, 2010 11:59 am

bafta nikole si ce cadou ii ei te-ai gandit ,eu ii dai ceva din partea mea SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 8 248404
Sus In jos
DD
mamica super activa
mamica super activa
DD

MesajSubiect: Re: SOACRELE;PRO sau CONTRA?   SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 8 EmptyVin Iun 25, 2010 12:01 pm

Chiar,ce cadouri faceti de obicei soacrelor? Sau socrilor in cazul lui Iuly?
Sus In jos
feliciaboar
mamica super
mamica super
feliciaboar

MesajSubiect: Re: SOACRELE;PRO sau CONTRA?   SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 8 EmptyVin Iun 25, 2010 1:28 pm

ce cadouri o mai primit soacra e la mine si ea venea practic cu mana in f...,intr-un an i-am luat un set de covorase ptr baie si un set de cani termorezistente din yena,i-am luat un fel de palmier super fain si un filtr-un asta anu trecut,sau ceva haine si parfum +nelipsitu buchet de flori,si ia mi-o adus o data un tricou si un parfum cu sorusa la un loc,pe urma 2 chesti e portelan micute asa de cate o schiopa,si anu trecut o florea in ghiveci luata din Plus care nu o rezistat mai mult de o luna si o cutie de bomboane de ciocolata face-ti comparatie,dar eu am vrut sa fiu doamna sa nu-i dau motiv sa ma barfeasca si ea........,cand am luat carucior ptr andrei o zis va dau si eu jumate da vezi sa nu ca nu i-am vazut asta e
Sus In jos
DD
mamica super activa
mamica super activa
DD

MesajSubiect: Re: SOACRELE;PRO sau CONTRA?   SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 8 EmptyVin Iun 25, 2010 1:33 pm

Si tot nu e atasata de tine dupa atatea eforturi?Nu stie sa aprecieze
Sus In jos
feliciaboar
mamica super
mamica super
feliciaboar

MesajSubiect: Re: SOACRELE;PRO sau CONTRA?   SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 8 EmptyVin Iun 25, 2010 2:47 pm

da asa o fost o perioada cand parca era mai bine ne intelegeam,dar asta ii deaia care daca nu iasa ceva cum vrea ia imediat se bonsumfla si se oftica imediat plange asa il santajeaza pe iulian plange in hohote si face ca ii e rau de trebe dusa la spital,asa se perface de crede ca nu isi da nimeni seama chiar o data cand am dus-o era de garda psihiatru asa so nimerit si fiind asistenta acolo ma stia si l-am intrebat ca ce-i cu crizele astea chiar are ceva sau se face sa atraga atentie si o zis ca sunt unele femei care or prins punctu slab la cei din fam si ii o forma de santaj,acum cred ca- ofticata ca eu cu andrei mergem in septembrie la nasa in spania si nu cred ca ii convine de parca ea imi plateste biletu,daca are bani sa isi ia bilet sa vina ca nu ma deranjaza ca nasu nostru ii fratele ei dar ce vrea sa ii cumpar eu bilet ca ce merita de numa SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 8 804862
Sus In jos
mamicisibebelasi
Moderator
Moderator

MesajSubiect: Re: SOACRELE;PRO sau CONTRA?   SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 8 EmptyVin Iun 25, 2010 6:43 pm

mai fetelorr dar asa soacre rele avetiii?
Sus In jos
nikole
Mamica Excelenta
Mamica Excelenta
nikole

MesajSubiect: Re: SOACRELE;PRO sau CONTRA?   SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 8 EmptyVin Iun 25, 2010 10:46 pm

eu ii dau un telefon,orice i-as da tot nu-s buna,, haide Iuly sa ne rugam impreuna sa ploua..........cu siguranta iuli ca am sa stau pe langa ea sa nu se inece cu gratar ca sa pot sa o lovesc SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 8 298658
Sus In jos
Anna
Administrator
Administrator
Anna

Varsta : 34
stare de spirit : super

MesajSubiect: Re: SOACRELE;PRO sau CONTRA?   SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 8 EmptyVin Iun 25, 2010 10:51 pm

nikole ai grija de socruta ta ca na te va ajuta cu bebe cat despre felicia asa soacra mai rar dar tu sa fi sanatoasa felicia cu familia ta
Sus In jos
mamicisibebelasi
Moderator
Moderator

MesajSubiect: Re: SOACRELE;PRO sau CONTRA?   SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 8 EmptyVin Iun 25, 2010 10:57 pm

ce tare esti nikole....trimitetile pe soacrele voastre la mine....ca le pun eu la puctttt SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 8 248404
Sus In jos
Anna
Administrator
Administrator
Anna

MesajSubiect: Re: SOACRELE;PRO sau CONTRA?   SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 8 EmptyVin Iun 25, 2010 11:00 pm

ioana sa nu te puna ele la punct cum sunt pricepute
Sus In jos
feliciaboar
mamica super
mamica super
feliciaboar

MesajSubiect: Re: SOACRELE;PRO sau CONTRA?   SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 8 EmptySam Iun 26, 2010 9:29 am

da anna bine zici noi sa fm sanatosi si am fi si mai fericiti daca nu si-ar baga ea coada,da ioana1 asa rele sunt se pare,nikole telefon ii faci cadou ar trebui sa fie nu multumita supere multumita
Sus In jos
nikole
Mamica Excelenta
Mamica Excelenta
nikole

MesajSubiect: Re: SOACRELE;PRO sau CONTRA?   SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 8 EmptySam Iun 26, 2010 12:36 pm

parca vad ca nu o sa se bucure cine stie cat....de aia nu mai pot eu....Ioana nu ne trimiti adresa ca sa ti le livram la pachet???
Sus In jos
feliciaboar
mamica super
mamica super
feliciaboar

MesajSubiect: Re: SOACRELE;PRO sau CONTRA?   SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 8 EmptySam Iun 26, 2010 1:44 pm

da ma inscriu si eu platesc eu costu de livrare SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 8 634724
Sus In jos
nikole
Mamica Excelenta
Mamica Excelenta
nikole

MesajSubiect: Re: SOACRELE;PRO sau CONTRA?   SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 8 EmptySam Iun 26, 2010 3:13 pm

sa-ti mai trimitem cv pe langa ele????
Sus In jos
feliciaboar
mamica super
mamica super
feliciaboar

MesajSubiect: Re: SOACRELE;PRO sau CONTRA?   SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 8 EmptySam Iun 26, 2010 3:47 pm

las nikole ca-i ajunge saraca sa ne rzbeasca numa
Sus In jos
nikole
Mamica Excelenta
Mamica Excelenta
nikole

MesajSubiect: Re: SOACRELE;PRO sau CONTRA?   SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 8 EmptySam Iun 26, 2010 3:57 pm

aia da
Sus In jos
Anna
Administrator
Administrator
Anna

MesajSubiect: Re: SOACRELE;PRO sau CONTRA?   SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 8 EmptySam Iun 26, 2010 7:03 pm

de intra soacrele pe forum ne-ar beliiiii
Sus In jos
feliciaboar
mamica super
mamica super
feliciaboar

MesajSubiect: Re: SOACRELE;PRO sau CONTRA?   SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 8 EmptySam Iun 26, 2010 7:47 pm

vai nu glumi ana cu deastea doamne fereste nu avem nio ghinion asa mare
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: SOACRELE;PRO sau CONTRA?   SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 8 Empty

Sus In jos

SOACRELE;PRO sau CONTRA?
Sus 
Pagina 8 din 11Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» PREMERGATOR PRO SAU CONTRA
» Produsele de la Danone...pro sau contra
» PRO SAU CONTRA OPERATIILOR ESTETICE
» ce medicament contra deshidratari stiti?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: LA O BÂRFĂ... :: Despre căsnicia noastră-
Mergi direct la:  

Tema creata de Geosh. pentru MamicisiBebelasi

creează un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente