Bine ati venit pe forumul: "Mamici si Bebelasi" Te asteptam!
Pentru a comunica la 5 stele pe forum trebuie sa te inregistrezi,asa ca ce mai astepti? Nu vei regreta intra acum!
Bine ati venit pe forumul: "Mamici si Bebelasi" Te asteptam!
Pentru a comunica la 5 stele pe forum trebuie sa te inregistrezi,asa ca ce mai astepti? Nu vei regreta intra acum!
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  ParteneriParteneri  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
Ultimele subiecte
» Marsupiu Snugli - gen Manduca/ luna/boba
SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 5 EmptySam Aug 03, 2013 9:42 am Scris de adelaeu

» CAFEAUA DE DIMINEATA! 9
SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 5 EmptyMier Sept 26, 2012 1:43 pm Scris de andreea_k

» buna seara
SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 5 EmptyVin Mar 30, 2012 11:44 am Scris de Anna

» Hainute, jucarii, incaltari la preturi modice
SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 5 EmptyDum Mar 18, 2012 2:12 pm Scris de adelaeu

» Tricotaje manuale pentru copii
SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 5 EmptyMier Oct 26, 2011 9:53 am Scris de dina_dorina

» Recoltare celule stem
SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 5 EmptyJoi Sept 29, 2011 12:17 pm Scris de Regina Maria

» La baby Expo barza vine cu premii de la Regina Maria
SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 5 EmptyJoi Sept 22, 2011 2:10 pm Scris de Regina Maria

» Hainute superbe pt copilasi de toate varstele!
SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 5 EmptyMier Sept 21, 2011 10:33 pm Scris de liliana_c

» fetita mea are bronsita
SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 5 EmptyJoi Sept 15, 2011 11:57 am Scris de Anna

Produsele de top!
Cele mai bune produse pentru copilul tau! Viziteaza-ne nu te vom dezamagi!
mamicagrijulie
Hainute! Si aici!
Sondaj
cine va fi pitica/ul saptamanii?
Eric
SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 5 Empty48%SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 5 Empty
 48% [ 14 ]
Maria
SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 5 Empty52%SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 5 Empty
 52% [ 15 ]
Total voturi : 29

SOACRELE;PRO sau CONTRA?

In jos 
+14
iulia_mama_evelynei
feliciaboar
nikole
rebek2508
olo_family
dia
Iuly35
DD
cao2011
andreiutza
Andreea Stefan
Anna
mamicisibebelasi
mariaa
18 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Urmatorul
AutorMesaj
Vizitato
Vizitator
Anonymous

SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 5 Empty
MesajSubiect: SOACRELE;PRO sau CONTRA?   SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 5 EmptySam Feb 27, 2010 12:15 pm

Rezumarea primului mesaj :

Haideti sa vorbim despre soacre;cum se poarta cu voi,cum va purtati voi cu ele?Sunt PRO sau CONTRA voastra?
Sus In jos

AutorMesaj
nikole
Mamica Excelenta
Mamica Excelenta
nikole

Varsta : 36
stare de spirit : ferikita si implinita!!!

MesajSubiect: Re: SOACRELE;PRO sau CONTRA?   SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 5 EmptyMar Iun 15, 2010 12:23 pm

urat din partea ei,ar trebui sa inteleaga odata ca nu mai e baiatul mamaei si ca acum e destul de mare si ca are si el familia lui
Sus In jos
rebek2508
mamica super
mamica super
rebek2508

Varsta : 35
stare de spirit : foarte bunaaa

MesajSubiect: Re: SOACRELE;PRO sau CONTRA?   SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 5 EmptyMar Iun 15, 2010 12:35 pm

ar trebui....da vezi u..nu tote au mentalitatea noastra sau sau a altor persoane de seama cu ele...fiekre gandeste kt poate.. SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 5 122471
Sus In jos
nikole
Mamica Excelenta
Mamica Excelenta
nikole

MesajSubiect: Re: SOACRELE;PRO sau CONTRA?   SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 5 EmptyMar Iun 15, 2010 12:45 pm

ele gandesc de pe vremea lor
Sus In jos
feliciaboar
mamica super
mamica super
feliciaboar

Varsta : 41
stare de spirit : fericita ca in sf avem un bebe

MesajSubiect: Re: SOACRELE;PRO sau CONTRA?   SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 5 EmptyMar Iun 15, 2010 1:05 pm

nu am nimic impotriva a fi mamos poate asa o sa ie si andrei al meu daca de acum palnge cand nu ma vede in camera,dar are si asta o limita cand copilu are fam lui gata in loc sa il ajute cum poate mai bine il fura rebek nici noi nu am dat 1 leu cand am stat la a mei ptr cheltuieli cum zici u ne dadeau ei inca si iulian castiga bine nu ma pot plange am fost in grecia la mare inainte cu un an de nunta si jumate de bani ni io dat buni da nu ne-o scos ochii ca masa cand am venit iam adus asa o mica atentie un suvenir si o zis la o vecina de a ei ca cu deastea vin eu la ea ca trebuia sa ii iau ceva mai consisten nu o fost multumita ,in schimb buni so multumit cu niste material ptr basma si o camase si de ziua ei intodeauna i-am luat ceva consistent ex un set de covorase ptr baie si si un set de cani de yena+flori si ia mi-o adus o floare de dupa 3 zile so uscat sau altadata ceva de artizanal dar minuscul anu asat nu i-am luat nimic sa isi puie pofta in cui nu merita gata nora aia buna si care pleaca capu,pe noi bunica ne-o invatat capu plecat sabia nu-l taie niciodata dar acum nu mai mere asa stiti vb aia soacra soacra poama acra
Sus In jos
feliciaboar
mamica super
mamica super
feliciaboar

MesajSubiect: Re: SOACRELE;PRO sau CONTRA?   SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 5 EmptyMar Iun 15, 2010 1:16 pm

de ar vedea soacramea cat o barfesc ar face o criza de ajunge la urgenta SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 5 521412 SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 5 634724
Sus In jos
rebek2508
mamica super
mamica super
rebek2508

MesajSubiect: Re: SOACRELE;PRO sau CONTRA?   SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 5 EmptyMar Iun 15, 2010 1:20 pm

:))))))))))) ai dreptate....bine k stiu numai eu de forumu asta...k nu se uita ady SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 5 634724
Sus In jos
feliciaboar
mamica super
mamica super
feliciaboar

MesajSubiect: Re: SOACRELE;PRO sau CONTRA?   SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 5 EmptyMar Iun 15, 2010 1:44 pm

al meu nu le are cu calc ce bine in schimb soacra da so civilizat vb lu nasa numa pe mess ii prieste SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 5 122471 taranu e pe camp hei ha lelita mea SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 5 749457
Sus In jos
nikole
Mamica Excelenta
Mamica Excelenta
nikole

MesajSubiect: Re: SOACRELE;PRO sau CONTRA?   SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 5 EmptyMar Iun 15, 2010 1:55 pm

SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 5 841731 cred ca toate ar face asa:))
Sus In jos
feliciaboar
mamica super
mamica super
feliciaboar

MesajSubiect: Re: SOACRELE;PRO sau CONTRA?   SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 5 EmptyMier Iun 16, 2010 10:49 am

no fete atat am tot pomenit-o pe soacra ca aseara ne-o sunat ca vine la noi,dar surpriza eu eram la o prietena in alba si asa am scapat inca o intrebat ca ce facem acolo i-am zis am plecat cu fetele la cumparaturi o zis la sotu ca vine azi sa vada ce am cumparat si el io dat replica nici azi nu-i acasa ca vine in oras ca are treba
Sus In jos
DD
mamica super activa
mamica super activa
DD

stare de spirit : optimista

MesajSubiect: Re: SOACRELE;PRO sau CONTRA?   SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 5 EmptyMier Iun 16, 2010 10:52 am

Si soacra mea vrea sa stie unde,cu cine,cat timp,de ce si cat cheltuim cand mergem undeva,cu cineva.Dar pe nepotul ei,care sta la cateva strazi de el si are 8 luni l-a vizitat o singura data;asa ca eu am scapat de pupaceli si smuls din brate
Sus In jos
feliciaboar
mamica super
mamica super
feliciaboar

MesajSubiect: Re: SOACRELE;PRO sau CONTRA?   SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 5 EmptyMier Iun 16, 2010 11:49 am

ce fain de tine ea ii tot zice sotului ca de ce ii tot cumpar atatea haine la andrei ca nu mai am unde sa le pun,i-am luat o vestuta de le melinda (amelishop)parca de pe sait si de la alcineva niste sandalute si imediat o venit a doua zi sa vada ce i-am lua,dar ea ca io luat la varasa lu sotu care ii in spania mai multe decat io luat la nepotuso nu zice nimeni nimic si cu asta io zis sotu tu ii ei numa al ala de parca el ii nepotu tau nu andrei so afticat si o zis ca noua nu vrea sa ne iei ca noi facem figuri la hainute ca ma stramb dar niciodata nu am facut deastea am zis daca vroia sa ne fi chemat si pe noi cand cumparam si atunci nu era nici un bai,asta era o scuza na sa il fraieresca pe fiuso,sa vede-ti ce so oficat ca duminica am fost la gratar si de ce nu am chemat-o si pe ea dar ea o facut si de pastii si de 1 mai si nici nu ne-o chemat si stia ca is numa eu cu andrei acasa ca fiuso o fost plecat cu varu meu dupa o masina eu atunci ce is obligata sa o chem daca si de ziua lu fiuso o trebuit sa o sune de 10 ori pana sa vina ar fi vrut sa mergem cu masina dupa ea dar si frateso are da astia au nevoie de invitati speciale SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 5 804862
Sus In jos
nikole
Mamica Excelenta
Mamica Excelenta
nikole

MesajSubiect: Re: SOACRELE;PRO sau CONTRA?   SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 5 EmptyMier Iun 16, 2010 12:29 pm

eu mor de nervi cand mergem la cumparaturi si vine si ea si incepe sa se uite la noi in cos ce am cumparat,la ce folosim,de ce ne trebuie............. SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 5 535197
asa-mi vine sa-i fac SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 5 804862
Sus In jos
rebek2508
mamica super
mamica super
rebek2508

MesajSubiect: Re: SOACRELE;PRO sau CONTRA?   SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 5 EmptyMier Iun 16, 2010 1:37 pm

:)))..noi knd mergeam la piatza...si ne intorceam ne zicea: hmm nºaveti ce face,daºti banii numai pe prostii SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 5 265395 ...sau : se mai bea si apa mama...nu atat suc si dulciuri.. SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 5 298658 imi venea sa o strang de gat..park ne dadea ea bani... SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 5 804862
Sus In jos
feliciaboar
mamica super
mamica super
feliciaboar

MesajSubiect: Re: SOACRELE;PRO sau CONTRA?   SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 5 EmptyMier Iun 16, 2010 1:53 pm

a da o venit o data la noi si nu mai aveam apa plata si am zis sa bea de la robinet si o zis ca nu ca face diaree ca cand era in fundu satului ei Biia numa apa plata savura si o data eram eu la ei si am cerut o cana cu apa o zis ca nare si cand so dus nasa in pivnita acolo era sticlele cu apa plata ea o ascuns-o dar eu chiar nu aveam si iulian nu o ajuns inca de la lucru o fost cumparat el
a mea ii unguroaica deaia spurcata
Sus In jos
nikole
Mamica Excelenta
Mamica Excelenta
nikole

MesajSubiect: Re: SOACRELE;PRO sau CONTRA?   SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 5 EmptyMier Iun 16, 2010 2:09 pm

te comp[atimesc Felicia:(
Sus In jos
feliciaboar
mamica super
mamica super
feliciaboar

MesajSubiect: Re: SOACRELE;PRO sau CONTRA?   SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 5 EmptyMier Iun 16, 2010 2:27 pm

SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 5 10550 , SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 5 512488 SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 5 512488 SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 5 512488 zic ca no ma bag in seama dar cate o data ma iau toti draci cand o va cum face pe mironosita dar ce sa fac ce la vie,as trimite-o intr-o vacanta da in patagonia ce zice-ti
Sus In jos
nikole
Mamica Excelenta
Mamica Excelenta
nikole

MesajSubiect: Re: SOACRELE;PRO sau CONTRA?   SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 5 EmptyMier Iun 16, 2010 2:30 pm

eu ma mir cum pot sa fie atat de false??
Sus In jos
feliciaboar
mamica super
mamica super
feliciaboar

MesajSubiect: Re: SOACRELE;PRO sau CONTRA?   SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 5 EmptyMier Iun 16, 2010 2:42 pm

na cum simplu ptr unele,eu jur ca nu o sa fiu asa cu fiumeu cand se casatoreste si merge la casa lui,mai bine stiu ca merg eu cu mancare de acasa dar o sa fac tot posibilu sa ma inteleg cu ei parerea mea ii mai simplu asa decat sa fiu o scorpie SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 5 151933 SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 5 117690 SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 5 7207 SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 5 447458
Sus In jos
nikole
Mamica Excelenta
Mamica Excelenta
nikole

MesajSubiect: Re: SOACRELE;PRO sau CONTRA?   SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 5 EmptyMier Iun 16, 2010 2:59 pm

sa stii,in loc sa incerc sa-i tin pe langa mine,eu ii resping
Sus In jos
feliciaboar
mamica super
mamica super
feliciaboar

MesajSubiect: Re: SOACRELE;PRO sau CONTRA?   SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 5 EmptyMier Iun 16, 2010 3:58 pm

SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 5 841731
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: SOACRELE;PRO sau CONTRA?   SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 5 EmptyMier Iun 16, 2010 6:05 pm

fetelor daca tot va plangeti de soacrel voastre,sa ma plang si eu...
a mea e:scorpie,perversa,rea (cu toate ca e credincioasa cica...),ohhh nci nu-mi mai tocesc degetele sa scriu cate "CAlitati" de mama si mama-soacra are.daca ne aduce cateodata mancare,zice in alta parte ca ne-a adus ,de parca n-am avea ce sa mancam,daca ne imprumuta bani cand ramanem fara,ne zice sa nu mai spunem nimanui ca ne.a dat ,dar zice ea...asa se vaita ca-i stau nepotii pe cap in fiecare zi si saraca vrea si ea o zi libera ,numai serviciu,nepoti si casa,dar Doamne fereste sa le zica s-o lase mai moale si barfeste intr-una,pe noi,lumea de pe strada,familia mea,fam cumnatilor,iese din biserica si zice ce faceau aia de pe acolo...Doamne fereste!!! SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 5 804862 SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 5 804862 SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 5 804862 baba nebuna SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 5 Lol

si eu mi-as dori sa fiu o soacra de gasca si sa ma inteleg bine cu nora mea,dar cine stie cum vom fi?!?
Sus In jos
feliciaboar
mamica super
mamica super
feliciaboar

MesajSubiect: Re: SOACRELE;PRO sau CONTRA?   SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 5 EmptyMier Iun 16, 2010 6:34 pm

bun venit in gasca eu propun sa le luam pe toate sa le trimitem la Binladen poate le rezolva ca vb lu nasa duc lipsa sau la al cum il cheama a da (dudu styl)stiti ala cu fimele xxx SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 5 122471 SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 5 122471 SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 5 122471 is credincioase tare da ce sa zic...........
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: SOACRELE;PRO sau CONTRA?   SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 5 EmptyMier Iun 16, 2010 6:42 pm

dudulica???si dudulica ala ce sa faca cu ele?? SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 5 634724 de fapt da ar merge,poate baiatul stie ce sa faca cu babetele noastre,ca e profesionist la asa ceva.daca e baga un dans si le lasa inimioara??? SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 5 122471
Sus In jos
feliciaboar
mamica super
mamica super
feliciaboar

MesajSubiect: Re: SOACRELE;PRO sau CONTRA?   SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 5 EmptyMier Iun 16, 2010 6:46 pm

ai ghicit SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 5 749457 SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 5 749457 macar le lasa inimoara fericite acum sunt implinite si el saraceleeeeeeee,sa nu ne mai faca noua viata amara
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: SOACRELE;PRO sau CONTRA?   SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 5 EmptyMier Iun 16, 2010 6:48 pm

SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 5 Lol off,off soacrele astea
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: SOACRELE;PRO sau CONTRA?   SOACRELE;PRO sau CONTRA? - Pagina 5 Empty

Sus In jos

SOACRELE;PRO sau CONTRA?
Sus 
Pagina 5 din 11Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» PREMERGATOR PRO SAU CONTRA
» Produsele de la Danone...pro sau contra
» PRO SAU CONTRA OPERATIILOR ESTETICE
» ce medicament contra deshidratari stiti?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: LA O BÂRFĂ... :: Despre căsnicia noastră-
Mergi direct la:  

Tema creata de Geosh. pentru MamicisiBebelasi

creează un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente