| SARBATORESTE PRIMAVARA ALATURI DE COPILUl TAU | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
mamicisibebelasi Moderator
| Subiect: SARBATORESTE PRIMAVARA ALATURI DE COPILUl TAU Joi Feb 25, 2010 10:38 pm | |
| Primavara incepe cu doua zile speciale: sarbatoarea Martisorului si Ziua Mamei. Invata-l cum se realizeaza un martisor sau ajuta-l sa iti ofere un cadou special. Iti propunem cateva activitati interesante. FELICITARE PT 1SAU 8 MARTIE........Pentru aceasta felicitare, ai nevoie de: - o bucata de carton de culoare alba, marimea A4; - o bucata de material de culoare rosie; - o bucatica de carton pe care o vei taia in forma de inima; - cateva margele; - o foarfeca; - lipici; - un stilou sau pix; - creioane colorate;
Cum se realizeaza?
1. Bucata de carton alb se indoaie obtinand forma unei felicitari.
2. Materialul de culoare rosie va fi decupat intr-o forma de romb si se va lipi cu lipici sau aracet pe fata felicitarii, in zona de mijloc.
3. Cealalta bucata de carton va fi taiata in forma de inima. Ea se va lipi pe mijlocul suprafetei materialului rosu.
4. Inima de carton va fi impodobita lipind pe ea fie margele de diverse culori, fie confeti.
5. Marginile felicitarii pot sa fie colorate cu de catre copil asa cum doreste el. E posibil sa vrea sa incadreze pagina felicitarii intr-un chenar. Lasa-l sa-si dea frau liber creativitatii. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: SARBATORESTE PRIMAVARA ALATURI DE COPILUl TAU Vin Feb 26, 2010 8:46 am | |
| Ce dor mi-e de confectionarea acestor felicitari;abia astept sa mai creasca sa facem si noi |
|
| |
dolcemaria Moderator
| Subiect: Re: SARBATORESTE PRIMAVARA ALATURI DE COPILUl TAU Vin Feb 26, 2010 10:50 am | |
| Si eu vreauuuu..numai ca Mariutza mea este prea micuta..dar lasa ca ne facem noi mari... :mamisibebe.: | |
|
| |
| Subiect: Re: SARBATORESTE PRIMAVARA ALATURI DE COPILUl TAU Vin Feb 26, 2010 2:49 pm | |
| eu am sa fac cu adi ca daria e mica dar las ca o sa creasca si ei mari | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: SARBATORESTE PRIMAVARA ALATURI DE COPILUl TAU Dum Mar 07, 2010 3:02 am | |
| si noi vremm...pana creste kevin voi face cu nepoteii mei :flower: |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: SARBATORESTE PRIMAVARA ALATURI DE COPILUl TAU Dum Mar 07, 2010 8:57 am | |
| Aaaa,sunt geloasa;eu n-am cu cine.(INCA) |
|
| |
| Subiect: Re: SARBATORESTE PRIMAVARA ALATURI DE COPILUl TAU Lun Mar 08, 2010 2:57 pm | |
| hai la noi ginuta si faci cu adi | |
|
| |
Anna Administrator
| Subiect: Re: SARBATORESTE PRIMAVARA ALATURI DE COPILUl TAU Lun Mar 08, 2010 8:13 pm | |
| :flower: da e frumos si eu deabea astept sa fie raluca la scoala sa fac temele cu ea | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: SARBATORESTE PRIMAVARA ALATURI DE COPILUl TAU Mar Mar 09, 2010 9:11 pm | |
| Fetelor,dar nu vedeti cat de asteptata se lasa primavara asta? |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: SARBATORESTE PRIMAVARA ALATURI DE COPILUl TAU Mar Mar 09, 2010 11:49 pm | |
| vai ,aici e un frig,,,de´ngheata pietrele!a fost cateva zile cald si au inceput sa´i iasa ghioceii soacra´mii,dar acumcu zapada asta cred ca au inghetat. va dau eu un pic d soare si caldura |
|
| |
| Subiect: Re: SARBATORESTE PRIMAVARA ALATURI DE COPILUl TAU Joi Mar 18, 2010 5:52 pm | |
| da asa este dar azi a fost asa frumos si cald la noi | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: SARBATORESTE PRIMAVARA ALATURI DE COPILUl TAU | |
| |
|
| |
| SARBATORESTE PRIMAVARA ALATURI DE COPILUl TAU | |
|