Autor | Mesaj |
---|
DD mamica super activa
| Subiect: Re: BONE SAU BUNICI? Lun Mai 03, 2010 12:25 pm | |
| Sunt norocoasa pentru de cate ori am avut nevoie sa-l las pe Tudor undeva si cu cineva,am gasit o "bunica"de nota 10;mama nasei mele care e mai "bunica" decat bunicile lui | |
|
| |
bruneta_anytza mamica noua
| Subiect: Re: BONE SAU BUNICI? Mier Mai 05, 2010 2:53 pm | |
| nicu una nici alta eu prefer sa stau cu ea pana o dau la cresa 1 an si la gradinita | |
|
| |
Iuly35 mamica super activa
Mesaje : 1571 Varsta : 50 stare de spirit : fericita,"implinita"
| Subiect: Re: BONE SAU BUNICI? Mier Mai 05, 2010 5:18 pm | |
| greul asta ma asteapta si pe mine....si chiar nu stiu pt ce sa optez....cred ca, va fi cresa pana la urma [url=http://www | |
|
| |
andreiutza mamica super
| Subiect: Re: BONE SAU BUNICI? Joi Mai 06, 2010 10:14 am | |
| noi nu avem nevoie de bunci si bone prefer sa stau cu ea pana face 3 ani | |
|
| |
DD mamica super activa
| Subiect: Re: BONE SAU BUNICI? Joi Mai 06, 2010 10:17 am | |
| dar cu indemnizatia ce faci?te descurci fara ea un an? | |
|
| |
cao2011 mamica super
| Subiect: Re: BONE SAU BUNICI? Mar Mai 11, 2010 1:38 pm | |
| noi deja am optat pentru cresa. bunicile sunt greu de obtinut la noi :a stat cu ioana 5 luni, de la 11 luni pana la 1an si 4 luni cand am dat-o la cresa si crdetima ca a dat-o peste cap de tot (nu putea sa stea numai una, asa ca statea o zi matusa mea si o zi mama sotului), Degeaba le-am afisat program pe usa, si sunam din ora in ora acasa. Sa ma explic : cu bunica copilul dormea mai tot timpul (a invatat-o pe picioare!!!!!!) si nu prea manca ,iar cu matusa se plimba toata ziua si manca de spargea. Deci o zi asa ,o zi asa. Am dat-o la cresa si si-a intrat in program, nu am mai avut probl. cu ea in privinta programului. De bona nici nu a fost vorba: nu gasesti o persoana de incredere si nici nu sunt bani pt. plata ei. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: BONE SAU BUNICI? Mier Mai 12, 2010 7:26 am | |
| Dreptate maxima ai;nu se mai gasesc "bunici";ar trebui scoasa zicala "cine nu are batrani sa-si cumpere";s-a risipit intelepciunea lor; sunt atat de obositi de vremurile astea incat nici macar un nepot nu-i mai bucura suficient. |
|
| |
cao2011 mamica super
| Subiect: Re: BONE SAU BUNICI? Mier Mai 12, 2010 10:10 am | |
| mie imi spui, bunicul ei nici nu o pupa macar, ioana are 3 ani si doar "da mana" cu el | |
|
| |
| Subiect: Re: BONE SAU BUNICI? Mier Mai 12, 2010 2:59 pm | |
| ehe cao,bucura-te,ca da mana......la mine socrumiu nici nu se duce in camera sa vb cu ea... | |
|
| |
Anna Administrator
| Subiect: Re: BONE SAU BUNICI? Joi Mai 13, 2010 6:47 am | |
| oo socru meu inseamna ca e lux o pupa se joaca cu ea ma cearta daca pica jos | |
|
| |
| Subiect: Re: BONE SAU BUNICI? Joi Mai 13, 2010 6:57 am | |
| fericit-o (anna)...cred ca as"muti" sa il vad pe socrumiu pe langa asta mik | |
|
| |
Anna Administrator
| Subiect: Re: BONE SAU BUNICI? Joi Mai 13, 2010 7:05 am | |
| si soacre i zice mama asa mult o iubeste raluca si soacra pe ea acum sambata mergem sa -i luam o tricicleta o face cadou bunici asa-i ca e super ? | |
|
| |
| Subiect: Re: BONE SAU BUNICI? Joi Mai 13, 2010 7:08 am | |
| super,putin spus...bucura-te de socrii tai....ce mi-as dori sa am si eu o asemenea pereche....si i-am spus ca mi-as dori sa ma iubeasca ca si copilul ei...pt ca eu vad in ea mama....dar in zadar...dragoste cu forta nu se poate | |
|
| |
Anna Administrator
| Subiect: Re: BONE SAU BUNICI? Joi Mai 13, 2010 7:14 am | |
| o soacra e super de treaba mai are ia toanele ei si eu pe ale mele dar e de treaba la 18 ani am primit cadou un lant de aur la 19 ani 1 milon la nastere 100 de euro plus 5 luni bax la raluca era platit de ei plus hainute ralucai si danone suc fructe si sunt si fericiti ca e singura nepotica si o cheama si mihaela ca pe socru mihai ce smechera am fost dar i-am facut o surpriza asa sa bucurat si cand eram la matern nu era zi sa vina la mine si fix in ziua cand sa nasc au intarziat socrul era la munca si cu vreo o ora dupa au ajuns dar soacra cand a vazuto pe ralu asa a plans era foarte fericita | |
|
| |
| Subiect: Re: BONE SAU BUNICI? Joi Mai 13, 2010 7:15 am | |
| pai asta nu e soacra..e zana cea bunaa | |
|
| |
Anna Administrator
| Subiect: Re: BONE SAU BUNICI? Joi Mai 13, 2010 7:19 am | |
| m- da asa e e de treaba | |
|
| |
olo_family mamica super
Mesaje : 491 Varsta : 43 stare de spirit : Alaturi de voi...BUNA
| Subiect: Re: BONE SAU BUNICI? Joi Mai 13, 2010 7:32 am | |
| cresa...o alegere mai p utin placuta,dar cresa... | |
|
| |
flori82 mamica super
| Subiect: Re: BONE SAU BUNICI? Sam Mai 15, 2010 1:05 pm | |
| Grea decizie ... Eu nu locuiesc la oraş iar la noi în comună nu există creşe... Bunicii se exclud pt că socrii mei locuiesc în alt judeţ, departe, mama mea e deja "abonată" la fratele meu care are un bebe de 1 an jumătate şi locuiesc în altă localitate iar s-o ducem pe ea acolo, n-am putea sta fără ea.... Bone... greu de găsit la ţară ... Va fi foarte grea perioada din sept până prin primăvară, când o voi duce la grădi chiar dacă ar avea doar 2 ani jumătate ( sunt cadru didactic şi mi-ar primi-o colegele în grupă deşi ar fi mai mică) ... Nu ştiu ce soluţie vom găsi ... mi-e groază.... | |
|
| |
Anna Administrator
| Subiect: Re: BONE SAU BUNICI? Dum Mai 16, 2010 12:53 pm | |
| dumnezeu are grija de fiecare copil flori vei gasi cu siguranata o vecina sau cine stie pana atunci si eu nu imi pierd spernata | |
|
| |
cao2011 mamica super
| Subiect: Re: BONE SAU BUNICI? Mar Mai 18, 2010 9:54 am | |
| oricum e un avantaj ,draga flori, ca esti cadru didactic, programul e un pic mai lejer (ma refer la orele petrecute in scoala, ca acasa ... cu teme,lectii, planificari, etc, nu se pune - cel putin nu recunoaste nimeni munca asta...) . La un program fix de 9 ore pe zi de luni pana vineri.....e destul de complicat de gasit cineva. | |
|
| |
irinaj mamica super
| Subiect: Re: BONE SAU BUNICI? Sam Mai 22, 2010 6:52 am | |
| sa traiasca mama ! mama ne-a ajutat inca de cand am iesit din maternitate si eu chiar pot spune ca nu am simtit greul. iar atunci cand am inceput munca, andreea avand doar 1 an si 2 luni , tot mama a fost solutia. nu stiu ce as fi facut daca nu ar fi fost ea. cred ca e cam greu sa-ti lasi copilul pe maini straine. | |
|
| |
mamicisibebelasi Moderator
| Subiect: Re: BONE SAU BUNICI? Sam Mai 29, 2010 10:22 pm | |
| da sa sti ca e greu si cind ai duci la gradinita mai ales daca sunt mamosi si e mai rau pina se obisnuesc aditu mau plingea toata ziua la cresa il lasam plingind si tot asa il gaseam | |
|
| |
mariaa mamica super
| Subiect: Re: BONE SAU BUNICI? Mar Iun 01, 2010 9:06 am | |
| NU STIU MAI OK BUNICI CA BONE SPUN EU | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: BONE SAU BUNICI? | |
| |
|
| |