Bine ati venit pe forumul: "Mamici si Bebelasi" Te asteptam!
Pentru a comunica la 5 stele pe forum trebuie sa te inregistrezi,asa ca ce mai astepti? Nu vei regreta intra acum!
Bine ati venit pe forumul: "Mamici si Bebelasi" Te asteptam!
Pentru a comunica la 5 stele pe forum trebuie sa te inregistrezi,asa ca ce mai astepti? Nu vei regreta intra acum!
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  ParteneriParteneri  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
Ultimele subiecte
» Marsupiu Snugli - gen Manduca/ luna/boba
BONE SAU BUNICI? - Pagina 2 EmptySam Aug 03, 2013 9:42 am Scris de adelaeu

» CAFEAUA DE DIMINEATA! 9
BONE SAU BUNICI? - Pagina 2 EmptyMier Sept 26, 2012 1:43 pm Scris de andreea_k

» buna seara
BONE SAU BUNICI? - Pagina 2 EmptyVin Mar 30, 2012 11:44 am Scris de Anna

» Hainute, jucarii, incaltari la preturi modice
BONE SAU BUNICI? - Pagina 2 EmptyDum Mar 18, 2012 2:12 pm Scris de adelaeu

» Tricotaje manuale pentru copii
BONE SAU BUNICI? - Pagina 2 EmptyMier Oct 26, 2011 9:53 am Scris de dina_dorina

» Recoltare celule stem
BONE SAU BUNICI? - Pagina 2 EmptyJoi Sept 29, 2011 12:17 pm Scris de Regina Maria

» La baby Expo barza vine cu premii de la Regina Maria
BONE SAU BUNICI? - Pagina 2 EmptyJoi Sept 22, 2011 2:10 pm Scris de Regina Maria

» Hainute superbe pt copilasi de toate varstele!
BONE SAU BUNICI? - Pagina 2 EmptyMier Sept 21, 2011 10:33 pm Scris de liliana_c

» fetita mea are bronsita
BONE SAU BUNICI? - Pagina 2 EmptyJoi Sept 15, 2011 11:57 am Scris de Anna

Produsele de top!
Cele mai bune produse pentru copilul tau! Viziteaza-ne nu te vom dezamagi!
mamicagrijulie
Hainute! Si aici!
Sondaj
cine va fi pitica/ul saptamanii?
Eric
BONE SAU BUNICI? - Pagina 2 Empty48%BONE SAU BUNICI? - Pagina 2 Empty
 48% [ 14 ]
Maria
BONE SAU BUNICI? - Pagina 2 Empty52%BONE SAU BUNICI? - Pagina 2 Empty
 52% [ 15 ]
Total voturi : 29

BONE SAU BUNICI?

In jos 
+7
andreiutza
Iuly35
bruneta_anytza
DD
mariaa
Anna
mamicisibebelasi
11 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
Vizitato
Vizitator
Anonymous

BONE SAU BUNICI? - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: BONE SAU BUNICI?   BONE SAU BUNICI? - Pagina 2 EmptyMar Feb 23, 2010 10:41 am

Rezumarea primului mesaj :

Cu cine veti lasa copiii cand veti reveni la munca?Mai sunt bunicii ce erau odata?Mai au rabdare sa creasca nepotii sau sunt atat de obositi si-mpovarati de propriile probleme incat nu mai au rabdare sa o ia de la capat si cu nepotii?Si parintii si socrii mei recunosc ca sunt asa.
Bonele:daca nu sunt trimise de un cunoscut parca nu ai incredere sa lasi ghemotocul tau pe mainile dar mai ales pe sistemul de valori al unei femei pe care nici tu nu stii la cat se ridica stafeta?Il va invata pe copilul tau din propriul bagaj de cunostinte care nu stii cum e.
Cresa:intrand in societate va fi mai expus,dar nici nu-l poti tine ca intr-un cocon;nu stii cum se poarta educatoarele si intreg personalul.
Cum o dai,cum o-nvarti,tot trebuie luata o decizie.Care va fi a voastra?
Sus In jos

AutorMesaj
DD
mamica super activa
mamica super activa
DD

Varsta : 41
stare de spirit : optimista

MesajSubiect: Re: BONE SAU BUNICI?   BONE SAU BUNICI? - Pagina 2 EmptyLun Mai 03, 2010 12:25 pm

Sunt norocoasa pentru de cate ori am avut nevoie sa-l las pe Tudor undeva si cu cineva,am gasit o "bunica"de nota 10;mama nasei mele care e mai "bunica" decat bunicile lui
Sus In jos
bruneta_anytza
mamica noua
mamica noua
bruneta_anytza

MesajSubiect: Re: BONE SAU BUNICI?   BONE SAU BUNICI? - Pagina 2 EmptyMier Mai 05, 2010 2:53 pm

nicu una nici alta eu prefer sa stau cu ea pana o dau la cresa 1 an si la gradinita
Sus In jos
Iuly35
mamica super activa
mamica super activa
Iuly35

Varsta : 50
stare de spirit : fericita,"implinita"

MesajSubiect: Re: BONE SAU BUNICI?   BONE SAU BUNICI? - Pagina 2 EmptyMier Mai 05, 2010 5:18 pm

BONE SAU BUNICI? - Pagina 2 553880 greul asta ma asteapta si pe mine....si chiar nu stiu pt ce sa optez....cred ca, va fi cresa pana la urma [url=http://www
Sus In jos
andreiutza
mamica super
mamica super
andreiutza

MesajSubiect: Re: BONE SAU BUNICI?   BONE SAU BUNICI? - Pagina 2 EmptyJoi Mai 06, 2010 10:14 am

noi nu avem nevoie de bunci si bone prefer sa stau cu ea pana face 3 ani
Sus In jos
DD
mamica super activa
mamica super activa
DD

stare de spirit : optimista

MesajSubiect: Re: BONE SAU BUNICI?   BONE SAU BUNICI? - Pagina 2 EmptyJoi Mai 06, 2010 10:17 am

dar cu indemnizatia ce faci?te descurci fara ea un an?
Sus In jos
cao2011
mamica super
mamica super
cao2011

Varsta : 48
stare de spirit : ok

MesajSubiect: Re: BONE SAU BUNICI?   BONE SAU BUNICI? - Pagina 2 EmptyMar Mai 11, 2010 1:38 pm

noi deja am optat pentru cresa. bunicile sunt greu de obtinut la noi :a stat cu ioana 5 luni, de la 11 luni pana la 1an si 4 luni cand am dat-o la cresa si crdetima ca a dat-o peste cap de tot (nu putea sa stea numai una, asa ca statea o zi matusa mea si o zi mama sotului), Degeaba le-am afisat program pe usa, si sunam din ora in ora acasa. Sa ma explic : cu bunica copilul dormea mai tot timpul (a invatat-o pe picioare!!!!!!) si nu prea manca ,iar cu matusa se plimba toata ziua si manca de spargea. Deci o zi asa ,o zi asa. Am dat-o la cresa si si-a intrat in program, nu am mai avut probl. cu ea in privinta programului. De bona nici nu a fost vorba: nu gasesti o persoana de incredere si nici nu sunt bani pt. plata ei.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: BONE SAU BUNICI?   BONE SAU BUNICI? - Pagina 2 EmptyMier Mai 12, 2010 7:26 am

Dreptate maxima ai;nu se mai gasesc "bunici";ar trebui scoasa zicala "cine nu are batrani sa-si cumpere";s-a risipit intelepciunea lor; sunt atat de obositi de vremurile astea incat nici macar un nepot nu-i mai bucura suficient.
Sus In jos
cao2011
mamica super
mamica super
cao2011

MesajSubiect: Re: BONE SAU BUNICI?   BONE SAU BUNICI? - Pagina 2 EmptyMier Mai 12, 2010 10:10 am

mie imi spui, bunicul ei nici nu o pupa macar, ioana are 3 ani si doar "da mana" cu el
Sus In jos
Iuly35
mamica super activa
mamica super activa
Iuly35

MesajSubiect: Re: BONE SAU BUNICI?   BONE SAU BUNICI? - Pagina 2 EmptyMier Mai 12, 2010 2:59 pm

ehe cao,bucura-te,ca da mana......la mine socrumiu nici nu se duce in camera sa vb cu ea... xxxx
Sus In jos
Anna
Administrator
Administrator
Anna

Varsta : 34
stare de spirit : super

MesajSubiect: Re: BONE SAU BUNICI?   BONE SAU BUNICI? - Pagina 2 EmptyJoi Mai 13, 2010 6:47 am

oo socru meu inseamna ca e lux o pupa se joaca cu ea ma cearta daca pica jos TTTT
Sus In jos
Iuly35
mamica super activa
mamica super activa
Iuly35

MesajSubiect: Re: BONE SAU BUNICI?   BONE SAU BUNICI? - Pagina 2 EmptyJoi Mai 13, 2010 6:57 am

fericit-o (anna)...cred ca as"muti" sa il vad pe socrumiu pe langa asta mik hhhh
Sus In jos
Anna
Administrator
Administrator
Anna

MesajSubiect: Re: BONE SAU BUNICI?   BONE SAU BUNICI? - Pagina 2 EmptyJoi Mai 13, 2010 7:05 am

si soacre i zice mama asa mult o iubeste raluca si soacra pe ea acum sambata mergem sa -i luam o tricicleta o face cadou bunici asa-i ca e super ?
Sus In jos
Iuly35
mamica super activa
mamica super activa
Iuly35

MesajSubiect: Re: BONE SAU BUNICI?   BONE SAU BUNICI? - Pagina 2 EmptyJoi Mai 13, 2010 7:08 am

super,putin spus...bucura-te de socrii tai....ce mi-as dori sa am si eu o asemenea pereche....si i-am spus ca mi-as dori sa ma iubeasca ca si copilul ei...pt ca eu vad in ea mama....dar in zadar...dragoste cu forta nu se poate xxxx
Sus In jos
Anna
Administrator
Administrator
Anna

MesajSubiect: Re: BONE SAU BUNICI?   BONE SAU BUNICI? - Pagina 2 EmptyJoi Mai 13, 2010 7:14 am

o soacra e super de treaba mai are ia toanele ei si eu pe ale mele dar e de treaba la 18 ani am primit cadou un lant de aur la 19 ani 1 milon la nastere 100 de euro plus 5 luni bax la raluca era platit de ei plus hainute ralucai si danone suc fructe si sunt si fericiti ca e singura nepotica si o cheama si mihaela ca pe socru mihai ce smechera am fost dar i-am facut o surpriza asa sa bucurat si cand eram la matern nu era zi sa vina la mine si fix in ziua cand sa nasc au intarziat TTTT socrul era la munca si cu vreo o ora dupa au ajuns dar soacra cand a vazuto pe ralu asa a plans era foarte fericita
Sus In jos
Iuly35
mamica super activa
mamica super activa
Iuly35

MesajSubiect: Re: BONE SAU BUNICI?   BONE SAU BUNICI? - Pagina 2 EmptyJoi Mai 13, 2010 7:15 am

pai asta nu e soacra..e zana cea bunaa BONE SAU BUNICI? - Pagina 2 841731
Sus In jos
Anna
Administrator
Administrator
Anna

MesajSubiect: Re: BONE SAU BUNICI?   BONE SAU BUNICI? - Pagina 2 EmptyJoi Mai 13, 2010 7:19 am

m- da TTTT asa e e de treaba
Sus In jos
olo_family
mamica super
mamica super
olo_family

Varsta : 43
stare de spirit : Alaturi de voi...BUNA

MesajSubiect: Re: BONE SAU BUNICI?   BONE SAU BUNICI? - Pagina 2 EmptyJoi Mai 13, 2010 7:32 am

cresa...o alegere mai p utin placuta,dar cresa...
Sus In jos
flori82
mamica super
mamica super
flori82

Varsta : 42

MesajSubiect: Re: BONE SAU BUNICI?   BONE SAU BUNICI? - Pagina 2 EmptySam Mai 15, 2010 1:05 pm

Grea decizie ... Eu nu locuiesc la oraş iar la noi în comună nu există creşe... Bunicii se exclud pt că socrii mei locuiesc în alt judeţ, departe, mama mea e deja "abonată" la fratele meu care are un bebe de 1 an jumătate şi locuiesc în altă localitate iar s-o ducem pe ea acolo, n-am putea sta fără ea.... Bone... greu de găsit la ţară ... Va fi foarte grea perioada din sept până prin primăvară, când o voi duce la grădi chiar dacă ar avea doar 2 ani jumătate ( sunt cadru didactic şi mi-ar primi-o colegele în grupă deşi ar fi mai mică) ... Nu ştiu ce soluţie vom găsi ... mi-e groază....
Sus In jos
Anna
Administrator
Administrator
Anna

MesajSubiect: Re: BONE SAU BUNICI?   BONE SAU BUNICI? - Pagina 2 EmptyDum Mai 16, 2010 12:53 pm

dumnezeu are grija de fiecare copil flori vei gasi cu siguranata o vecina sau cine stie pana atunci si eu nu imi pierd spernata
Sus In jos
cao2011
mamica super
mamica super
cao2011

MesajSubiect: Re: BONE SAU BUNICI?   BONE SAU BUNICI? - Pagina 2 EmptyMar Mai 18, 2010 9:54 am

oricum e un avantaj ,draga flori, ca esti cadru didactic, programul e un pic mai lejer (ma refer la orele petrecute in scoala, ca acasa ... cu teme,lectii, planificari, etc, nu se pune - cel putin nu recunoaste nimeni munca asta...) . La un program fix de 9 ore pe zi de luni pana vineri.....e destul de complicat de gasit cineva.
Sus In jos
irinaj
mamica super
mamica super
irinaj

MesajSubiect: Re: BONE SAU BUNICI?   BONE SAU BUNICI? - Pagina 2 EmptySam Mai 22, 2010 6:52 am

sa traiasca mama ! mama ne-a ajutat inca de cand am iesit din maternitate si eu chiar pot spune ca nu am simtit greul. iar atunci cand am inceput munca, andreea avand doar 1 an si 2 luni , tot mama a fost solutia. nu stiu ce as fi facut daca nu ar fi fost ea. cred ca e cam greu sa-ti lasi copilul pe maini straine.
Sus In jos
mamicisibebelasi
Moderator
Moderator

stare de spirit : FFFFF BUNA

MesajSubiect: Re: BONE SAU BUNICI?   BONE SAU BUNICI? - Pagina 2 EmptySam Mai 29, 2010 10:22 pm

da sa sti ca e greu si cind ai duci la gradinita mai ales daca sunt mamosi si e mai rau pina se obisnuesc
aditu mau plingea toata ziua la cresa
il lasam plingind si tot asa il gaseam
Sus In jos
mariaa
mamica super
mamica super
mariaa

Varsta : 38
stare de spirit : excelenta

MesajSubiect: Re: BONE SAU BUNICI?   BONE SAU BUNICI? - Pagina 2 EmptyMar Iun 01, 2010 9:06 am

NU STIU MAI OK BUNICI CA BONE SPUN EU
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: BONE SAU BUNICI?   BONE SAU BUNICI? - Pagina 2 Empty

Sus In jos

BONE SAU BUNICI?
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: TOTUL DESPRE BEBELUŞI :: Băieţeii şi Fetiţe-
Mergi direct la:  

Tema creata de Geosh. pentru MamicisiBebelasi

Creeaza un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente