Bine ati venit pe forumul: "Mamici si Bebelasi" Te asteptam!
Pentru a comunica la 5 stele pe forum trebuie sa te inregistrezi,asa ca ce mai astepti? Nu vei regreta intra acum!
Bine ati venit pe forumul: "Mamici si Bebelasi" Te asteptam!
Pentru a comunica la 5 stele pe forum trebuie sa te inregistrezi,asa ca ce mai astepti? Nu vei regreta intra acum!
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  ParteneriParteneri  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
Ultimele subiecte
» Marsupiu Snugli - gen Manduca/ luna/boba
Bebelusul tau plange in continuu? EmptySam Aug 03, 2013 9:42 am Scris de adelaeu

» CAFEAUA DE DIMINEATA! 9
Bebelusul tau plange in continuu? EmptyMier Sept 26, 2012 1:43 pm Scris de andreea_k

» buna seara
Bebelusul tau plange in continuu? EmptyVin Mar 30, 2012 11:44 am Scris de Anna

» Hainute, jucarii, incaltari la preturi modice
Bebelusul tau plange in continuu? EmptyDum Mar 18, 2012 2:12 pm Scris de adelaeu

» Tricotaje manuale pentru copii
Bebelusul tau plange in continuu? EmptyMier Oct 26, 2011 9:53 am Scris de dina_dorina

» Recoltare celule stem
Bebelusul tau plange in continuu? EmptyJoi Sept 29, 2011 12:17 pm Scris de Regina Maria

» La baby Expo barza vine cu premii de la Regina Maria
Bebelusul tau plange in continuu? EmptyJoi Sept 22, 2011 2:10 pm Scris de Regina Maria

» Hainute superbe pt copilasi de toate varstele!
Bebelusul tau plange in continuu? EmptyMier Sept 21, 2011 10:33 pm Scris de liliana_c

» fetita mea are bronsita
Bebelusul tau plange in continuu? EmptyJoi Sept 15, 2011 11:57 am Scris de Anna

Produsele de top!
Cele mai bune produse pentru copilul tau! Viziteaza-ne nu te vom dezamagi!
mamicagrijulie
Hainute! Si aici!
Sondaj
cine va fi pitica/ul saptamanii?
Eric
Bebelusul tau plange in continuu? Empty48%Bebelusul tau plange in continuu? Empty
 48% [ 14 ]
Maria
Bebelusul tau plange in continuu? Empty52%Bebelusul tau plange in continuu? Empty
 52% [ 15 ]
Total voturi : 29

Bebelusul tau plange in continuu?

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
Anna
Administrator
Administrator
Anna

Varsta : 34
stare de spirit : super

Bebelusul tau plange in continuu? Empty
MesajSubiect: Bebelusul tau plange in continuu?   Bebelusul tau plange in continuu? EmptyMar Feb 16, 2010 11:19 pm

ai schimbat, a mancat, a dormit, te-ai jucat cu el si totusi plange? Inseamna ca are nevoie de ceva in plus, de ceva esential care nu poate fi inlocuit de niciuna dintre cele enumerate mai sus. Are nevoie de energia materna, cea care l-a alimentat, l-a hranit pe tot parcursul sarcinii, in toata perioada calda, intrauterina...

Are nevoie si de o altfel de hrana, care-l va ajuta sa se adapteze noului mediu, pe care-l percepe ostil, care-l va ajuta sa creasca armonios, echilibrat psihic si afectiv, cunoscut fiind faptul ca acei copii lipsiti de aceasta energie, sunt predispusi depresiilor, expusi angoaselor si nevrozelor, sensibilitatea fiindu-le peste masura normalitatii...

Pentru aceasta trebuie luat in brate si asezat cu urechea pe piept, in zona inimii. Faceti astfel cativa pasi si veti vedea ca se va linisti... datorita batailor ritmate, balansului, atingerii, mirosului, cu care este obisnuit, pe care le recunoaste si le iubeste, toate conferindu-i caldura si siguranta din pantec.

Are nevoie sa stea lipit si sa se incarce de toata afectiunea si iubirea, familiare si nelipsite din uter... Incercati acest exercitiu in mod constient si veti vedea ce plus de bucurie, de ambele parti, va aduce in relatia voastra cu mica "ciudatenie" despre care nu prea stim cum functioneaza, la inceput... si a carei forma de comunicare este dintre cele subtile, nefacandu-se in limbajul tern si inexpresiv al cuvintelor... acest lucru fiind si pentru noi o provocare caci trezeste si deschide straturile cele mai fine si mai adanci ale fiintei, care in general se atrofiaza si pe care numai iubirea le poate misca...
Sus In jos
mamicisibebelasi
Moderator
Moderator

Varsta : 41
stare de spirit : FFFFF BUNA

MesajSubiect: Re: Bebelusul tau plange in continuu?   Bebelusul tau plange in continuu? EmptyMier Feb 17, 2010 9:25 am

fzrumos admin
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Bebelusul tau plange in continuu?   Bebelusul tau plange in continuu? EmptyVin Feb 19, 2010 2:32 am

pe al meu asa l mai pupacesc,si l tin lipit de mine si l mangai,si l alint pana tace,inca ce repede se calmeaza!
Sus In jos
mariaa
mamica super
mamica super
mariaa

Varsta : 38
stare de spirit : excelenta

MesajSubiect: Re: Bebelusul tau plange in continuu?   Bebelusul tau plange in continuu? EmptyVin Feb 19, 2010 2:37 pm

eu sunt smecheriii ,ai plang si de smecheriee unii
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Bebelusul tau plange in continuu?   Bebelusul tau plange in continuu? EmptyLun Feb 22, 2010 12:25 pm

;)
Sus In jos
mamicisibebelasi
Moderator
Moderator

MesajSubiect: Re: Bebelusul tau plange in continuu?   Bebelusul tau plange in continuu? EmptyLun Feb 22, 2010 6:09 pm

daria nu plinge des doar cind se mai loveste si daca ma fac ca nu vreau sa o iau in brate
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Bebelusul tau plange in continuu?   Bebelusul tau plange in continuu? EmptyLun Feb 22, 2010 10:55 pm

al meu cand il vede pe tac´su gata i...pune un botic,ii si da lacrimile mai ales daca nu´l ia in brate
Sus In jos
mamicisibebelasi
Moderator
Moderator

MesajSubiect: Re: Bebelusul tau plange in continuu?   Bebelusul tau plange in continuu? EmptyLun Feb 22, 2010 10:58 pm

cred ca e dulce...daria plinge sai dau tel ca am poza cu taicaso si cind il dau il pupu
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Bebelusul tau plange in continuu?   Bebelusul tau plange in continuu? EmptyLun Feb 22, 2010 11:02 pm

draga de ea... Bebelusul tau plange in continuu? 665942
Sus In jos
mamicisibebelasi
Moderator
Moderator

MesajSubiect: Re: Bebelusul tau plange in continuu?   Bebelusul tau plange in continuu? EmptyMar Feb 23, 2010 8:52 pm

Bebelusul tau plange in continuu? 435847
Sus In jos
Anna
Administrator
Administrator
Anna

Varsta : 34
stare de spirit : super

MesajSubiect: Re: Bebelusul tau plange in continuu?   Bebelusul tau plange in continuu? EmptyMar Feb 23, 2010 10:37 pm

ce tari sunt bebei astia
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Bebelusul tau plange in continuu?   Bebelusul tau plange in continuu? Empty

Sus In jos

Bebelusul tau plange in continuu?
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Bebelusul. Notiuni generale despre nou nascuti
» bebelusul vesel
» Cum sa te joci cu bebelusul
» Sfaturi pt ca bebelusul sa adoarma
» CAND SI CUM SCOT BEBELUSUL LA PLIMBARE?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: TOTUL DESPRE BEBELUŞI :: Sănătatea Bebeluşului-
Mergi direct la:  

Tema creata de Geosh. pentru MamicisiBebelasi

creează un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente