| ORA DE SOMN TREBUIE RESPECTATA? | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
mamicisibebelasi Moderator
| Subiect: ORA DE SOMN TREBUIE RESPECTATA? Sam Feb 13, 2010 12:51 am | |
| Eu o respect in fiecare zi la daria ,ora 13 pina la 16 acum depinde ca nu doarme tot timpul atit si seara de la 21 pina dimineata 9,10 | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: ORA DE SOMN TREBUIE RESPECTATA? Sam Feb 13, 2010 5:04 am | |
| pana ce a invatat sa se ridice in picioruse avea program,acu´ de cand se ridica´n picioare,daca ar putea dormi asa ar fii perfect,numai in picioare vrea |
|
| |
| Subiect: Re: ORA DE SOMN TREBUIE RESPECTATA? Sam Feb 13, 2010 12:42 pm | |
| eu cu daria nu am treaba si ma bucura f mult | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: ORA DE SOMN TREBUIE RESPECTATA? Dum Feb 14, 2010 12:04 am | |
| nici eu nu pot sa spun ca am probleme cu el,are si el unele zile cand e mai obosit sau mofturici si atunci adoarme greu ;) |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: ORA DE SOMN TREBUIE RESPECTATA? Joi Feb 18, 2010 10:21 am | |
| Copiilor le place foarte mult ritualul si odata invatat il respecta(cu conditia sa fie si mami implicata)Noi ne pregatim de la 18:00 de somn: cautam hainute,facem baita,papam si pe urma mergem la nani;i-l dau pe Bebe(ursuletul lui),il invelesc,il pupicesc si ies din camera.Si asa ramane pana a doua zi |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: ORA DE SOMN TREBUIE RESPECTATA? Joi Feb 18, 2010 6:03 pm | |
| |
|
| |
| Subiect: Re: ORA DE SOMN TREBUIE RESPECTATA? Mar Feb 23, 2010 1:23 pm | |
| dar gina doarme singur in camera fara tine? | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: ORA DE SOMN TREBUIE RESPECTATA? Mar Feb 23, 2010 1:35 pm | |
| De la 5 luni,exact in noaptea de Revelion,l-am lasat singur in pat si in camera si daca a trecut noaptea cu bine,asa ne-a ramas obiceiul.Si asa l-a tinut |
|
| |
| Subiect: Re: ORA DE SOMN TREBUIE RESPECTATA? Mar Feb 23, 2010 2:47 pm | |
| e bn ca ai reusit | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: ORA DE SOMN TREBUIE RESPECTATA? Mier Feb 24, 2010 9:33 am | |
| Nu exista"nu pot" ci doar "nu vreau" |
|
| |
| Subiect: Re: ORA DE SOMN TREBUIE RESPECTATA? Joi Mar 04, 2010 10:25 pm | |
| eu nu am incercat nici cu adi dar nici cu daria am preferat sa dorm cu eii in pat | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: ORA DE SOMN TREBUIE RESPECTATA? Sam Mar 06, 2010 5:10 am | |
| kevin doarme de la 2 luni in camera si in patul lui,il luam langa mine cand mai era racit(f rar),in rest la el in pat. |
|
| |
| Subiect: Re: ORA DE SOMN TREBUIE RESPECTATA? Sam Mar 06, 2010 1:08 pm | |
| eee bn dar eu asa mam obisnuit de la aditu ca am dormit cu el inca de cind eram in spita pt ca daca il puneam in patut plingea | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: ORA DE SOMN TREBUIE RESPECTATA? Sam Mar 06, 2010 1:09 pm | |
| si nu ti-a fost greu mai tarziu p la 2-3-4 ani? |
|
| |
swit mamica noua
| Subiect: Re: ORA DE SOMN TREBUIE RESPECTATA? Sam Iun 12, 2010 3:43 pm | |
| Buna mamicilor! Sunt si eu intr-o mare dilema Fetita noastra de 1 an si jumatate nu mai doarme bine. Tot dupa un program o culcam (seara pe la 21.00 si la pranz la 13.00). Dar de la un timp se foieste pana la 00.00 noaptea pana nu o mai aud. Sta in patutul ei cuminte decat k nu doarme. Stiti vreun ceai sau ceva de somn , agitatie pentru k este si mai nervoasa peste zi si ne intelegem mai greu. Daca ii dau ceai de tei am inteles k prosteste. Astept sfaturile voastre. Sarut mana mult. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: ORA DE SOMN TREBUIE RESPECTATA? Sam Iun 12, 2010 3:51 pm | |
| Poate pentru ca o fi prea obosita si nu poate adormi seara!Ma gandesc ca e cam intervalul de somn de la pranz pana seara!Eu il culc la pranz de la 12-14 si seara la 19 e in pat pana dimineata la 7.Dar cand ii modific orele de somn,la fel de greu adoarme seara ca si printesa ta.Incearca si varianta de a o culca mai devreme seara.Cat despre ceaiuri,stiu ca suntbin farmacii niste ceaiuri pentru noapte se numesc! |
|
| |
swit mamica noua
| Subiect: Re: ORA DE SOMN TREBUIE RESPECTATA? Dum Iun 13, 2010 10:04 am | |
| O sa ma interesez Ginuta la farmacie de ceiut!!! Cat despre oboseala de cateva luni cam asta e intervalul de joaca si nu mi se pare k oboseste prea mult. E cam puturosik la joaca, ii place sa stea mai mult cu noi astia mari. Poate am cam intarziat cu ora de somn de seara, am vrut sa o prelungesc un pic , fiind vara, sa o scot mai pe racoare afara si ma gandesc k poate de aia nesomnul ei, nu???? Probabil, oricum este o fire mai iute. PUpici Dulciti Ginuta | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: ORA DE SOMN TREBUIE RESPECTATA? Dum Iun 13, 2010 10:10 am | |
| Eu il scot pe Denis la 7 dimineata cand se trezeste pentru ca este racoare si aerul mai curat,si seara o tura de cartier pe la 5-6,ca la 7 sa-l bag la somn.Succes si astept vesti(bune iti doresc) |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: ORA DE SOMN TREBUIE RESPECTATA? Dum Iun 13, 2010 10:42 am | |
| asa mai patesc si eu cu kev,il pun seara in patut si vb singur pana adoarme,uneori chiar cred ca doarme(asa cuminte sta) si cum intru la el in camera sa-l invelesc ,din 2 miscari e drepti,nici ca nu mai doarme . |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: ORA DE SOMN TREBUIE RESPECTATA? Dum Iun 13, 2010 10:47 am | |
| Si eu pateam asa,pana nu am mai intrat sa il invelesc |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: ORA DE SOMN TREBUIE RESPECTATA? Dum Iun 13, 2010 11:13 am | |
| faza e ca il las numai in body si de asta tre´ sa-l mai invelesc...asa am vazut ca doarme mai bine,il mai las si in tricou si pampers ,dar pana adoarme si-l desface si am tot patutul numai pipilica si cacuta swit incearca sa o culci in body ,poate ii e prea cald si adoarme mai greu |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: ORA DE SOMN TREBUIE RESPECTATA? Dum Iun 13, 2010 11:23 am | |
| Al meu e la pielicica goala si cu "bidonul" inainte,e asa haios! |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: ORA DE SOMN TREBUIE RESPECTATA? Dum Iun 13, 2010 11:30 am | |
| fara pampers?? imi inchipui cum arata |
|
| |
swit mamica noua
| Subiect: Re: ORA DE SOMN TREBUIE RESPECTATA? Dum Iun 13, 2010 11:31 am | |
| O culc intr-un tricou subtire si pantaloni scurti, fara body. Dar mie frica sa o culc doar in pampers k toata noaptea e dezvelita. Si mie sa nu ii fie prea racoare mai ales spre dimineata. | |
|
| |
Iuly35 mamica super activa
Mesaje : 1571 Varsta : 50 stare de spirit : fericita,"implinita"
| Subiect: Re: ORA DE SOMN TREBUIE RESPECTATA? Lun Iun 14, 2010 9:55 am | |
| si a mea donsoara face nani in body+pampers,normal....dupa ce o scot la plimbare,adoarme f repede...la cat mergeeee...iar seara ii dau portioara de ,apoi o asez in patut,si "vb" pana adoarme....la prima era mai "frumos"... ,o leganam pana adormea... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ORA DE SOMN TREBUIE RESPECTATA? | |
| |
|
| |
| ORA DE SOMN TREBUIE RESPECTATA? | |
|