| CE FEL DE APA FOLOSITI LA BEBEII VOSTRI | |
|
+5Anna feliciaboar mellyamelia ana_hruban mamicisibebelasi 9 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
mamicisibebelasi Moderator
| Subiect: CE FEL DE APA FOLOSITI LA BEBEII VOSTRI Sam Feb 13, 2010 12:35 am | |
| | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: CE FEL DE APA FOLOSITI LA BEBEII VOSTRI Sam Feb 13, 2010 4:15 am | |
| aici nu e prea buna apa d la robinet,asa ca , cumparam apa plata |
|
| |
ana_hruban mamica super
Mesaje : 78 Varsta : 43 stare de spirit : F F BUNA DAR SE POATE SI MAI BINE
| Subiect: Re: CE FEL DE APA FOLOSITI LA BEBEII VOSTRI Lun Mar 08, 2010 12:13 pm | |
| | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: CE FEL DE APA FOLOSITI LA BEBEII VOSTRI Lun Mar 08, 2010 12:16 pm | |
| Pe nicaieri nu este buna apa de al robinet;nici noi,mari fiind nu bem |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: CE FEL DE APA FOLOSITI LA BEBEII VOSTRI Lun Mar 08, 2010 12:22 pm | |
| in romania beam d la robinet,poate depinde si d zona in care stai... |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: CE FEL DE APA FOLOSITI LA BEBEII VOSTRI Lun Mar 08, 2010 12:29 pm | |
| Nici in Bucuresti si nici in Targoviste nu e de calitate apa de la robinet; |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: CE FEL DE APA FOLOSITI LA BEBEII VOSTRI Lun Mar 08, 2010 12:51 pm | |
| acasa la mine ,era cat de cat buna! |
|
| |
| Subiect: Re: CE FEL DE APA FOLOSITI LA BEBEII VOSTRI Lun Mar 08, 2010 2:35 pm | |
| eu beau de la robinet apa | |
|
| |
mellyamelia mamica super
| Subiect: Re: CE FEL DE APA FOLOSITI LA BEBEII VOSTRI Mar Mar 09, 2010 7:49 pm | |
| noi apa plata IZVORUL ALB | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: CE FEL DE APA FOLOSITI LA BEBEII VOSTRI Mar Mar 09, 2010 7:55 pm | |
| Nici nu conteaza marca,numai de la chiuveta sa nu fie ca e asa infecta..... |
|
| |
mellyamelia mamica super
| Subiect: Re: CE FEL DE APA FOLOSITI LA BEBEII VOSTRI Mar Mar 09, 2010 7:58 pm | |
| da dar ca si gust nu ne place alta | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: CE FEL DE APA FOLOSITI LA BEBEII VOSTRI Mar Mar 09, 2010 8:55 pm | |
| Asa este;sunt anumite sortimente de apa plata care au un gust salciu de-mi aminteste de apa din fantanile de la tara |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: CE FEL DE APA FOLOSITI LA BEBEII VOSTRI Mier Mar 10, 2010 1:11 am | |
| apa de fantana ,ce buna era... kevin foarte rar bea apa,bea dar nu trec 10 min. si o da afara |
|
| |
feliciaboar mamica super
Mesaje : 205 Varsta : 41 stare de spirit : fericita ca in sf avem un bebe
| Subiect: Re: CE FEL DE APA FOLOSITI LA BEBEII VOSTRI Joi Mar 11, 2010 2:25 pm | |
| sal noua pediatra ne-a spus nu apa plata ci apa de la robinet fiarta si racita ii cea mai sigura ptr ca ii si tratata in schimb apa plata nu poti sti cum ii imbuteliata si asa mai departe,eu apa plata beau de la robinet fac diaree dar la bebe ii fierb de la robinet ptr ceai | |
|
| |
Anna Administrator
| Subiect: Re: CE FEL DE APA FOLOSITI LA BEBEII VOSTRI Joi Mar 11, 2010 2:37 pm | |
| da felicia e bine sa o fierbi ca atuunci esti sigura | |
|
| |
cristina-florina mamica noua
| Subiect: Re: CE FEL DE APA FOLOSITI LA BEBEII VOSTRI Joi Mar 11, 2010 2:43 pm | |
| mamici eu nu sunt inca lamurita cu apa la bebei!!!cand are bebe voie sa bea apa????? | |
|
| |
cristina-florina mamica noua
| Subiect: Re: CE FEL DE APA FOLOSITI LA BEBEII VOSTRI Joi Mar 11, 2010 2:45 pm | |
| Eu am incercat sa-i dau baietelului meu de aproape 6 luni dar nu prea ii place!!! | |
|
| |
Anna Administrator
| Subiect: Re: CE FEL DE APA FOLOSITI LA BEBEII VOSTRI Joi Mar 11, 2010 2:51 pm | |
| noua pediatrul ne-a spus ca bebelusl alaptat la san nu-i trebuie nici apa si nici ceai,ceaiul si apa nu fac decat sa mareasca numarul mictiunilor si duc la demineralizarea copilului,asta ne-a spus pediatrul si este valabila atat timp cat copilul papa doar san. raluca la 6 luni i dadeam apa cate 2-3 lingurite dupa mancare | |
|
| |
olo_family mamica super
Mesaje : 491 Varsta : 43 stare de spirit : Alaturi de voi...BUNA
| Subiect: Re: CE FEL DE APA FOLOSITI LA BEBEII VOSTRI Joi Mar 11, 2010 8:13 pm | |
| Apa de la robinet,fiarta , apoi racita!(important e sa fie fiearta cam 5 min) Apa plata...doar ocazional(cand suntem pe drum) | |
|
| |
feliciaboar mamica super
Mesaje : 205 Varsta : 41 stare de spirit : fericita ca in sf avem un bebe
| Subiect: Re: CE FEL DE APA FOLOSITI LA BEBEII VOSTRI Joi Mar 11, 2010 9:24 pm | |
| da asai ADMIN cat timp alaptezi copilul nu tre sa ii dai apa sau ceai dar noi avem colici si am luat ceai de la HUMANA de fenicul si chimen si ii mai dau cate 6 lingurite cand il deranjaza tare si nu isi face efect SABSIMPLEXUL ca colicile astea ne omoara p noi nu are zilnic da si cand are ii tare suparat | |
|
| |
irinaj mamica super
| Subiect: Re: CE FEL DE APA FOLOSITI LA BEBEII VOSTRI Vin Mar 12, 2010 3:19 pm | |
| plata. izvorul alb. e mai saraca in sodiu. | |
|
| |
| Subiect: Re: CE FEL DE APA FOLOSITI LA BEBEII VOSTRI Joi Mar 18, 2010 5:39 pm | |
| eu zic ca e bn sa dam apa la bebelusi dupa ce incepe sa mince mincare solida | |
|
| |
DD mamica super activa
| Subiect: Re: CE FEL DE APA FOLOSITI LA BEBEII VOSTRI Lun Mai 03, 2010 12:19 pm | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: CE FEL DE APA FOLOSITI LA BEBEII VOSTRI | |
| |
|
| |
| CE FEL DE APA FOLOSITI LA BEBEII VOSTRI | |
|