Bine ati venit pe forumul: "Mamici si Bebelasi" Te asteptam!
Pentru a comunica la 5 stele pe forum trebuie sa te inregistrezi,asa ca ce mai astepti? Nu vei regreta intra acum!
Bine ati venit pe forumul: "Mamici si Bebelasi" Te asteptam!
Pentru a comunica la 5 stele pe forum trebuie sa te inregistrezi,asa ca ce mai astepti? Nu vei regreta intra acum!
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  ParteneriParteneri  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
Ultimele subiecte
» Marsupiu Snugli - gen Manduca/ luna/boba
CUM ATI ALES NUMELE COPIILOR VOSTRI? EmptySam Aug 03, 2013 9:42 am Scris de adelaeu

» CAFEAUA DE DIMINEATA! 9
CUM ATI ALES NUMELE COPIILOR VOSTRI? EmptyMier Sept 26, 2012 1:43 pm Scris de andreea_k

» buna seara
CUM ATI ALES NUMELE COPIILOR VOSTRI? EmptyVin Mar 30, 2012 11:44 am Scris de Anna

» Hainute, jucarii, incaltari la preturi modice
CUM ATI ALES NUMELE COPIILOR VOSTRI? EmptyDum Mar 18, 2012 2:12 pm Scris de adelaeu

» Tricotaje manuale pentru copii
CUM ATI ALES NUMELE COPIILOR VOSTRI? EmptyMier Oct 26, 2011 9:53 am Scris de dina_dorina

» Recoltare celule stem
CUM ATI ALES NUMELE COPIILOR VOSTRI? EmptyJoi Sept 29, 2011 12:17 pm Scris de Regina Maria

» La baby Expo barza vine cu premii de la Regina Maria
CUM ATI ALES NUMELE COPIILOR VOSTRI? EmptyJoi Sept 22, 2011 2:10 pm Scris de Regina Maria

» Hainute superbe pt copilasi de toate varstele!
CUM ATI ALES NUMELE COPIILOR VOSTRI? EmptyMier Sept 21, 2011 10:33 pm Scris de liliana_c

» fetita mea are bronsita
CUM ATI ALES NUMELE COPIILOR VOSTRI? EmptyJoi Sept 15, 2011 11:57 am Scris de Anna

Produsele de top!
Cele mai bune produse pentru copilul tau! Viziteaza-ne nu te vom dezamagi!
mamicagrijulie
Hainute! Si aici!
Sondaj
cine va fi pitica/ul saptamanii?
Eric
CUM ATI ALES NUMELE COPIILOR VOSTRI? Empty48%CUM ATI ALES NUMELE COPIILOR VOSTRI? Empty
 48% [ 14 ]
Maria
CUM ATI ALES NUMELE COPIILOR VOSTRI? Empty52%CUM ATI ALES NUMELE COPIILOR VOSTRI? Empty
 52% [ 15 ]
Total voturi : 29

CUM ATI ALES NUMELE COPIILOR VOSTRI?

In jos 
+5
mariaa
ale2009
mihaellas
ana_hruban
mamicisibebelasi
9 participanți
AutorMesaj
mamicisibebelasi
Moderator
Moderator

Varsta : 41
stare de spirit : FFFFF BUNA

CUM ATI ALES NUMELE COPIILOR VOSTRI? Empty
MesajSubiect: CUM ATI ALES NUMELE COPIILOR VOSTRI?   CUM ATI ALES NUMELE COPIILOR VOSTRI? EmptySam Feb 13, 2010 12:27 am

pe aditu il cheama ADRIAN ca mia placut mie numele si FLORIN dupa tata lui,DARIA tot asa mia placut mieCOSMINA dupa tata ei si NICOLETA ca sa nascut in seara de mos nicolae
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: CUM ATI ALES NUMELE COPIILOR VOSTRI?   CUM ATI ALES NUMELE COPIILOR VOSTRI? EmptySam Feb 13, 2010 5:08 am

eu vroiam sa i pun Dennis,pana sa l nasc numele asta il aveam in cap,si cautam prenume care sa se potriveasca cu numele de familie si mi´a venit Kevin in minte si asta a ramas,iar Andrei e numele doar de botez,am zis sa aibe si un nume de Sfant.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: CUM ATI ALES NUMELE COPIILOR VOSTRI?   CUM ATI ALES NUMELE COPIILOR VOSTRI? EmptyDum Mar 07, 2010 11:01 am

Sunt amestecate mesajele sau ce se intampla?Pe copilul meu il cheama Denis-Andrei si intr-adevar i-am ales numele ca sa aibe nume de sfant;ce se intampla?Cine umbla si de ce?
Sus In jos
mamicisibebelasi
Moderator
Moderator

stare de spirit : FFFFF BUNA

MesajSubiect: Re: CUM ATI ALES NUMELE COPIILOR VOSTRI?   CUM ATI ALES NUMELE COPIILOR VOSTRI? EmptyLun Mar 08, 2010 2:54 pm

admin
Sus In jos
ana_hruban
mamica super
mamica super
ana_hruban

Varsta : 43
stare de spirit : F F BUNA DAR SE POATE SI MAI BINE

MesajSubiect: Re: CUM ATI ALES NUMELE COPIILOR VOSTRI?   CUM ATI ALES NUMELE COPIILOR VOSTRI? EmptyMar Mar 09, 2010 5:57 am

Noi suntem Andrei Cristian. Din primele zile de sarcina am zis ca daca e baiat e Andrei. Imi place cum suna. Eu vroiam Pau Andrei dar sotul a zis nu, nume de catalani nu suntem romani si am zis ca nu il pot lasa cu un nume. Dupa multe cautari am ajuns la Cristian dar nu il folosim.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: CUM ATI ALES NUMELE COPIILOR VOSTRI?   CUM ATI ALES NUMELE COPIILOR VOSTRI? EmptyMar Mar 09, 2010 12:09 pm

Si eu am un prematur Andrei;le poarta noroc numele asta;Andrei inseamna "razboinic"si daca nici bebeii nostri nu au luptat cu viata........
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: CUM ATI ALES NUMELE COPIILOR VOSTRI?   CUM ATI ALES NUMELE COPIILOR VOSTRI? EmptyMar Mar 09, 2010 3:04 pm

si eu am un Andrei,dar e numele de botez
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: CUM ATI ALES NUMELE COPIILOR VOSTRI?   CUM ATI ALES NUMELE COPIILOR VOSTRI? EmptyMar Mar 09, 2010 9:02 pm

Si nu e norocos?Eu nu am cunoscut Andrei fara noroc;si stiu destui
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: CUM ATI ALES NUMELE COPIILOR VOSTRI?   CUM ATI ALES NUMELE COPIILOR VOSTRI? EmptyMier Mar 10, 2010 12:20 am

el e norocos ,in schimb eu....sunt mai putin norocoasa :roll:
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: CUM ATI ALES NUMELE COPIILOR VOSTRI?   CUM ATI ALES NUMELE COPIILOR VOSTRI? EmptyMier Mar 10, 2010 2:03 pm

Pai doar de baieti cu numele Andrei stiu ca sunt norocosi;tu daca-mi semeni mie....eu am noroc pe o parte si stoul ghinion pe 10 parti
Sus In jos
mihaellas
mamica super
mamica super
mihaellas

Varsta : 44

MesajSubiect: Re: CUM ATI ALES NUMELE COPIILOR VOSTRI?   CUM ATI ALES NUMELE COPIILOR VOSTRI? EmptyMier Mar 10, 2010 5:12 pm

eu am ales numele pe cand priveam la tv. era o emisiune pentru copii si era o fetita frumoasa foc pe care o chema daria. si am hotarat! al doilea nume e eliana, pentru ca e nascuta in iulie si e pe aproape sf. ilie. e asa...o combinatie! am gasit numele pe net, tot butonand si mi-a placut! e de origine ebraica si inseamna ,,dumnezeu a raspuns", iar privit din perspectiva greaca inseamna ,,fiica a soarelui''.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: CUM ATI ALES NUMELE COPIILOR VOSTRI?   CUM ATI ALES NUMELE COPIILOR VOSTRI? EmptyMier Mar 10, 2010 5:15 pm

Ce frumos!Si cand imi aduc aminte cate liste am facut eu.....pana am ajuns la RAZBOINICUL SALBATIC al meu!Denis-Andrei
Sus In jos
ale2009
mamica noua
mamica noua

stare de spirit : vesela si energica:)

MesajSubiect: Re: CUM ATI ALES NUMELE COPIILOR VOSTRI?   CUM ATI ALES NUMELE COPIILOR VOSTRI? EmptyJoi Mar 11, 2010 9:03 am

alexandra i-a placut la tati ffffmult.si ioana dupa tati.iar dupa ce am aflat semnificatia numelui ioana-binecuvantarea domnului,am fost si mai convinsa de el.deoarece ale a venit pe lume exact at cand aveam cea mai mare nevoie de ea.
Sus In jos
mariaa
mamica super
mamica super
mariaa

Varsta : 38
stare de spirit : excelenta

MesajSubiect: Re: CUM ATI ALES NUMELE COPIILOR VOSTRI?   CUM ATI ALES NUMELE COPIILOR VOSTRI? EmptySam Mar 13, 2010 12:50 pm

la matei are prezentatorul d ela stirile pro un baitele pe nume matei atat d edragutz si la mara m-am uitat pe net si i-am ales numele
Sus In jos
CATASTEFY
mamica super
mamica super
CATASTEFY

stare de spirit : FERICITA

MesajSubiect: Re: CUM ATI ALES NUMELE COPIILOR VOSTRI?   CUM ATI ALES NUMELE COPIILOR VOSTRI? EmptyMar Mar 30, 2010 5:34 pm

CATALIN , INAINTE LA IL NASC CRED CA AM AUZIT NUMELE DE CATALIN DE SUTE DE ORI PE CUVANT VA SPUN CHIAR MA GANDEAM CUM SE POATE DECI PARCA MA INTALNEAM NUMAI CU CATALIN SI CATALINA IAR STEFANUT ,......OF OF MAMA MEA DUMNEZEU SA O IERTE O CHEMA STEFANIA SI TOT TIMPUL IMI ZICEA MAI FA MAMA UN COPIL CA BINE E SA AI DOI NUMAI CA EA NU A REUSIT SA VADA ACEASTA MINUNE SI ASA AM HOTARAT SA II PUN NUMELE STEFANUT
Sus In jos
j_ulli_a
mamica super
mamica super
j_ulli_a

stare de spirit : fericita

MesajSubiect: Re: CUM ATI ALES NUMELE COPIILOR VOSTRI?   CUM ATI ALES NUMELE COPIILOR VOSTRI? EmptyMier Apr 14, 2010 7:36 pm

Sophia imi placea de muti ani si ma gandeam ca daca o sa am o fetita am sa ii spun Sophia,iar al 2 lea nume Maria ,mi sa parut foarte potrivit...semnificatia lui este(copil mult dorit),avand in vedere ca m-am chinuit aproape 5 ani ca sa o am.
Sus In jos
liona
mamica super
mamica super
liona

Varsta : 40

MesajSubiect: Re: CUM ATI ALES NUMELE COPIILOR VOSTRI?   CUM ATI ALES NUMELE COPIILOR VOSTRI? EmptyJoi Apr 15, 2010 8:30 am

noi i-am dat bebelului nostru numele bunicilor lui.Pe socrul meu il cheama Victor,iar pe tata( Dumnezeu sa-l ierte) il chema Gabriel,asa ca puiul nostru este Victor Gabriel.
Noi am simtit din prima clipa ca este un nume perfect,si frumos.In luna a 5-6 doctorita mi-a spus ca e fetita,si am iesit plangand de la cabinet pentru ca nu eram nici unul decis pentru un nume de fata.O luna pt la urmatorul eco ne-am tot constrazis cu sotul pt nume de fata insa pana la urma am aflat ca tot VICTOR GABRIEL ramane cheers
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: CUM ATI ALES NUMELE COPIILOR VOSTRI?   CUM ATI ALES NUMELE COPIILOR VOSTRI? EmptyJoi Apr 15, 2010 8:34 am

Ce frumos;n-am mai intalnit(desi am auzit)cazuri in care sa li se spuna ca bebelusul are un sex si de fapt sa fie invers.Eu am simtit tot timpul ca e baietel
Sus In jos
DD
mamica super activa
mamica super activa
DD

stare de spirit : optimista

MesajSubiect: Re: CUM ATI ALES NUMELE COPIILOR VOSTRI?   CUM ATI ALES NUMELE COPIILOR VOSTRI? EmptyJoi Apr 15, 2010 8:37 am

tudor mi sa parut intotdeauna ca este un nume impunator pt un caracter puternic.Nu imi venea in minte nici un nume de fetita si am fost foarte fericita cand am auzit ca o sa am baiat mai ales ca sotul isi dorea mai mult decat mine.Asa ca nu numim Tudor si Cristian(dupa sot si nasa)
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: CUM ATI ALES NUMELE COPIILOR VOSTRI?   CUM ATI ALES NUMELE COPIILOR VOSTRI? EmptyJoi Apr 15, 2010 8:40 am

Frumos nume,frumos baiat;vezi,ce ziceam mai sus,ca simtim daca avem fetita sau baiat;intuitia materna
Sus In jos
DD
mamica super activa
mamica super activa
DD

stare de spirit : optimista

MesajSubiect: Re: CUM ATI ALES NUMELE COPIILOR VOSTRI?   CUM ATI ALES NUMELE COPIILOR VOSTRI? EmptyJoi Apr 15, 2010 8:42 am

da dar ne dam seama ca ce simteam era adevarat abia cand ne vedem minunea.Pana atunci ma gandeam sa nu fiu influentata de dorinta noastra de a avea baiat
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: CUM ATI ALES NUMELE COPIILOR VOSTRI?   CUM ATI ALES NUMELE COPIILOR VOSTRI? EmptyJoi Apr 15, 2010 8:46 am

Asa este;intuitia ne zicea ceva,ratiunea ne mai pondera dorinta
Sus In jos
liona
mamica super
mamica super
liona

Varsta : 40

MesajSubiect: Re: CUM ATI ALES NUMELE COPIILOR VOSTRI?   CUM ATI ALES NUMELE COPIILOR VOSTRI? EmptyJoi Apr 15, 2010 8:48 am

GINUTAVRABIUTA a scris:
Ce frumos;n-am mai intalnit(desi am auzit)cazuri in care sa li se spuna ca bebelusul are un sex si de fapt sa fie invers.Eu am simtit tot timpul ca e baietel

si eu am simtit de la inceput ca e baiat,dar tehnica ne a cam dat batai de cap :yess:
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: CUM ATI ALES NUMELE COPIILOR VOSTRI?   CUM ATI ALES NUMELE COPIILOR VOSTRI? EmptyJoi Apr 15, 2010 8:52 am

Deci functioneaza perfect instinctul matern;doar ca noi mai uitam sa ascultam si de inima in detrimentul ratiunii
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: CUM ATI ALES NUMELE COPIILOR VOSTRI?   CUM ATI ALES NUMELE COPIILOR VOSTRI? EmptySam Apr 17, 2010 12:07 am

si eu tot baiat stiam ca voi avea.cand mergeam la cumparaturi numai dupa lucruri de baietei ma uitam,acum am un baiat asa cum mi-am dorit :inima:
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: CUM ATI ALES NUMELE COPIILOR VOSTRI?   CUM ATI ALES NUMELE COPIILOR VOSTRI? Empty

Sus In jos

CUM ATI ALES NUMELE COPIILOR VOSTRI?
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» numele tau manelist
» Numele forumului se va schimba
» le spuneti povesti copiilor?
» Zodiacul copiilor
» CE FEL DE APA FOLOSITI LA BEBEII VOSTRI

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: TOTUL DESPRE BEBELUŞI :: Băieţeii şi Fetiţe-
Mergi direct la:  

Tema creata de Geosh. pentru MamicisiBebelasi

Forumgratuit.ro | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente