| CUM ATI ALES NUMELE COPIILOR VOSTRI? | |
|
+5mariaa ale2009 mihaellas ana_hruban mamicisibebelasi 9 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
mamicisibebelasi Moderator
| Subiect: CUM ATI ALES NUMELE COPIILOR VOSTRI? Sam Feb 13, 2010 12:27 am | |
| pe aditu il cheama ADRIAN ca mia placut mie numele si FLORIN dupa tata lui,DARIA tot asa mia placut mieCOSMINA dupa tata ei si NICOLETA ca sa nascut in seara de mos nicolae | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: CUM ATI ALES NUMELE COPIILOR VOSTRI? Sam Feb 13, 2010 5:08 am | |
| eu vroiam sa i pun Dennis,pana sa l nasc numele asta il aveam in cap,si cautam prenume care sa se potriveasca cu numele de familie si mi´a venit Kevin in minte si asta a ramas,iar Andrei e numele doar de botez,am zis sa aibe si un nume de Sfant. |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: CUM ATI ALES NUMELE COPIILOR VOSTRI? Dum Mar 07, 2010 11:01 am | |
| Sunt amestecate mesajele sau ce se intampla?Pe copilul meu il cheama Denis-Andrei si intr-adevar i-am ales numele ca sa aibe nume de sfant;ce se intampla?Cine umbla si de ce? |
|
| |
mamicisibebelasi Moderator
| Subiect: Re: CUM ATI ALES NUMELE COPIILOR VOSTRI? Lun Mar 08, 2010 2:54 pm | |
| | |
|
| |
ana_hruban mamica super
Mesaje : 78 Varsta : 43 stare de spirit : F F BUNA DAR SE POATE SI MAI BINE
| Subiect: Re: CUM ATI ALES NUMELE COPIILOR VOSTRI? Mar Mar 09, 2010 5:57 am | |
| Noi suntem Andrei Cristian. Din primele zile de sarcina am zis ca daca e baiat e Andrei. Imi place cum suna. Eu vroiam Pau Andrei dar sotul a zis nu, nume de catalani nu suntem romani si am zis ca nu il pot lasa cu un nume. Dupa multe cautari am ajuns la Cristian dar nu il folosim. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: CUM ATI ALES NUMELE COPIILOR VOSTRI? Mar Mar 09, 2010 12:09 pm | |
| Si eu am un prematur Andrei;le poarta noroc numele asta;Andrei inseamna "razboinic"si daca nici bebeii nostri nu au luptat cu viata........ |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: CUM ATI ALES NUMELE COPIILOR VOSTRI? Mar Mar 09, 2010 3:04 pm | |
| si eu am un Andrei,dar e numele de botez |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: CUM ATI ALES NUMELE COPIILOR VOSTRI? Mar Mar 09, 2010 9:02 pm | |
| Si nu e norocos?Eu nu am cunoscut Andrei fara noroc;si stiu destui |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: CUM ATI ALES NUMELE COPIILOR VOSTRI? Mier Mar 10, 2010 12:20 am | |
| el e norocos ,in schimb eu....sunt mai putin norocoasa :roll: |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: CUM ATI ALES NUMELE COPIILOR VOSTRI? Mier Mar 10, 2010 2:03 pm | |
| Pai doar de baieti cu numele Andrei stiu ca sunt norocosi;tu daca-mi semeni mie....eu am noroc pe o parte si stoul ghinion pe 10 parti |
|
| |
mihaellas mamica super
| Subiect: Re: CUM ATI ALES NUMELE COPIILOR VOSTRI? Mier Mar 10, 2010 5:12 pm | |
| eu am ales numele pe cand priveam la tv. era o emisiune pentru copii si era o fetita frumoasa foc pe care o chema daria. si am hotarat! al doilea nume e eliana, pentru ca e nascuta in iulie si e pe aproape sf. ilie. e asa...o combinatie! am gasit numele pe net, tot butonand si mi-a placut! e de origine ebraica si inseamna ,,dumnezeu a raspuns", iar privit din perspectiva greaca inseamna ,,fiica a soarelui''. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: CUM ATI ALES NUMELE COPIILOR VOSTRI? Mier Mar 10, 2010 5:15 pm | |
| Ce frumos!Si cand imi aduc aminte cate liste am facut eu.....pana am ajuns la RAZBOINICUL SALBATIC al meu!Denis-Andrei |
|
| |
ale2009 mamica noua
Mesaje : 25 Varsta : 43 stare de spirit : vesela si energica:)
| Subiect: Re: CUM ATI ALES NUMELE COPIILOR VOSTRI? Joi Mar 11, 2010 9:03 am | |
| alexandra i-a placut la tati ffffmult.si ioana dupa tati.iar dupa ce am aflat semnificatia numelui ioana-binecuvantarea domnului,am fost si mai convinsa de el.deoarece ale a venit pe lume exact at cand aveam cea mai mare nevoie de ea. | |
|
| |
mariaa mamica super
| Subiect: Re: CUM ATI ALES NUMELE COPIILOR VOSTRI? Sam Mar 13, 2010 12:50 pm | |
| la matei are prezentatorul d ela stirile pro un baitele pe nume matei atat d edragutz si la mara m-am uitat pe net si i-am ales numele | |
|
| |
CATASTEFY mamica super
| Subiect: Re: CUM ATI ALES NUMELE COPIILOR VOSTRI? Mar Mar 30, 2010 5:34 pm | |
| CATALIN , INAINTE LA IL NASC CRED CA AM AUZIT NUMELE DE CATALIN DE SUTE DE ORI PE CUVANT VA SPUN CHIAR MA GANDEAM CUM SE POATE DECI PARCA MA INTALNEAM NUMAI CU CATALIN SI CATALINA IAR STEFANUT ,......OF OF MAMA MEA DUMNEZEU SA O IERTE O CHEMA STEFANIA SI TOT TIMPUL IMI ZICEA MAI FA MAMA UN COPIL CA BINE E SA AI DOI NUMAI CA EA NU A REUSIT SA VADA ACEASTA MINUNE SI ASA AM HOTARAT SA II PUN NUMELE STEFANUT | |
|
| |
j_ulli_a mamica super
| Subiect: Re: CUM ATI ALES NUMELE COPIILOR VOSTRI? Mier Apr 14, 2010 7:36 pm | |
| Sophia imi placea de muti ani si ma gandeam ca daca o sa am o fetita am sa ii spun Sophia,iar al 2 lea nume Maria ,mi sa parut foarte potrivit...semnificatia lui este(copil mult dorit),avand in vedere ca m-am chinuit aproape 5 ani ca sa o am. | |
|
| |
liona mamica super
| Subiect: Re: CUM ATI ALES NUMELE COPIILOR VOSTRI? Joi Apr 15, 2010 8:30 am | |
| noi i-am dat bebelului nostru numele bunicilor lui.Pe socrul meu il cheama Victor,iar pe tata( Dumnezeu sa-l ierte) il chema Gabriel,asa ca puiul nostru este Victor Gabriel. Noi am simtit din prima clipa ca este un nume perfect,si frumos.In luna a 5-6 doctorita mi-a spus ca e fetita,si am iesit plangand de la cabinet pentru ca nu eram nici unul decis pentru un nume de fata.O luna pt la urmatorul eco ne-am tot constrazis cu sotul pt nume de fata insa pana la urma am aflat ca tot VICTOR GABRIEL ramane | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: CUM ATI ALES NUMELE COPIILOR VOSTRI? Joi Apr 15, 2010 8:34 am | |
| Ce frumos;n-am mai intalnit(desi am auzit)cazuri in care sa li se spuna ca bebelusul are un sex si de fapt sa fie invers.Eu am simtit tot timpul ca e baietel |
|
| |
DD mamica super activa
| Subiect: Re: CUM ATI ALES NUMELE COPIILOR VOSTRI? Joi Apr 15, 2010 8:37 am | |
| tudor mi sa parut intotdeauna ca este un nume impunator pt un caracter puternic.Nu imi venea in minte nici un nume de fetita si am fost foarte fericita cand am auzit ca o sa am baiat mai ales ca sotul isi dorea mai mult decat mine.Asa ca nu numim Tudor si Cristian(dupa sot si nasa) | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: CUM ATI ALES NUMELE COPIILOR VOSTRI? Joi Apr 15, 2010 8:40 am | |
| Frumos nume,frumos baiat;vezi,ce ziceam mai sus,ca simtim daca avem fetita sau baiat;intuitia materna |
|
| |
DD mamica super activa
| Subiect: Re: CUM ATI ALES NUMELE COPIILOR VOSTRI? Joi Apr 15, 2010 8:42 am | |
| da dar ne dam seama ca ce simteam era adevarat abia cand ne vedem minunea.Pana atunci ma gandeam sa nu fiu influentata de dorinta noastra de a avea baiat | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: CUM ATI ALES NUMELE COPIILOR VOSTRI? Joi Apr 15, 2010 8:46 am | |
| Asa este;intuitia ne zicea ceva,ratiunea ne mai pondera dorinta |
|
| |
liona mamica super
| Subiect: Re: CUM ATI ALES NUMELE COPIILOR VOSTRI? Joi Apr 15, 2010 8:48 am | |
| - GINUTAVRABIUTA a scris:
- Ce frumos;n-am mai intalnit(desi am auzit)cazuri in care sa li se spuna ca bebelusul are un sex si de fapt sa fie invers.Eu am simtit tot timpul ca e baietel
si eu am simtit de la inceput ca e baiat,dar tehnica ne a cam dat batai de cap :yess: | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: CUM ATI ALES NUMELE COPIILOR VOSTRI? Joi Apr 15, 2010 8:52 am | |
| Deci functioneaza perfect instinctul matern;doar ca noi mai uitam sa ascultam si de inima in detrimentul ratiunii |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: CUM ATI ALES NUMELE COPIILOR VOSTRI? Sam Apr 17, 2010 12:07 am | |
| si eu tot baiat stiam ca voi avea.cand mergeam la cumparaturi numai dupa lucruri de baietei ma uitam,acum am un baiat asa cum mi-am dorit :inima: |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: CUM ATI ALES NUMELE COPIILOR VOSTRI? | |
| |
|
| |
| CUM ATI ALES NUMELE COPIILOR VOSTRI? | |
|