Ultimele subiecte | » Marsupiu Snugli - gen Manduca/ luna/bobaSam Aug 03, 2013 9:42 am Scris de adelaeu » CAFEAUA DE DIMINEATA! 9Mier Sept 26, 2012 1:43 pm Scris de andreea_k » buna seara Vin Mar 30, 2012 11:44 am Scris de Anna» Hainute, jucarii, incaltari la preturi modice Dum Mar 18, 2012 2:12 pm Scris de adelaeu » Tricotaje manuale pentru copiiMier Oct 26, 2011 9:53 am Scris de dina_dorina » Recoltare celule stemJoi Sept 29, 2011 12:17 pm Scris de Regina Maria » La baby Expo barza vine cu premii de la Regina MariaJoi Sept 22, 2011 2:10 pm Scris de Regina Maria » Hainute superbe pt copilasi de toate varstele!Mier Sept 21, 2011 10:33 pm Scris de liliana_c » fetita mea are bronsita Joi Sept 15, 2011 11:57 am Scris de Anna |
Produsele de top! | Cele mai bune produse pentru copilul tau!
Viziteaza-ne nu te vom dezamagi!
Hainute! Si aici!
|
Sondaj | | cine va fi pitica/ul saptamanii? | Eric | | 48% | [ 14 ] | Maria | | 52% | [ 15 ] |
| Total voturi : 29 |
|
|
| 8 trucuri pentru o viata sexuala activa | |
| | Autor | Mesaj |
---|
mamicisibebelasi Moderator
| Subiect: 8 trucuri pentru o viata sexuala activa Vin Feb 12, 2010 3:32 pm | |
| Iti mai aduci aminte de momentele in care abia asteptai sa sari sub patura in fiecare noapte langa partenerul tau, iar somnul era ultimul lucru la care te gandeai? Atunci cand in timpul saptamanii va prindeau zorii?
Acum, sexul a fost inlocuit cu intalniri de servici si cu noile retete de prajituri pentru viitoarea petrecere a copilului. Sexul a ramas totusi satisfacator, insa daca suntem sincere, a devenit previzibil. Nu este niciodata tarziu sa reiei pasiunea de dinainte si sa readuci intensitatea si entuziasmul din trecut.
1. Sexul - o prioritate
Atunci cand vrei sa pui bani deoparte, esti sfatuit intotdeauna sa nu fii tentat, altfel nu vor mai exista la sfarsitul lunii. Nu exista nici un dubiu ca ai fi gasit pe ce sa-i cheltuiesti. Astfel este si cu viata sexuala. Atata timp cat nu-ti faci timp si nu-ti centralizezi energia asupra acestui lucru, nu se va intampla, iar cu timpul va ajunge la sfarsitul listei tale de prioritati. Planuieste! Oriunde si oricand! Apoi priveste cum pasiunea de alta data va reveni in viata ta.
2. Explora placerile simturilor
Atingerea este foarte importanta intr-un cuplu, odata cu aceasta se secreta un numar de hormoni precum oxitocina si endorfine. Doar gandul la atingere poate duce la secretia de oxitocina, creand dorinta de mai mult. Masajul este unul din multele moduri speciale de a provoca placere partenerului. 3. Lenjeria
Poti apela la lenjeria ta sexy. Va merge de fiecare data! Majoritatea femeilor isi pastreaza astfel de lenjerie pentru ocaziile speciale. Ar trebui sa te gandesti in ce lenjerie ai vrea sa fii prinsa in fata lui Tom Cruise, Mel Gibson sau Brad Pitt? Nu cred ca ar fi vorba de sutienul de bumbac si chilotii asortati, mai mult ca sigur. Nu trebuie sa porti lenjeria sexy doar pentru el, ci si pentru tine, pentru a te simti mai bine in pielea ta.
4. Impartiti cuvinte
Si nu ma refer la povesti de adormit copiii, puteti sa va cititi cu voce tare un paragraf interesant dintr-o revista sau din carti ce tin de sexualitatea fiecaruia. Poate astfel veti fi inspirati.
5. Lista de dorinte
Daca ai putea sa faci orice tine de viata ta sexuala, ce ai alege sa faci? Vrei experiente noi sau vrei sa te simti un adolescent din nou? Imaginatia ta poate sa o ia razna: de la locuri precum cinematografe pana la bancheta din spate a masinii. Ai putea sa iti scrii fanteziile si visele, iar apoi sa le impartasesti si partenerului. Data viitoare cand va veti plictisi, veti stii ce sa faceti.
6. Fantezii
Fantezia este un nou mod de a-ti reincarca bateriile. Cu cat te simti mai sexy de-a lungul zilei, cu atat mai bine si fara nici un dubiu cu cat acest lucru va fi mai des, cu atat se va imbunatati si viata sexuala. Prelungeste acele ganduri romantice de-a lungul zilei si lasa sa te ia valul. Barbatii se gandesc la sex 24/24, iar aceasta preocupare a lor ii face sa fie pregatiti oricand si oriunde.
7. Scapa de imaginea negativa pe care o ai despre corpul tau
Majoritatea femeilor au o impresie foarte proasta despre corpul lor, iar acest lucru poate avea un efect devastator asupra unui cuplu si a vietii sexuale a acestuia. Nimic nu este mai atragator pentru un barbat decat o femeie care are incredere in sine, se simte sexy si se poarta ca atare.
8. Priveste si spune
Este incredibil de excitant pentru un barbat ca femeie sa stie ceea ce o multumeste si nu este timida pentru a-i arata. Daca ceva te nemultumeste din partea partenerului, este indicat sa-i spui pentru a va simti amandoi bine si de ce nu poti sa arati chiar tu? Vorba aceea: O imagine reprezinta cat o mie de cuvinte. | |
| | | mamicisibebelasi Moderator
| Subiect: Re: 8 trucuri pentru o viata sexuala activa Vin Feb 12, 2010 3:33 pm | |
| nu va suparati pe mine ptr subiectu asta dar mie imi place la nebunie | |
| | | Magda mamica super
| Subiect: Re: 8 trucuri pentru o viata sexuala activa Sam Feb 13, 2010 12:10 am | |
| felicitari pentru articol Ioana. este foarte adevarat ce scrie si totodata de urmat cei 8 pasi pentru cine a uitat aceste lucruri | |
| Subiect: Re: 8 trucuri pentru o viata sexuala activa Sam Feb 13, 2010 1:15 pm | |
| Aceiasi parere am si eu :flower: | |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: 8 trucuri pentru o viata sexuala activa Dum Feb 14, 2010 12:54 am | |
| da,da!!! :sex: |
| | | mariaa mamica super
| Subiect: Re: 8 trucuri pentru o viata sexuala activa Mar Feb 16, 2010 10:33 am | |
| | |
| Subiect: Re: 8 trucuri pentru o viata sexuala activa Mar Feb 16, 2010 9:44 pm | |
| doar e pentru noi femeile mai mult | |
| | | Magda mamica super
| Subiect: Re: 8 trucuri pentru o viata sexuala activa Mar Feb 16, 2010 11:18 pm | |
| pai normal, pentru ca noi suntem, in general, cele care cadem epuizate de copii si roboteala seara. si de ce sa nu o spunem... si pentru ca femeia este mult mai inteligenta si stie cum sa-l faca pe barbat sa mearga dupa voia ei fara ca el sa-si dea seama de asta | |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: 8 trucuri pentru o viata sexuala activa Mier Feb 17, 2010 1:43 pm | |
| |
| Subiect: Re: 8 trucuri pentru o viata sexuala activa Lun Feb 22, 2010 9:45 pm | |
| cum se zice,,MAI RARUT CAI MAI DRACUT,, | |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: 8 trucuri pentru o viata sexuala activa Dum Mar 07, 2010 9:59 pm | |
| eu daca mi-am luat "portia"o luna d zile nu mai am treaba |
| | | mariaa mamica super
| Subiect: Re: 8 trucuri pentru o viata sexuala activa Dum Mar 07, 2010 10:01 pm | |
| EEE LA NOI E EMAI RARUT CA E MAI DRAGUTT SOTUL MEU NU ESTE DUPA SEX :angry2: UNEORI IMI VINE SA IL BAT | |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: 8 trucuri pentru o viata sexuala activa Mier Mar 10, 2010 2:13 am | |
| la noi e invers |
| | | feliciaboar mamica super
Mesaje : 205 Varsta : 41 stare de spirit : fericita ca in sf avem un bebe
| Subiect: Re: 8 trucuri pentru o viata sexuala activa Joi Mar 11, 2010 9:58 pm | |
| mai fete care din voi ati nascut cu cezariana,pe mine ma doare cand ma penetreaza si am nascut din 14 ian au trecut 6 saptamani si noi am facut dragoste doar o data ca ma doare de imi vine so i-au razna cu toate ca sotu meu o incercat sa fie tare finut cum zice el da nu am reusit un sfat aveti si ptr mine | |
| | | Magda mamica super
| Subiect: Re: 8 trucuri pentru o viata sexuala activa Joi Mar 11, 2010 11:33 pm | |
| Perimetrul copilului la nastere masoara aproximatix 35 de cm. Desi tesutul vaginal este dilatat cu ajutorul hormonilor produsi in acele momente - o nastere lasa intotdeauna urme. Orificiul si bolta uterine sunt dilatate si au nevoie de timp pentru a reveni la dimensiunile initiale - iar pentru aceasta revenire se ia in considerare un timp mediu de 9 luni. Chiar si dupa un an insa, nu toate femeile se simt ca inainte. Mici fisuri cicatrizate aflate la intrarea in vagin si in interiorul acestuia produc dureri in timpul actului sexual si necesita multa atentie si rabdare.
Nu doar eventualele raniri din timpul nasterii sunt cele care fac sexul dificil dupa aceea. In timpul periadei de alaptare, hormonal prolactina inhiba secretia de estrogeni. Estrogenul pastreaza elasticitarea si supletea vaginului. De aceea, multe femei care alapteaza sufera pierderea alasticitatii si subtierea membranei vaginale - care poate astfel durea in timpul contactului sexual. In general, dupa terminarea alaptarii, nivelul estrogenului revine la normal.
Intr-adevar, revenirea la forma intiala decurge difert la fiecare femeie in parte. Cat de bine isi revin muschii si tesuturile dupa nastere, depinde de predispozitia lor. Aceasta are un rol mai mare decat marimea sau greutatea copilului, ori durata nasterii. Inclinatia spre o slabiciune a venelor si a tesutului conjunctiv este adesea combinata cu o musculatura adominala slaba.
Pentru intarirea muschilor, cel mai mult ajuta gimnastica abdominala. Pentru intarirea bazinului - excelente sint echitatia, patinajul (pe gheata sau pe rotile) si in general sporturile care solicita bazinul.
sursa : Desprecopii.com, Articol aprobat de Colegiul Medicilor Desprecopii.com | |
| Subiect: Re: 8 trucuri pentru o viata sexuala activa Joi Mar 18, 2010 6:25 pm | |
| acum cred ca daca ar fi acas toata noaptea as sta la el in cam | |
| | | cao2011 mamica super
| Subiect: Re: 8 trucuri pentru o viata sexuala activa Mier Mai 12, 2010 11:36 am | |
| eu am nascut prin cezariana, abia dupa 6 luni nu am mai avut dureri. Bun subiectul, am noroc ca sotul meu in privinta sexului e pe aceeasi lungime de unda cu mine ; ne potrivim la acest capitol super. | |
| | | | 8 trucuri pentru o viata sexuala activa | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |