| CE BOACANE FAC BEBEII VOSTRI? | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
mamicisibebelasi Moderator
| Subiect: CE BOACANE FAC BEBEII VOSTRI? Mier Feb 10, 2010 10:49 pm | |
| Adi e mai mare si face boacane pe afara si la scoala iar Daria face multe prin casa,se urca pe scaune,trage oalele di dulap,stinge calc iar azi a fost totala...ai dadeam sa mince supica si a bagat mina in farfurie si a rasturnato pe mine,mam enervat pe moment dar cind am vazut ce moaca a facut mia venit sa rid | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: CE BOACANE FAC BEBEII VOSTRI? Dum Feb 14, 2010 12:45 am | |
| al meu mi a dat cu piciorul peste mancare si eram murdara toata,patul la fel :bom: al meu are o mare problema cu florile :flower: |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: CE BOACANE FAC BEBEII VOSTRI? Vin Feb 19, 2010 7:01 pm | |
| Denis trage,impinge,arunca,tipa,scoate,rastoarna,se catara,se ascunde,tranteste,se agata,sare,se arunca etc etc |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: CE BOACANE FAC BEBEII VOSTRI? Sam Feb 20, 2010 1:05 am | |
| |
|
| |
mariaa mamica super
| Subiect: Re: CE BOACANE FAC BEBEII VOSTRI? Sam Feb 20, 2010 10:07 am | |
| numai prostii face mara numai ce nu e voie la dulat scoate tot afaraa oale farfuri mai face si bocccc cu eleee arunca toot scoate hainele dim dulapiorr stinge calculator fel si fel de prostioaree | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: CE BOACANE FAC BEBEII VOSTRI? Dum Mar 07, 2010 2:32 am | |
| al meu umbla peste tot,televizor,telefon se ridica in picioare la masa si trage tot,nu sta deloc are o energie,ca nu pot tine pasul cu el,ba e aici,ba e dincolo(il las pe jos si merge catel) |
|
| |
ana_hruban mamica super
Mesaje : 78 Varsta : 43 stare de spirit : F F BUNA DAR SE POATE SI MAI BINE
| Subiect: Re: CE BOACANE FAC BEBEII VOSTRI? Mar Mar 16, 2010 8:19 pm | |
| Andrei face buuuuuuuuuuuuuu si se scuipa tot. | |
|
| |
Anna Administrator
| Subiect: Re: CE BOACANE FAC BEBEII VOSTRI? Mar Mar 16, 2010 9:42 pm | |
| ce copii haiosi raluca imi scrie pe pereti se baga in dulap scoate farfuriile din dulap | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: CE BOACANE FAC BEBEII VOSTRI? Mier Mar 17, 2010 7:48 am | |
| Eu m-am asigurat ridicand toate lucrurile la un anumit nivel la care nu ajunge(a) Denis-Andrei dar creste cu pasi repezi si ia o cratita din dulap,o intoarce invers,se urca pe ea si tot ajunge la ce-i face lui cu ochiul |
|
| |
| Subiect: Re: CE BOACANE FAC BEBEII VOSTRI? Joi Mar 18, 2010 12:04 am | |
| daria acum e mai linistita dar cind ai vine citeodata imi trage cite o palma ca ma speri | |
|
| |
liona mamica super
| Subiect: Re: CE BOACANE FAC BEBEII VOSTRI? Mar Apr 13, 2010 7:02 pm | |
| vai fetelor eu credeam ca doar el meu e ARGINT VIU,dar vad ca toata generatia de azi este la fel.Nici al meu nu sta o secunda,ma chinui si sa i pun un pampers,atata se intoarce si se suceste........ Stii ce zic eu si de altfel multa lumea mi-a spus la fel,mai bine sa fie plin de energie si sa faca boacane decat sa fie bolnav-ma refer la afectiuni de genul autism,pentru ca este un fenomen tot mai des din pacate in randul copiilor din aceasta generatie :bebenervos: | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: CE BOACANE FAC BEBEII VOSTRI? Mier Apr 14, 2010 7:02 am | |
| Din pacate asa este cu autismul,dar si cu viceversa: ADHD-ul care nu stiu daca poate fi preferat in locul autismului(in cazul in care, Doamne fereste,ne va fi dat sa alegem)Cred ca mai multa rabdare poti aduna in "linistea"surda a copilului decat in excesul de energie pe care-l emana celalalt caz(si mai solicitant din punctul meu de vedere) Sa ne fereasca Dumnezeu pe toti de astfel de afectiuni! |
|
| |
liona mamica super
| Subiect: Re: CE BOACANE FAC BEBEII VOSTRI? Mier Apr 14, 2010 7:54 am | |
| Da,din pacate in profesia mia m-am intalnit cu ambele afectiuni,si ce pot sa spun decat ca multumesc lui Dumnezeu ca am un copil sanatos,vesel ,energic. :mamisibebe.: | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: CE BOACANE FAC BEBEII VOSTRI? Mier Apr 14, 2010 8:06 am | |
| Pot fi indiscreta sa intreb de meseria ta? Poate ne impartasesti mai multe cu privire la acesti copilasi;sincer sunt un tavaluc de curiozitate,mila,necunoastere;ma incearca mai multe sentimente pt ca am intalnit si eu astfel de copii si m-au intrigat;as fi vrut sa petrec timp cu ei tocmai in incercarea de a-i deslusi |
|
| |
| Subiect: Re: CE BOACANE FAC BEBEII VOSTRI? Mier Apr 14, 2010 2:49 pm | |
| sa va spun ceo facut ficamea alaltaieri ea ajunge sa deschida deja toate usile eu eram in cam cu o prietena iar ea cumintica lu mama sa dus la baie si sia bagat mina in wc pina la cot si dupa statea cu mainile pe vana sa o spal de trei ori mia facut figura in ziua respectiva acum am pus ata la usa sa no mai poata deschide | |
|
| |
rebek2508 mamica super
| Subiect: Re: CE BOACANE FAC BEBEII VOSTRI? Mier Iun 02, 2010 8:49 pm | |
| cea mai recenta boacana a rebecai..a fost knd eram la cumnataºmea.Stateam cu ea de vorba si cu soraºmea,si rebek mea a luat din baie o cutie mare de crema nivea si siºa pus in kp ditamai stratu de crema ...de maini nu mai zik ce avea pe ele....si a trebuit sºo bag direct in dush k sa o curat.....si era asa uleioasa si grasa crema aia,,, | |
|
| |
rebek2508 mamica super
| Subiect: Re: CE BOACANE FAC BEBEII VOSTRI? Mier Iun 02, 2010 8:51 pm | |
| | |
|
| |
rebek2508 mamica super
| Subiect: Re: CE BOACANE FAC BEBEII VOSTRI? Mier Iun 02, 2010 8:52 pm | |
| dak daºti clik pe ala d mai sus se vede poza... | |
|
| |