Bine ati venit pe forumul: "Mamici si Bebelasi" Te asteptam!
Pentru a comunica la 5 stele pe forum trebuie sa te inregistrezi,asa ca ce mai astepti? Nu vei regreta intra acum!
Bine ati venit pe forumul: "Mamici si Bebelasi" Te asteptam!
Pentru a comunica la 5 stele pe forum trebuie sa te inregistrezi,asa ca ce mai astepti? Nu vei regreta intra acum!
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  ParteneriParteneri  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
Ultimele subiecte
» Marsupiu Snugli - gen Manduca/ luna/boba
Jojo a nascut un baietel de nota 10  EmptySam Aug 03, 2013 9:42 am Scris de adelaeu

» CAFEAUA DE DIMINEATA! 9
Jojo a nascut un baietel de nota 10  EmptyMier Sept 26, 2012 1:43 pm Scris de andreea_k

» buna seara
Jojo a nascut un baietel de nota 10  EmptyVin Mar 30, 2012 11:44 am Scris de Anna

» Hainute, jucarii, incaltari la preturi modice
Jojo a nascut un baietel de nota 10  EmptyDum Mar 18, 2012 2:12 pm Scris de adelaeu

» Tricotaje manuale pentru copii
Jojo a nascut un baietel de nota 10  EmptyMier Oct 26, 2011 9:53 am Scris de dina_dorina

» Recoltare celule stem
Jojo a nascut un baietel de nota 10  EmptyJoi Sept 29, 2011 12:17 pm Scris de Regina Maria

» La baby Expo barza vine cu premii de la Regina Maria
Jojo a nascut un baietel de nota 10  EmptyJoi Sept 22, 2011 2:10 pm Scris de Regina Maria

» Hainute superbe pt copilasi de toate varstele!
Jojo a nascut un baietel de nota 10  EmptyMier Sept 21, 2011 10:33 pm Scris de liliana_c

» fetita mea are bronsita
Jojo a nascut un baietel de nota 10  EmptyJoi Sept 15, 2011 11:57 am Scris de Anna

Produsele de top!
Cele mai bune produse pentru copilul tau! Viziteaza-ne nu te vom dezamagi!
mamicagrijulie
Hainute! Si aici!
Sondaj
cine va fi pitica/ul saptamanii?
Eric
Jojo a nascut un baietel de nota 10  Empty48%Jojo a nascut un baietel de nota 10  Empty
 48% [ 14 ]
Maria
Jojo a nascut un baietel de nota 10  Empty52%Jojo a nascut un baietel de nota 10  Empty
 52% [ 15 ]
Total voturi : 29

Jojo a nascut un baietel de nota 10

In jos 
AutorMesaj
stem health unirea
Sponsor STAFF
Sponsor STAFF
stem health unirea

Varsta : 40

Jojo a nascut un baietel de nota 10  Empty
MesajSubiect: Jojo a nascut un baietel de nota 10    Jojo a nascut un baietel de nota 10  EmptyMar Iun 14, 2011 12:08 pm

Jojo a născut un băiețel, care a primit nota 10 din partea echipei medicale care a asistat la venirea lui pe lume.

Grama Achim Ioan a cântărit 3370g, masurand 51 de centimetri. Micuțului i s-au recoltat și stocat atât celule stem din sângele de cordon ombilical, cât și țesut de cordon ombilical, bogat în celule stem mezenchimale la Banca Centrală de Celule Stem Regina Maria.
http://www.reginamaria.ro/celulestem/blog/2011/06/10/jojo-a-recoltat-celule-stem-cu-regina-maria/
Sus In jos

Jojo a nascut un baietel de nota 10
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» ce nota-i dai soacrei?
» Cel mai mare bebelus din lume de 8,7kg s-a nascut in Indonezia
» La cate luni/ saptamani de sarcina l-ati nascut pe bebe?
» Andra a nascut la Regina Maria si a recoltat celule stem

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: ANIVERSĂRI :: MONDEN - DESPRE VEDETE-
Mergi direct la:  

Tema creata de Geosh. pentru MamicisiBebelasi

Creati un forum gratuit | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente