stem health unirea Sponsor STAFF
| Subiect: Andra a nascut la Regina Maria si a recoltat celule stem Joi Mar 31, 2011 10:25 am | |
| Andra şi Cătălin Măruţă sunt pentru prima dată, părinţi. Pe 16 martie 2011, la ora 10:00, la REGINA MARIA, Spital de obstetrică şi ginecologie, Andra a adus pe lume un baieţel care a primit nota 10 la naştere. David a cântărit la naştere 3,760 kg şi 54 de centimetri şi s-a născut cu zâmbetul pe buze. „Naşterea primului copil este un moment special pe care nu îl pot exprima în cuvinte. Sunt foarte fericit şi mândru. Îi mulţumesc în special domnului doctor Poiana şi întregii echipe de la REGINA MARIA. Am avut de ales dintre foarte multe maternităţi, însă am ales REGINA MARIA la îndemnul domnului doctor, şi am fost convinşi de dotările maternităţii, de suportul de care a dat dovadă şi de atmosfera familială pe care o simţi din prima clipă” a spus Cătălin Măruţă. Micuţului David i s-au recoltat şi stocat atât celule stem din sângele de cordon ombilical cât şi ţesutul de cordon ombilical, bogat în celule stem mezenchimale la Banca Centrală de Celule Stem REGINA MARIA, fosta bancă Stem-Health Unirea. http://reginamaria.ro/celulestem/ | |
|
Anna Administrator
| Subiect: Re: Andra a nascut la Regina Maria si a recoltat celule stem Sam Apr 02, 2011 9:40 am | |
| felicitari | |
|