Bine ati venit pe forumul: "Mamici si Bebelasi" Te asteptam!
Pentru a comunica la 5 stele pe forum trebuie sa te inregistrezi,asa ca ce mai astepti? Nu vei regreta intra acum!
Bine ati venit pe forumul: "Mamici si Bebelasi" Te asteptam!
Pentru a comunica la 5 stele pe forum trebuie sa te inregistrezi,asa ca ce mai astepti? Nu vei regreta intra acum!
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  ParteneriParteneri  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
Ultimele subiecte
» Marsupiu Snugli - gen Manduca/ luna/boba
Gramatica limbii romane - Pagina 2 EmptySam Aug 03, 2013 9:42 am Scris de adelaeu

» CAFEAUA DE DIMINEATA! 9
Gramatica limbii romane - Pagina 2 EmptyMier Sept 26, 2012 1:43 pm Scris de andreea_k

» buna seara
Gramatica limbii romane - Pagina 2 EmptyVin Mar 30, 2012 11:44 am Scris de Anna

» Hainute, jucarii, incaltari la preturi modice
Gramatica limbii romane - Pagina 2 EmptyDum Mar 18, 2012 2:12 pm Scris de adelaeu

» Tricotaje manuale pentru copii
Gramatica limbii romane - Pagina 2 EmptyMier Oct 26, 2011 9:53 am Scris de dina_dorina

» Recoltare celule stem
Gramatica limbii romane - Pagina 2 EmptyJoi Sept 29, 2011 12:17 pm Scris de Regina Maria

» La baby Expo barza vine cu premii de la Regina Maria
Gramatica limbii romane - Pagina 2 EmptyJoi Sept 22, 2011 2:10 pm Scris de Regina Maria

» Hainute superbe pt copilasi de toate varstele!
Gramatica limbii romane - Pagina 2 EmptyMier Sept 21, 2011 10:33 pm Scris de liliana_c

» fetita mea are bronsita
Gramatica limbii romane - Pagina 2 EmptyJoi Sept 15, 2011 11:57 am Scris de Anna

Produsele de top!
Cele mai bune produse pentru copilul tau! Viziteaza-ne nu te vom dezamagi!
mamicagrijulie
Hainute! Si aici!
Sondaj
cine va fi pitica/ul saptamanii?
Eric
Gramatica limbii romane - Pagina 2 Empty48%Gramatica limbii romane - Pagina 2 Empty
 48% [ 14 ]
Maria
Gramatica limbii romane - Pagina 2 Empty52%Gramatica limbii romane - Pagina 2 Empty
 52% [ 15 ]
Total voturi : 29

Gramatica limbii romane

In jos 
+4
flori82
ana_hruban
Anna
mamicisibebelasi
8 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
Vizitato
Vizitator
Anonymous

Gramatica limbii romane - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Gramatica limbii romane   Gramatica limbii romane - Pagina 2 EmptyMar Feb 09, 2010 1:13 am

Rezumarea primului mesaj :

toti avem mici probleme cu gramatica ex:semnele de punctuatie,unde se pune cratima etc

haideti sa scriem aici si sa ne ajutam cand nu stim sa scriem corect ceva...
Sus In jos

AutorMesaj
mamicisibebelasi
Moderator
Moderator

Varsta : 41
stare de spirit : FFFFF BUNA

MesajSubiect: Re: Gramatica limbii romane   Gramatica limbii romane - Pagina 2 EmptyJoi Mar 18, 2010 12:06 am

pai nu cred ca este om care sa nu greseasca
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Gramatica limbii romane   Gramatica limbii romane - Pagina 2 EmptyJoi Mar 18, 2010 8:10 am

Asa este Ioana;asa ne-a lasat Dumnezeu pe pamant-supusi greselilor
Sus In jos
mamicisibebelasi
Moderator
Moderator

MesajSubiect: Re: Gramatica limbii romane   Gramatica limbii romane - Pagina 2 EmptyJoi Mar 18, 2010 1:18 pm

da normal pupic
Sus In jos
flori82
mamica super
mamica super
flori82

Varsta : 42

MesajSubiect: Re: Gramatica limbii romane   Gramatica limbii romane - Pagina 2 EmptyDum Mai 09, 2010 2:36 pm

Foarte bună ideea, Ginuţa ! M-a suprins în mod plăcut această iniţiativă. Nu vreau să pară o laudă, dar cred că eu scriu corect gramatical (ar fi şi o mare ruşine pentru mine să scriu cu greşeli, atâta timp cât meseria mea este de a-i învăţa pe copii, printre altele, să scrie corect). Pe multe forumuri pe care intru, am întâlnit foarte multe greşeli gramaticale, "mi-au sărit imediat în ochi"-cum se spune- ce să-i fac : defect profesional, însă am încercat să trec peste şi să citesc dincolo de ele, gândindu-mă că mămica respectivă are experienţă mai multă decât mine în meseria de mămică şi pot învăţa de la ea, chiar dacă nu ştie să scrie corect. Această idee a ta este foarte bună, felicitări !
Sus In jos
Iuly35
mamica super activa
mamica super activa
Iuly35

Varsta : 50
stare de spirit : fericita,"implinita"

MesajSubiect: Re: Gramatica limbii romane   Gramatica limbii romane - Pagina 2 EmptyDum Mai 09, 2010 7:23 pm

ginuta "ma bag" si eu..dar te rog Gramatica limbii romane - Pagina 2 665942 sa fii indulgenta ca profesoara.....da? Gramatica limbii romane - Pagina 2 65297
Sus In jos
petronela2008
mamica noua
mamica noua
petronela2008

Varsta : 49
stare de spirit : fericita

MesajSubiect: Re: Gramatica limbii romane   Gramatica limbii romane - Pagina 2 EmptyVin Iun 04, 2010 8:21 am

Este un subiect foarte bun,avand in vedere ca multe persoane mai au hibe in ceea ce priveste scrierea corecta a limbii romane.Si eu am sesizat pe forumuri destule greseli gramaticale.De exemplu multe persoane nu scriu corect cuvintele cu doi de "ii",adica folosesc un singur "i" atunci cand ar trebui scris cu doi. Sper sa nu supar pe nimeni.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Gramatica limbii romane   Gramatica limbii romane - Pagina 2 EmptyVin Iun 04, 2010 8:25 am

Nu ai pe cine sa superi pentru ca multe din noi am recunoscut erorile pe care le mai strecuram in scriere(din varia motive)
Sus In jos
mamicisibebelasi
Moderator
Moderator

MesajSubiect: Re: Gramatica limbii romane   Gramatica limbii romane - Pagina 2 EmptyVin Iun 04, 2010 11:08 am

asa este
eu gresesc foarte des
mai ales cind e si daria la mine in brate
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Gramatica limbii romane   Gramatica limbii romane - Pagina 2 EmptyMier Iun 09, 2010 12:53 am

de asta am si deschis acest subiect,pt a ne corecta,pt a invata cum sa scriem corect Exclamation nu cred ca trebuie sa-ti fie rusine sa intrebi cum se scrie un cuvant sau cand se pune o cratima,o virgula,etc .
nu stii ,inveti TTTT
Sus In jos
Iuly35
mamica super activa
mamica super activa
Iuly35

Varsta : 50
stare de spirit : fericita,"implinita"

MesajSubiect: Re: Gramatica limbii romane   Gramatica limbii romane - Pagina 2 EmptyMier Iun 09, 2010 6:16 am

"nu stii-te invatam,
nu poti,te ajutam, nu vrei...te obligam...." Gramatica limbii romane - Pagina 2 Lol
asa este....omul cat traieste, invata... Gramatica limbii romane - Pagina 2 65297
Sus In jos
DD
mamica super activa
mamica super activa
DD

stare de spirit : optimista

MesajSubiect: Re: Gramatica limbii romane   Gramatica limbii romane - Pagina 2 EmptyMier Iun 09, 2010 7:24 am

Dar intervine mandria,orgoliul care nu prea te lasa sa recunosti ca ai hibe;in plus,multi sunt atat de plini de ei incat cred ca nu fac nici o greseala
Sus In jos
olo_family
mamica super
mamica super
olo_family

Varsta : 43
stare de spirit : Alaturi de voi...BUNA

MesajSubiect: Re: Gramatica limbii romane   Gramatica limbii romane - Pagina 2 EmptyMier Iun 09, 2010 7:44 am

voi tine minte toata viata scurta,,poezie,, spusa de profesoara mea de romana:
,,Cat pe lume voi trai
Nostri , vostri cu un ,,i,,!,,

Gramatica limbii romane - Pagina 2 749457
Sus In jos
DD
mamica super activa
mamica super activa
DD

stare de spirit : optimista

MesajSubiect: Re: Gramatica limbii romane   Gramatica limbii romane - Pagina 2 EmptyMier Iun 09, 2010 7:50 am

Gramatica limbii romane - Pagina 2 841731 pentru profesoara ta;sunt rare(mai ales in ziua de azi)profesoarele care te fac sa inveti de drag!
Sus In jos
olo_family
mamica super
mamica super
olo_family

Varsta : 43
stare de spirit : Alaturi de voi...BUNA

MesajSubiect: Re: Gramatica limbii romane   Gramatica limbii romane - Pagina 2 EmptyMier Iun 09, 2010 7:53 am

da ..ne-a fost tare draga la toti...nu puteam sa soptim..daramite sa copiem la ora ei!
aveam un respect nemasurat pt ea..
ar trebui sa gasim scurte poezioare pt anumite greseli gramaticale pe care le facem..nu?
haideti cu idei!!!
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Gramatica limbii romane   Gramatica limbii romane - Pagina 2 EmptyJoi Iun 10, 2010 12:44 am

da asa e ,Dana!
eu de exemplu nu ca nu stiu sa scriu numele proprii cu litere mari,dar mi-e mai usor sa le scriu normal sau cand trebuie sa pun cratima pun spatiu,asa mi-e mai usor,dar fina sta cu ochii pe mine ca pe butelie si are ea grija sa ma corecteze de fiecare data lol!
sa stii ca e buna idea,diana!!
care incepe??(eu nu le am nici cu ,compusul)
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Gramatica limbii romane   Gramatica limbii romane - Pagina 2 Empty

Sus In jos

Gramatica limbii romane
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: COPII ŞI PĂRINŢII :: Copii şi părinţii-
Mergi direct la:  

Tema creata de Geosh. pentru MamicisiBebelasi

Creati un forum gratuit | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente