Ultimele subiecte | » Marsupiu Snugli - gen Manduca/ luna/bobaSam Aug 03, 2013 9:42 am Scris de adelaeu » CAFEAUA DE DIMINEATA! 9Mier Sept 26, 2012 1:43 pm Scris de andreea_k » buna seara Vin Mar 30, 2012 11:44 am Scris de Anna» Hainute, jucarii, incaltari la preturi modice Dum Mar 18, 2012 2:12 pm Scris de adelaeu » Tricotaje manuale pentru copiiMier Oct 26, 2011 9:53 am Scris de dina_dorina » Recoltare celule stemJoi Sept 29, 2011 12:17 pm Scris de Regina Maria » La baby Expo barza vine cu premii de la Regina MariaJoi Sept 22, 2011 2:10 pm Scris de Regina Maria » Hainute superbe pt copilasi de toate varstele!Mier Sept 21, 2011 10:33 pm Scris de liliana_c » fetita mea are bronsita Joi Sept 15, 2011 11:57 am Scris de Anna |
Produsele de top! | Cele mai bune produse pentru copilul tau!
Viziteaza-ne nu te vom dezamagi!
Hainute! Si aici!
|
Sondaj | | cine va fi pitica/ul saptamanii? | Eric | | 48% | [ 14 ] | Maria | | 52% | [ 15 ] |
| Total voturi : 29 |
|
|
| Gramatica limbii romane | |
|
+4flori82 ana_hruban Anna mamicisibebelasi 8 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Gramatica limbii romane Mar Feb 09, 2010 1:13 am | |
| Rezumarea primului mesaj :
toti avem mici probleme cu gramatica ex:semnele de punctuatie,unde se pune cratima etc
haideti sa scriem aici si sa ne ajutam cand nu stim sa scriem corect ceva... |
| | |
Autor | Mesaj |
---|
mamicisibebelasi Moderator
| Subiect: Re: Gramatica limbii romane Joi Mar 18, 2010 12:06 am | |
| pai nu cred ca este om care sa nu greseasca | |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Gramatica limbii romane Joi Mar 18, 2010 8:10 am | |
| Asa este Ioana;asa ne-a lasat Dumnezeu pe pamant-supusi greselilor |
| | | mamicisibebelasi Moderator
| Subiect: Re: Gramatica limbii romane Joi Mar 18, 2010 1:18 pm | |
| da normal | |
| | | flori82 mamica super
| Subiect: Re: Gramatica limbii romane Dum Mai 09, 2010 2:36 pm | |
| Foarte bună ideea, Ginuţa ! M-a suprins în mod plăcut această iniţiativă. Nu vreau să pară o laudă, dar cred că eu scriu corect gramatical (ar fi şi o mare ruşine pentru mine să scriu cu greşeli, atâta timp cât meseria mea este de a-i învăţa pe copii, printre altele, să scrie corect). Pe multe forumuri pe care intru, am întâlnit foarte multe greşeli gramaticale, "mi-au sărit imediat în ochi"-cum se spune- ce să-i fac : defect profesional, însă am încercat să trec peste şi să citesc dincolo de ele, gândindu-mă că mămica respectivă are experienţă mai multă decât mine în meseria de mămică şi pot învăţa de la ea, chiar dacă nu ştie să scrie corect. Această idee a ta este foarte bună, felicitări ! | |
| | | Iuly35 mamica super activa
Mesaje : 1571 Varsta : 50 stare de spirit : fericita,"implinita"
| Subiect: Re: Gramatica limbii romane Dum Mai 09, 2010 7:23 pm | |
| ginuta "ma bag" si eu..dar te rog sa fii indulgenta ca profesoara.....da? | |
| | | petronela2008 mamica noua
| Subiect: Re: Gramatica limbii romane Vin Iun 04, 2010 8:21 am | |
| Este un subiect foarte bun,avand in vedere ca multe persoane mai au hibe in ceea ce priveste scrierea corecta a limbii romane.Si eu am sesizat pe forumuri destule greseli gramaticale.De exemplu multe persoane nu scriu corect cuvintele cu doi de "ii",adica folosesc un singur "i" atunci cand ar trebui scris cu doi. Sper sa nu supar pe nimeni. | |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Gramatica limbii romane Vin Iun 04, 2010 8:25 am | |
| Nu ai pe cine sa superi pentru ca multe din noi am recunoscut erorile pe care le mai strecuram in scriere(din varia motive) |
| | | mamicisibebelasi Moderator
| Subiect: Re: Gramatica limbii romane Vin Iun 04, 2010 11:08 am | |
| asa este eu gresesc foarte des mai ales cind e si daria la mine in brate | |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Gramatica limbii romane Mier Iun 09, 2010 12:53 am | |
| de asta am si deschis acest subiect,pt a ne corecta,pt a invata cum sa scriem corect nu cred ca trebuie sa-ti fie rusine sa intrebi cum se scrie un cuvant sau cand se pune o cratima,o virgula,etc . nu stii ,inveti |
| | | Iuly35 mamica super activa
Mesaje : 1571 Varsta : 50 stare de spirit : fericita,"implinita"
| Subiect: Re: Gramatica limbii romane Mier Iun 09, 2010 6:16 am | |
| "nu stii-te invatam, nu poti,te ajutam, nu vrei...te obligam...." asa este....omul cat traieste, invata... | |
| | | DD mamica super activa
| Subiect: Re: Gramatica limbii romane Mier Iun 09, 2010 7:24 am | |
| Dar intervine mandria,orgoliul care nu prea te lasa sa recunosti ca ai hibe;in plus,multi sunt atat de plini de ei incat cred ca nu fac nici o greseala | |
| | | olo_family mamica super
Mesaje : 491 Varsta : 43 stare de spirit : Alaturi de voi...BUNA
| Subiect: Re: Gramatica limbii romane Mier Iun 09, 2010 7:44 am | |
| voi tine minte toata viata scurta,,poezie,, spusa de profesoara mea de romana: ,,Cat pe lume voi trai Nostri , vostri cu un ,,i,,!,, | |
| | | DD mamica super activa
| Subiect: Re: Gramatica limbii romane Mier Iun 09, 2010 7:50 am | |
| pentru profesoara ta;sunt rare(mai ales in ziua de azi)profesoarele care te fac sa inveti de drag! | |
| | | olo_family mamica super
Mesaje : 491 Varsta : 43 stare de spirit : Alaturi de voi...BUNA
| Subiect: Re: Gramatica limbii romane Mier Iun 09, 2010 7:53 am | |
| da ..ne-a fost tare draga la toti...nu puteam sa soptim..daramite sa copiem la ora ei! aveam un respect nemasurat pt ea.. ar trebui sa gasim scurte poezioare pt anumite greseli gramaticale pe care le facem..nu? haideti cu idei!!! | |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Gramatica limbii romane Joi Iun 10, 2010 12:44 am | |
| da asa e ,Dana! eu de exemplu nu ca nu stiu sa scriu numele proprii cu litere mari,dar mi-e mai usor sa le scriu normal sau cand trebuie sa pun cratima pun spatiu,asa mi-e mai usor,dar fina sta cu ochii pe mine ca pe butelie si are ea grija sa ma corecteze de fiecare data sa stii ca e buna idea,diana!! care incepe??(eu nu le am nici cu ,compusul) |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Gramatica limbii romane | |
| |
| | | | Gramatica limbii romane | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |